- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
sana çok ısındım ama sana oy vericem
sen kazan![]()
![]()
Hahah sagol topragim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana çok ısındım ama sana oy vericem
sen kazan![]()
![]()
Nenecugummmmm benimmm gel ben seni isitirim minnakimmmmSana ısınmadım neneeee tolinnnn![]()
bu sene tek dalda bile aday değilim evlendimAynen daha cok giciklik yapmam lazim![]()
Ooooo hemde cil cil var ve kendi parasiyla degil koca parasiyla yapiyohadi yaaa altınımı var ben tanımıyorum valla![]()
Aynen ya evlendin unuttjn bizi bdv de falanda yoksunbu sene tek dalda bile aday değilim evlendim
sahalardan düştüm hahaahahha
bu kategoridemi mümkünat yok sen ve ısınamamak aynı yerde olmazkiiUffff bu sene surda olmaliydim yaaaaa en cok burda yokum diye uzuldum![]()
Ooooo hemde cil cil var ve kendi parasiyla degil koca parasiyla yapiyo![]()
Kocası dişlerini bornoza diliyor
Tuvaletten sonra ellerini yikamayi falan bilmiyormuşkacirmamaliydin bunu .
Onun disindaki nicklerin cogu siyasettelimoncu bdv nin gülü :)
Nenecugummmmm benimmm gel ben seni isitirim minnakimmmm![]()
bu sene tek dalda bile aday değilim evlendim
sahalardan düştüm hahaahahha
kız kakao can sanamı oy versembu kategoridemi mümkünat yok sen ve ısınamamak aynı yerde olmazkii![]()
ablammmmm çok saoll şükür çok güzel gidiyor.Isıtt beniiii bebişimmmmm
Meleğim ne habersin nasıl gidiyor evlilik![]()
Oooo ben olsaydim kategoride senin oyun banko banaydiiii demiiii cakalllllbu kategoridemi mümkünat yok sen ve ısınamamak aynı yerde olmazkii![]()
tolinim hayat çok hızlandı yaaaaAynen ya evlendin unuttjn bizi bdv de falanda yoksun![]()
ablammmmm çok saoll şükür çok güzel gidiyor.
birde yemek seçmese benım tosun![]()
sen ne yaparsan yap ben seni seviyorummm sana kızamıyorum yorumlarını okuyorum sen kimseyi üzecek kıracak bir tip değilsin ilişme bana dee getttOooo ben olsaydim kategoride senin oyun banko banaydiiii demiiii cakalllll![]()
Ben bi tek avatarı na gıcığım kuzucumAynen daha cok giciklik yapmam lazim![]()
o avataramı kızz onu yatır mıncıkla ısırr o avatar o hisleri vermiyormu sanaa..Ben bi tek avatarı na gıcığım kuzucum))
Yok valla iğne sokup patlatasim geliyoo avataramı kızz onu yatır mıncıkla ısırr o avatar o hisleri vermiyormu sanaa..![]()
Malesef fallenim aman sen mutlu musmutlu olda bosver hayat hizli gecsintolinim hayat çok hızlandı yaaaa
bunun bir yavaşlama tuşu yokmu :S
Cok tesekkur ederimmmBen bi tek avatarı na gıcığım kuzucum))