• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Öyle diyorlar, süslünün parmağı var diyorlar, bende diyenlerin yalancısıyım:KK70:
Sahi ne Zaman aday göstermişlerdi seni bu kategoriye? Büyük ihtimal sizin bölümde kılıçların çıktığı zamanlara denk geliyordur, benim aklıma biri geldi bile mesela:KK8:

ahhahah evet evet o seneydi müdür ay sen ne zekisin hç bişeyi unutmaz :21: biliyon bir dönem estirmiştik burayı bizim başlık değil heryere dalıyorduk can sıkıntısı tamamen yoksa herkese dostuz:KK70:
ah o biri ve oy veren 4,5 kişi kesin onlar sunmuşlardır adımı olsun be ya reklamın iyisi kötüsü olmaz ''ENLERDE ADIM VARDI'' daha ne olsun:KK28::cool::KK54:

ahhahah evet evet o seneydi müdür ay sen ne zekisin hç bişeyi unutmaz :21: biliyon bir dönem estirmiştik burayı bizim başlık değil heryere dalıyorduk can sıkıntısı tamamen yoksa herkese dostuz:KK70:
ah o biri ve oy veren 4,5 kişi kesin onlar sunmuşlardır adımı olsun be ya reklamın iyisi kötüsü olmaz ''ENLERDE ADIM VARDI'' daha ne olsun:KK28::cool::KK54:
Bendeki zeka ve fil hafızası 7 sülalemde meşhurdur, o yüzden mütevazi olamayacağım :KK70: beyin beyin değil veri tabanı gibi:KK70:

cahilliğime verin bu isimleri buraya kim nasıl veriyor bana kimse birşey sormadı :KK1:

Konu açılmıştı herkes bi liste yapıyor verilen kategorilerde. Nevreste ve pinkoya atıldı onlarda derleyip toplayıp anket açtılar :KK53:
hımm hiç bilmiyordum haberim yokki kafamı kaldırıp başka bölümlere baktığım yök.

Back