Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğleniyoruz zaten mune hem de çok...Daha önceki yıllarda yoktum , oylamanın bundan farklı geçtiğini düşünmüyorum ama.
Açılan bu en'ler konusu sessiz sedasız yaşanacaksa , siteye bir renk getirmeyecekse , bizim muhabbetlerimizin geyiği olmayacaksa aynı keyfi vermezdi bence.
Birine selam verdiğinde yazılan senaryolarla '' şuan aklından neler geçiyor '' bölümüne yazılanlarla , hiç oylamaları önemsemediğini söyleyenlerin sayfaları tarayıp yazılanları bulması ile , seçimin olduğu bir ortamda ''sanal burası'' naraları atıp yine aynı itinayla seçimi takibe alanlarla , kendi adıma '' bana oy verin reklam çalışmalarımla(bana çok doğal geliyor,adaysam oy isterim ) , günlerdir en'ler kaynaklı geyiklerle...Listem o kadar uzun ki...
Keyifli vakit geçiyoruz , çok anlam yüklemek değil bu ; malzemeden icraat çıkarmak!
Burada kim bir diğerine cevap yazıyorsa , önemsiyordur da yazıyordur.Aksi halde yarışmadan bile bi haber olmaları gerekirdi.
Ayrıca bu kadar da kaç oy aldığını takip edenin , oy isteyenin vs... ''sanaldan çıkmayan zavallı'' imajı ile rencide edilmesi de anlamsız.
Hepimiz buradayız işte.
Bana burada olmayan , yazmayan , arkadaşı olmayan , bu listede uzayacak ; birileri derse ki '' ne anlamsız yaptıklarınız'' diye , onun bu eleştirisine hak verebilirim.Mesala eşim
Neyse ; kimse kimseye laf söylemesin bence , hepimiz aynı geminin yolcularıyız.
Herkese keyifli pazarlar...Güzel sohbetler...Çekişmeli oylamalar...
Ausencia,
sessiz sedasız olması mümkün değil elbette lakin eğlenmekle ajan gibi yorum takip edip, hatta çocuk gibi o yorumları ortaya çıkarıp sonrasında üzerine polemiğe girmek için gel gel deniyorsa, bir grup diğer gruba laf söylemek için bekliyorsa buna aman ne keyifli oh oh diyen olacağını sanmıyorum.
en kelımesı kulısle es anlamlı bu sene nıyeyseHerkes birbirine oy vermiş neticede, kimse kimseyi itham etmemeli kulis yapmakla falan..
Oylara bu kadar anlam yüklenilmesin kafi mune
Orada burada geyik yapıyoruz ne güzel...Böyle devam etse ne iyi olur![]()
Hanımlar,
lütfen eğlenelim diye yapılan bir yarışmaya bunca anlam yükleyip laf söz etmeyelim, artık hakikaten can sıkmaya başladı, her yıl yapılan bir yarışma, amaç eğlenmek, yok yani en seçilsek ne olur seçilmesek ne olur? En seçilince farklı mı olacak herşey, öyle olacağını düşünüyorsak vay bizim halimize...
gözlerime inanamıyorum
kazen beni seviyoooo![]()
aslında beni seviyordu amma demek son anda senin sevgin ağır basmış![]()
Atı sene kovboyum amakovboy kedi![]()
Bende bi üstteki üyeyi görünce donuyorum resmen, zaten hava soğuk bir de bu soğuk nevale yok mu![]()
gel gelll
ellerimi senin koltuk altına sokup ısıtacam yaklaş canım![]()
![]()
evet evet ağır bastı, kıyamadı bana verdi oycağzını![]()
İşte bu ve benzeri tasvirleri hepten soğutuyor beni
Ne kadar banal
kazen de sana ısınamamış kerişto hahahahahahah![]()
Bende maymun sevmem zatenkedi şimdi sen geldin hepten kanım dondu ha![]()
hıh sne git o zaman belleyi sev
evet benim duygularımla oynadı![]()
hıh sne git o zaman belleyi sev
![]()