• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Bencede. 1 kişi en cok 3 kategoriden aday falan olsaydı bari. Hep aynı kişiler.

Eskiden öyleydi ama bu seferde aday gösterenler ben X kişiyi şu şu kategorilerde de aday gösterdim neden ismi geçmiyor dediği için üyeler kimi aday gösterdiyse olduğu gibi yazılıyor.

Birazda sitenin en bilindik bölümlerinde ismine en çok denk gelinenler aday gösteriliyor, mesela estetik bölümü çok kapalı devre bir bölüm, onlar bdv, siyaset, geyik gibi bölümlerde yazmazlar, çoğunu tanımıyorsunuz bu yüzden ya da tüp bebek, gebelik bölümleri, onlarda sitenin diğer bölümlerinde pek yoklar.

Sürekli benzer isimlerin olmasını buna bağlıyorum.

beyazgri.
aslında benim adayım kardelendi ama seneye ona oy kullanırım, kısmetse. listede karşı fikirde olduğum çok isimler var ama onlarla ısınamama gibi bir sorunum yok.
beyazgri açık ara alacak bence.

Ben bu katoğoride yarışmıştım ahahhah hatta 4 kişi oy vermişti beni sevmedikleri için (eminim fazladırda :))))

Oyumu medcezire vereceğim :KK12::63::KK70:

Ben bu katoğoride yarışmıştım ahahhah hatta 4 kişi oy vermişti beni sevmedikleri için (eminim fazladırda :))))

Allah Allahh siteye dinleme cihazı mı koydun Jelesec, estetik bölümü kapalıdır pek bakmazlar diğer bölümlere dedim sen geldin, gerçi sen yeni yeni farklı mecralara girmeye başladın:KK70:
Oyunu Med'e mi veriyorsun:KK70::KK70:elinde neşter saldırırsa kurtarmam:KK70:

Allah Allahh siteye dinleme cihazı mı koydun Jelesec, estetik bölümü kapalıdır pek bakmazlar diğer bölümlere dedim sen geldin, gerçi sen yeni yeni farklı mecralara girmeye başladın:KK70:

Kargo vermeye gidiyorum acelem var..gelince siz ihtiyarlarla ozel olarak ilgilenicim..

İnanmam Jelom :KK57:, seni bu kategoride aday gösterenin estetikleri patlasın :KK70::KK70:

Cip taktırdım hahahha senin evede casus programı döşettim :KK70:

ben kış geldi ya bitti tatiller gezmeler artık k.k da heryerdeyim dedim ya cımbızı hazır tut:KK70: değişliklik iyidir müdür hareket yeni yerler şart ekşın oluyor adranalin lazım:KK48:
Medo yapar valla raporlu dedlilerden :KK70:

Tövbe bismillah:KK70:duyanda Kazen'le ben seni aday gösterdik sanacak:KK70:
Bende tek bir dikiş var o da sezeryan dikişi, patlarsa patlarsa o patlar:KK70:1972 model orjinallerdenim:KK70:

Ana kim aday gösterdi beni süslümü:KK70:

o dikiş erimiştir yahu oada patlamaz :KK70:

Ana kim aday gösterdi beni süslümü:KK70:

o dikiş erimiştir yahu oada patlamaz :KK70:
Öyle diyorlar, süslünün parmağı var diyorlar, bende diyenlerin yalancısıyım:KK70:
Sahi ne Zaman aday göstermişlerdi seni bu kategoriye? Büyük ihtimal sizin bölümde kılıçların çıktığı zamanlara denk geliyordur, benim aklıma biri geldi bile mesela:KK8:

Back