En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
oyle olunca da bu sonuçlar cikmis.anketteki adlarin cogu onlara gore siniflanmis bu dahil her kategoride .halada tinlamayan var bizlerden. o yuzdende bu sonuclarin cikmasi dogal.sasirmadim.cunku benim dostlar cok onem vermiyor bu gibi seylere.

Limoncu her kimse bu seneye damgasını vurmuş anlaşılan.her başlıkta bahsi geçmekte

Sevimsiz derkennnn ikide bir tanıtıp durma bana kendini cicim..sevmiyorum ,,sevemedim ,,sevmiyeceğim şu sanal alemde ,,şu pc başında insanlarla alaylı,dalgalı,ARGOLU konuşmalarını sevmedim..bide alıntılama artıkk bu bir anket bende adayım isteyen istediğini işaretler.. haa olduda alıntılarsan sana vereceğim cevap şu olurrr...

Ay limoncuya niye ısınamadınız her konu açtığında hepcimiz
Koşuyoruz yorum yapmak için
İçi dışı bir hatun neyse o hiç gizlisi saklısı yok

Şahsen ben limoncu konu acsada yorum yapsam diye bekliyorum

Neden önemsemiyorsunuz nedennnnnn

Ben burada ,sen ,sephora,saraylım ,medcezir'in aday olmasına çok saşırdım. Ve gerçekten siyasetle alakalı olduğuna katılıyorum.

Yarışmayı mı tınlamıyorsunuz ? Verilen bir emek var en azından burada, bu söylenmemeli?
Hadi söylendi o zaman , madem tınlamayacağınızı belirtecektiniz o zaman " yarışmada ismim geçmesini istemiyorum" diye söyleyebilme hakkı tanınmıştı. Keşke o zaman söyleseydiniz.

" Ben ve benim kafadakiler " & siyasette ki karşı taraf isimleri vermiş " bu cümleleri, sizin değiminizle , karşı taraf bu cümleleri kursaydı , kelime linçine uğrardı.

Bu mesaj gibi bir mesaj daha okudum ama kime aitti hatırlamıyorum şimdi.

bazı şeyler çok açık çünkü.
Haklısın ama keşke sizlerde oylasaydınız belki farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu kategoride şaşırdım ben cidden.
Limoncu ve Beyazgri'yi bekliyordum ama Bilgece'de beklemediklerimdendi. Kendimi dahi beklerdim bu kategoride ama saydığım kişileri beklemezdim o derece.

Ben burada ,sen ,sephora,saraylım ,medcezir'in aday olmasına çok saşırdım. Ve gerçekten siyasetle alakalı olduğuna katılıyorum.

Neden , bu saydığınız isimlere de ısınamayan kişiler olamaz mı ? Sizi kırmamışlardır ama bir başkasını kırmışlardır. Ya da size çok sıcak geliyorlardır bir başkasına soğuk.

:d:D
Kız ne alem bu kadın yaaa
zavallının önüne bir sıcak yemek efendime söyleyeyim bir starbuckstan kahve bilem koymamış düşünebiliyor musunuz

bu arada bir laf var gelin kaynana toprağından olurmuş diye bu limoncunun kv desi de anlaşılan

onun gibi yemek yapmaktan taraftar değil

aralarındaki fark ise biri dışarıdan lahmacun,iskender söylerken diğeri sucuk yanlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…