- 12 Şubat 2015
- 6.538
- 16.035
- 498
yorumunu gormesemm .. senı fark etmezdımmmmbende varım bu kategoride vay, vay, vayben oyumu kullandım medcezir tabisi.. bide
beyazgri
Saraylim
Bilgece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumunu gormesemm .. senı fark etmezdımmmmbende varım bu kategoride vay, vay, vayben oyumu kullandım medcezir tabisi.. bide
beyazgri
Saraylim
Bilgece
yaaaa varımmmm burada bakiciğim bakalım bana kim ısınamamışş..yorumunu gormesemm .. senı fark etmezdımmmm
Bencede. 1 kişi en cok 3 kategoriden aday falan olsaydı bari. Hep aynı kişiler.
anam cicim ayındayım dahaAynen ya evlendin unuttjn bizi bdv de falanda yoksun![]()
Allah Allahh siteye dinleme cihazı mı koydun Jelesec, estetik bölümü kapalıdır pek bakmazlar diğer bölümlere dedim sen geldin, gerçi sen yeni yeni farklı mecralara girmeye başladınBen bu katoğoride yarışmıştım ahahhah hatta 4 kişi oy vermişti beni sevmedikleri için (eminim fazladırda :))))
Oyumu medcezire vereceğim![]()
Ben bu katoğoride yarışmıştım ahahhah hatta 4 kişi oy vermişti beni sevmedikleri için (eminim fazladırda :))))
Allah Allahh siteye dinleme cihazı mı koydun Jelesec, estetik bölümü kapalıdır pek bakmazlar diğer bölümlere dedim sen geldin, gerçi sen yeni yeni farklı mecralara girmeye başladın
Oyunu Med'e mi veriyorsunelinde neşter saldırırsa kurtarmam
![]()
Ben bu katoğoride yarışmıştım ahahhah hatta 4 kişi oy vermişti beni sevmedikleri için (eminim fazladırda :))))
Allah Allahh siteye dinleme cihazı mı koydun Jelesec, estetik bölümü kapalıdır pek bakmazlar diğer bölümlere dedim sen geldin, gerçi sen yeni yeni farklı mecralara girmeye başladın
Oyunu Med'e mi veriyorsunelinde neşter saldırırsa kurtarmam
![]()
ben ısınıgım kakus yetmez mıyaaaa varımmmm burada bakiciğim bakalım bana kim ısınamamışş..![]()
Tövbe bismillahduyanda Kazen'le ben seni aday gösterdik sanacak
Bende tek bir dikiş var o da sezeryan dikişi, patlarsa patlarsa o patlar1972 model orjinallerdenim
![]()
Öyle diyorlar, süslünün parmağı var diyorlar, bende diyenlerin yalancısıyımAna kim aday gösterdi beni süslümü
o dikiş erimiştir yahu oada patlamaz![]()
Tabiki limoncuBurda birinci belli limoncu![]()