anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
oyle olunca da bu sonuçlar cikmis.anketteki adlarin cogu onlara gore siniflanmis bu dahil her kategoride .halada tinlamayan var bizlerden. o yuzdende bu sonuclarin cikmasi dogal.sasirmadim.cunku benim dostlar cok onem vermiyor bu gibi seylere.
Ne o beklemiyor muydun yoksa adaylıgını? İtici tavırlarınla benim gonlumun birincisi sensin ama kullanmıcam oy sana:)
samimice soyluyorum, bana ısınsaydın sorunun nerde oldugunu bulmak isterdim..
Normalde su kategoriye girip, oy verenlere pıçaklar sallayıp, espirilesirdim gecmis senelerde , ama sana onu bile yapamadım nedense.. o derece sevimsiz geliyorsun bana..
Sevimsiz derkennnn ikide bir tanıtıp durma bana kendini cicim..sevmiyorum ,,sevemedim ,,sevmiyeceğim şu sanal alemde ,,şu pc başında insanlarla alaylı,dalgalı,ARGOLU konuşmalarını sevmedim..bide alıntılama artıkk bu bir anket bende adayım isteyen istediğini işaretler.. haa olduda alıntılarsan sana vereceğim cevap şu olurrr...
anlaşılan siyaset rekabetinde karsi taraf yarismayi cokkk onemsemis.ben ve benim kafadakiler tinlamamis.ad belirtnemis.katilmamis.
oyle olunca da bu sonuçlar cikmis.anketteki adlarin cogu onlara gore siniflanmis bu dahil her kategoride .halada tinlamayan var bizlerden. o yuzdende bu sonuclarin cikmasi dogal.sasirmadim.cunku benim dostlar cok onem vermiyor bu gibi seylere.
Yarışmayı mı tınlamıyorsunuz ? Verilen bir emek var en azından burada, bu söylenmemeli?
Hadi söylendi o zaman , madem tınlamayacağınızı belirtecektiniz o zaman " yarışmada ismim geçmesini istemiyorum" diye söyleyebilme hakkı tanınmıştı. Keşke o zaman söyleseydiniz.
" Ben ve benim kafadakiler " & siyasette ki karşı taraf isimleri vermiş " bu cümleleri, sizin değiminizle , karşı taraf bu cümleleri kursaydı , kelime linçine uğrardı.
Bu mesaj gibi bir mesaj daha okudum ama kime aitti hatırlamıyorum şimdi.
Haklısın ama keşke sizlerde oylasaydınız belki farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu kategoride şaşırdım ben cidden.
Limoncu ve Beyazgri'yi bekliyordum ama Bilgece'de beklemediklerimdendi. Kendimi dahi beklerdim bu kategoride ama saydığım kişileri beklemezdim o derece.
Neden , bu saydığınız isimlere de ısınamayan kişiler olamaz mı ? Sizi kırmamışlardır ama bir başkasını kırmışlardır. Ya da size çok sıcak geliyorlardır bir başkasına soğuk.
Yani siyasetteki tartışmalardan kaynaklanıyordur evet. Çünkü ban kalktığında kimin ne olduğu ortaya çıktı. Hakaret ustune hakaret edildi.
Ancak " karşı tarafın adayları var , biz onemsemediğimiz için uğraşmadık " denirse bu başka anlam taşır.