- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Seni o evde zorla tutan kocanında kafasınyok ki
Ben tayin oldm onun çalıştığı ile kendi memleketime gtmek istemiyorm başka ilede gondermiyorNasıl tutuyor zorla?
Tehdit mi ediyor gitmemeniz için herhangi bir şeyle?
Of sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Eminim boşanman karşı tarafın hayrına olacaktır. Birazdan giden sen olacaksın haberin olsun. Biz yine burda dedikodunu yapacağız.
Sen İnsanların avukatımisn
Ne kadar boş insan olduğun yaptığın yorumlardan belli bn genelde burayı derdim olunca akıl almak için kullanıyorum böyle zırt pırt yorum yapcak kadar boş vaktim olmuyor iş güç derkn yoruluyormAaaa avukattan haberiniz var yani birde psikolog var o da işe yarar sizde
Merhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
İşiniz bu çünkü :)) varoş kalitesiz insanlar sürüsüOf sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Eminim boşanman karşı tarafın hayrına olacaktır. Birazdan giden sen olacaksın haberin olsun. Biz yine burda dedikodunu yapacağız.
İş güç dedi bana dediNe kadar boş insan olduğun yaptığın yorumlardan belli bn genelde burayı derdim olunca akıl almak için kullanıyorum böyle zırt pırt yorum yapcak kadar boş vaktim olmuyor iş güç derkn yoruluyorm
Dışardan bakınca o çirkin ifadeye uyan bir kişi var amaİşiniz bu çünkü :)) varoş kalitesiz insanlar sürüsü
Yav kayınailelerine kocalarına diyemediklerini burda üyelere diyorlarbeni bosayin diye burda zirlayacagna git avukatla görüş.
ailene kocana diyemedgni burda yazamazsin, yiyorsa git onlara saldır. Hadi yallah
Varoş demiş ya ahahahha inanılmaz bir olay varoş demiş ahahahha
M.ö de yasıyorsa bosol falan deyince bosanılcak sanıyor heraldebeni bosayin diye burda zirlayacagna git avukatla görüş.
ailene kocana diyemedgni burda yazamazsin, yiyorsa git onlara saldır.
Hadi yallah biz bosamiyoruz seni veya evlendirmedik. Ağlayacaksan oynama
Avukata sorup 5 dk da cevap alacağına buraya gelmiş öfkesini kusuyor şaka gibi ya. Sanki bu üyeler zorla evlendirms bizim yüzümüzden de boşanıyor.Yav kayınailelerine kocalarına diyemediklerini burda üyelere diyorlarSonra ona buna varoş. Aynaya bak
Ben olmasam çözecekmiş işte hemen hersey benm yüzümdenAvukata sorup 5 dk da cevap alacağına buraya gelmiş öfkesini kusuyor şaka gibi ya. Sanki bu üyeler zorla evlendirms bizim yüzümüzden de boşanıyor.
Beddua etme kız sahibini buluyorAllah belanızı versin sizin idiotlar sizin gibi pislikler yüzünden konu açmaktan nefret eder oldum Allah size daha beter dertler versin inşallah
Defol git arsızBeddua etme kız sahibini buluyor