"calculator, post: 43860526, member: 718454"]ismim bir yede görünsün istedim
mevsimsel iltifatlar heeKalorifer peteğimsin uleeeennn!
uğraşsam cimcime oylama için nick verirdim. katılmadım bile neyine inanmıyorsunki
Kar yağıyor burada, üşüyoruz bacımmevsimsel iltifatlar hee
1Sen nerde yazildi bu oylamalara katilmak istemeyenler belirtsin diye? Zira ben katilmak istemezdim hicbir en'e. Eminim benim gibi katilmak istemeyenler de vardi. Boyle bir durum oldugunu sanmiyorum.. Gecen sene de hic gormedim..
Yarışma ilk açıldığında okudum ama şuan hatırlamıyorum nerede yazıyor diye ?
Biraz fazla abartmıyor musun tepkiyi? Tamam dündü sanırım, hoş olmayan bir ithamla karşı karşıya kaldın, bu yüzden hassasiyetini anlıyorum ama gerçekten diğer seneleri elbette bilmiyorum ama şu an garip bir durum var.
Örneğin sırf kitap topiğim olduğu için Kitap Kurdu kategorisinde aday gösterilmişim ki yıllardır kitap topiklerine yazan üyeler var.
Ben de kendi topiğime yazan arkadaşlarımdan birini aday göstermiştim, adaylık alınca da oyumu ona verdim mesela. Biraz ahbap çavuş ilişkisi işlemiş işte hemen her kategoride.
Sen mesela o kadar çok adaylık almışsın ki :) Ha sonuçta eğleniyoruz, bu sene sen çok adaylık almışsın 2016 için de bir başkası alacak.
Geçen gün bir konuda oldu, taraflı kaynak meselesi, sana da biz yazmıştık hatırlarsan, bu sene sen çok adaylık aldığın için sizin çocuklar bu tepkiyi abartılı buluyor, biliyorum ama seneye bizim çocuklarfazla adaylık olursa benzer şeyleri de sizin çocuklar söyleyecek.
Cidden eğlence amaçlı bir yarışma için fazla gerildik sanki.
Ben konuya hakim üyelerden Nevreste ve pinkstrap için bir söz duymadım.Aday belirleme şeklini bilmeyen bir iki kişinin kafanıza göre aday belirlemişsiniz lafını gördüm ama bunlar istisnai şeyler ve şu anda tartıştığımız durumla da alakası yok zaten. Yapılan itiraz adaylıklara, yani adayları da Nevreste ve pinkstrap belirlemediğine göre onların emeklerine edilen bir laf yok.Evet dün bir konuda sıkıntı yaşadım ama sonra yanlış anlaşılma düzeltildi .
Onun haricindeki benm tepkim sadece sunadir . Bu konuda emek harcayan arkadaşlar. Sonuçta eğlence amaçlı yapılmıştı . Ama alınan tepkiler hic kimse için hoş degildi
aynen. emek harcayana tek lafım yok benimde. adayları onlar belirlemiyor. ben sadece ortada olan tabloyla alakalı düşüncemi yazdımBen konuya hakim üyelerden Nevreste ve pinkstrap için bir söz duymadım.Aday belirleme şeklini bilmeyen bir iki kişinin kafanıza göre aday belirlemişsiniz lafını gördüm ama bunlar istisnai şeyler ve şu anda tartıştığımız durumla da alakası yok zaten. Yapılan itiraz adaylıklara, yani adayları da Nevreste ve pinkstrap belirlemediğine göre onların emeklerine edilen bir laf yok.
Açıkçası bazı kategorilerdeki adaylıklara ben de e pes artık, babanı aday gösterseydin bari, dedim yani.
bence de tatlı sert seviyoruz limoncuyu ben kendi adıma ısındım kendisinelimoncu fena biri değil yahu
ben nötrüm sankibence de tatlı sert seviyoruz limoncuyu ben kendi adıma ısındım kendisine
nereyeekle benide
o banlı yahuu ondadır oben nötrüm sanki
yalnız, o kadar kişi adını yazdı kı.. hatun hala ortada yok, cevap vermıyor
asil hatun ondan sanırım
ya da ben görmedım yazdıysa eger..
Aslında bu bölüme siyasete falan etiketlemeselerdi iyiydiben nötrüm sanki
yalnız, o kadar kişi adını yazdı kı.. hatun hala ortada yok, cevap vermıyor
asil hatun ondan sanırım
ya da ben görmedım yazdıysa eger..
siyasi düşüncesini merak ediyorum onun ben:)Aslında bu bölüme siyasete falan etiketlemeselerdi iyiydiKendisini BDV'de seviyorum, Siyasette vallahi katlanamam
Ben bu merakla yaşayabilirim, oky. Bence sen de yaşayabilirsin.siyasi düşüncesini merak ediyorum onun ben:)
sorunlarından zaman bulamıyor kıAslında bu bölüme siyasete falan etiketlemeselerdi iyiydiKendisini BDV'de seviyorum, Siyasette vallahi katlanamam
severim karı. burayada yağsa keşkeKar yağıyor burada, üşüyoruz bacımyardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?