En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
1Sen nerde yazildi bu oylamalara katilmak istemeyenler belirtsin diye? Zira ben katilmak istemezdim hicbir en'e. Eminim benim gibi katilmak istemeyenler de vardi. Boyle bir durum oldugunu sanmiyorum.. Gecen sene de hic gormedim..
Vardı, kategoriler ilk açıklandığında Nevreste'nin ilk mesajında istemeyenler bildirsin gibi bir şey denmişti.

Dedim ya geçen sene farklı kategoride olan arkadaşlar bu sene başka kategorilerde olunca bir linç etme girisimindeler.
kimden bahsediyorsun. mesela bende çok kategorideyim . bu tarzz kategoride olduğu gibi pozitif olanlardayımda. ama bazı şeyleri görüyorumda. çünkü görmemek mümkün değil

1Sen nerde yazildi bu oylamalara katilmak istemeyenler belirtsin diye? Zira ben katilmak istemezdim hicbir en'e. Eminim benim gibi katilmak istemeyenler de vardi. Boyle bir durum oldugunu sanmiyorum.. Gecen sene de hic gormedim..
Kategorilerin açıklandığı,duyuru mahiyetindeki ilk topikte vardı canım,ilk gün bildirilsin tarzında birsey yazmışti Nevreste. Bir bak istersen

cimcime kim güzelim onlar? Söyle herkes bilsin.

Görünen köy klavuz istemez ama başta oky i gostrebilirim yani. Kategoriler açıldığı günün sabahında kk'ya girmemle oky nin profil sayfasındaki herkez kendi calip kendi oynamış dercesine yazısına ithafen onu gosterebilirim . Bunun gbi bir çok örnek.

Kategorilerin açıklandığı,duyuru mahiyetindeki ilk topikte vardı canım,ilk gün bildirilsin tarzında birsey yazmışti Nevreste. Bir bak istersen
gormemisim ben benim hatam olmus. Sorun sevilip sevilmemek degil. Bana bu kategori de 100 kisi oy versin ama bazilarindan haz etmiyorim. Bu sebeple adim hicbir kategoride olsun istemezdim. Zaten aday da gondermedim.
Bir dahakine belirtirim artik :)

ee burdada onu söylüyorum. görünen ortada.

Nefret güçlü bir kelime. Benim adayım beyaz gri değil, kardelendi. Olsaydı kardelene verirdim, olmadığı için beyaz griye verdim.
Açıkçası beyaz griyi de kardeleni de nefret edecek kadar önemsemiyorum. İkisine karşı da herhangi bir kinim yok. Ama varlıklarını da gereksiz buluyorum.
Pozitif anlamda bu foruma kattıkları hiçbir şey yok. Mesajlarının çoğu hakaret içerikli ve çok seviyesiz. Haliyle ikisinden de hoşlanmıyorum. Muhtemelen onlar da benden hoşlanmıyordur.
Bu forumda tek bir kez geçici bir süreliğine bir kişiyi gözardı ettim, sonra yaptığımı çocukça bulup sakinleşince yasaklı listemden çıkardım o ismi, ve onu bile aday göstermedim. Çünkü ben beğeneyim ya da beğenmeyeyim, bir varlığı, bir ifade biçimi ve bir birikimi var. Hoşlanmadığım halde ısınamadığım üye listesine koymadım, çünkü öyle ya da böyle, tartışmalara kattığı bir fikir var, hakaret değil.

kimden bahsediyorsun. mesela bende çok kategorideyim . bu tarzz kategoride olduğu gibi pozitif olanlardayımda. ama bazı şeyleri görüyorumda. çünkü görmemek mümkün değil

Evet bazı şeyleri görmemek mümkün değil . Özellikle benim her konuya vakıf gibi bir konuda aday gosterilmem. Evet bir çok konuda bilgim vardır ozellikle de gebelikte . Ve o konu yüzünden bu kategoriye seçilmiş oldugumu düşünüyorum . Yoksa bu kategoriye hak etmedigimi düşünüyorum. Ama saygısızlık etmek istemediğim için beni aday gösterenlere geri çekilmekte istemiyorum. .

zatenn o kategoride bir sorun var. tam ne olduğu belli değil. her konuya yazmak ve her konuda vakıf olmak çok farklıdır. bir iki bölümde yazmak çok farklıdır. orayada yazdım. tam anlaşılmamış bir kategori orası

ee burdada onu söylüyorum. görünen ortada.

Tamamda benim suçum yada diğer aday gosterilenlerin suçu ne ? Kendi irademizle girelim demedik sonuçta . Ben kendi irademle en yaramaza girmek istedim onun haricinde hic birinde gozum yoktu . Yaramazlık harici diğer dallarda secilmemde şok yaşadım ama bir yandan da mutlu oldum.

Biraz fazla abartmıyor musun tepkiyi? Tamam dündü sanırım, hoş olmayan bir ithamla karşı karşıya kaldın, bu yüzden hassasiyetini anlıyorum ama gerçekten diğer seneleri elbette bilmiyorum ama şu an garip bir durum var.
Örneğin sırf kitap topiğim olduğu için Kitap Kurdu kategorisinde aday gösterilmişim ki yıllardır kitap topiklerine yazan üyeler var.
Ben de kendi topiğime yazan arkadaşlarımdan birini aday göstermiştim, adaylık alınca da oyumu ona verdim mesela. Biraz ahbap çavuş ilişkisi işlemiş işte hemen her kategoride.
Sen mesela o kadar çok adaylık almışsın ki :) Ha sonuçta eğleniyoruz, bu sene sen çok adaylık almışsın 2016 için de bir başkası alacak.
Geçen gün bir konuda oldu, taraflı kaynak meselesi, sana da biz yazmıştık hatırlarsan, bu sene sen çok adaylık aldığın için sizin çocuklar bu tepkiyi abartılı buluyor, biliyorum ama seneye bizim çocuklar fazla adaylık olursa benzer şeyleri de sizin çocuklar söyleyecek.
Cidden eğlence amaçlı bir yarışma için fazla gerildik sanki.

Marilyn , ben şaşırmadım çünkü sanal bir ortamdayız.. Bazen gülümseyerek yazdığımız birşey bir başkasına itici gelebiliyor.. Yazdıklarımız yanlış anlaşılabiliyor.
Ya da reel hayatımızdaki öfkemizi, bunalımlarımızı , o gün için buraya taşımış olabiliyoruz v.s

Siyasetin belirleyici olmasının sebebi orada ban yoktu ve dileyen dilediğini söyledi.
Bdv.de polemiğe girdiğinde anında banlamıyorsun.
Bu yüzden orada daha çok tanıştı insanlar.
Partilileşmeyi buraya taşıyanlar vardır ancak listenin yarısı birbirinden farklı görüşlerde; buna bakarak neden siyaset buraya bile taşınıyor ki ?
Eğlence işte ; hırslanıp " biz takmadık, uğraşmadık " seneye asılırız demekte neyin nesi ? İşte asıl hırs bu.

O kategoridede seçilenlerin bir çoğunun hakkettigini düşünüyorum . Biz bilemeyiz ama onları aday gösteren kişiler o kişilerde bir çok konuda bilgi almışlardır ve o yuzden aday göstermişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…