En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Aman abla sen de asabiysen, ben ofkerellayım..bosver :))

puahhhha

Beyazgriyle paralel gitmen cidden traji komik..

Höttt etmiyorum ama alttan alttan yapıyorum öfkerellam benim

Hanım, seneye senle bana özel kategori açtıralım mı?
En kıl üye ikimiz aramızda çekişelim

Bilmem tutarmı müdürüm,kıl değilde başka bişi olsun mesela huysuz olabilirr

Öyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.
insanlar aynı görüşte olmak zorunda değil, ama kendi görüşünden olmayan insana hakaret etme hakkınada sahip değil. bu limoncu denen şahıs, sırf kapalı diye ıyyk öyyk t5arzı yorumlar yapmış bi topicte, o günden beri onu gördüğüm her yerde sinirlerim zıplıyo burda bile birini çarşaflı diye küçümseyip defolup gitmiş saygısız. önce insan olmayı becerebilse keşke, sonra sözüm ona çağdaş Atatürkçü olsa

Saka degil gercek. Iyiki alindi gorevden. Herkese pek yuksekten bakiyordu.
bu ara kimseye tepeden falan bakmam.. saldırma bana . bdvdede yaptın. deminden beri saldırıp duruyorsun..
varsa bir sorunun yazarsın özelden. ne olduğunu bile bilmiyorum.

buna devam edersen kibleyeceğim ona göre..

bu ara kimseye tepeden falan bakmam.. saldırma bana . bdvdede yaptın. deminden beri saldırıp duruyor..
varsa bir sorunun yazarsın özelden. ne olduğunu bile bilmiyorum.

buna devam edersen kibleyeceğim ona göre..

Gelmiş tehdit ediyor bir de. Kiblersen kible. Burada 21 oy alan ben degilim.

ben 21 oy aldım almadım kimseyi ilgilendirmez. verirsin oyunu çıkarsın. ama kalkıpta burada yada bdvde saldırmazsın. neyse kibledim ben. devam edersen yine kiblerim..varsın sitede 20 küsür kişi beni sevmesin. çokta önemli değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…