En hızlı çeyiz hazırlığı ne kadar sürer ?

ay canım çok teşekkür ederim doğru bişey yaptığımı duyunca sevindim zemuszemus aynen korkum pişman olmak zaten birde hepsini toplu alınca nakitte bayağı indirim yapıyorlarmış,eminönünü tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum nasıl,birde küçük ev aletlerinin hepsini almayın hediye geliyo falan dediler ama bilemiyorum bilmiyorumkismile

evet nakitete baya indirim oluyor
ben yıllarac ayy eminönü ne başka yer mi yok koca istanbulda dedim kalabalıktan yürümek bile zor diye
ama ben de gidip eminönünden aldımsempatiksalakcinni
çünkü bütün markaların toptancıları orda ve dışardan çok ucuz
ufak alet de zaten tost makinesi blender robot ütü oluyor
hediye gelir mi sanmam çünkü millet hem düğüne gelip para takıp bi de pahalı hediye getirmiyor ancak tabak fincan gelir
belki bizde adetmiş halamlar fln yakınlar düğünden önce bornoz seti ütü yatak örtüsü aldı odur bahsedilen

evet nakitete baya indirim oluyor
ben yıllarac ayy eminönü ne başka yer mi yok koca istanbulda dedim kalabalıktan yürümek bile zor diye
ama ben de gidip eminönünden aldımsempatiksalakcinni
çünkü bütün markaların toptancıları orda ve dışardan çok ucuz
ufak alet de zaten tost makinesi blender robot ütü oluyor
hediye gelir mi sanmam çünkü millet hem düğüne gelip para takıp bi de pahalı hediye getirmiyor ancak tabak fincan gelir
belki bizde adetmiş halamlar fln yakınlar düğünden önce bornoz seti ütü yatak örtüsü aldı odur bahsedilen

Eminönü çok ucuz diyorlar gerçekten de ben birde markafoni ile limango ya üye oldum ona da ucuz diyorlar,biliyor musun onları?aynen canım bende hiç inanmadım o ufak aletler için,zaten başkasına güvenmek en kötü şey

markafoniyi duydum
ama bence gerek yok kıyafet ya da ne bilim işte nevresim havlu gibi şeyleri internetten almak istemem.oldu da aldım eve gelince kötü çıktı uğraş dur sonra
param olunca gidip seçip alırım

bence paraya bakar, nakit paraniz varsa bi kac gunde bile olur...

haklısın. benim bi gün sürdü! ankarada oturacaktım, babam aradı, benim orda işim var, gitmişken senin ceyizi de götürelim dedi, hooop çarşıya, alıverdik züccaciye ve tekstil işlerini... kredi kartına taksit yapıldı... :lepi:

Arkadaşlarında dedği gbi paran varsa hepsini kolayca kısa sürede halledersin..
Ama kafan rahat herşeyini seçmek istiosan 1 ay öncesinden başla almaya hepsini özenle seç..
Mutluluklar opuyorumnanaktan

bazı sebeplerden dolayı çeyiz hazırlıklarıma önceden başlayamadım
yani öyle bi çırpıda da almadım herşeyimi ama
ben biraz mükemmeliyetçi olduğum için uzun bir zaman gerekiyordu
neyse ki öyle yada böyle çeyiz hazırlıklarımı bitirmek üzereyim ama inanın ki hala eksiklerim var
düğün günü de yaklaştı
feci stresli bir dönemmiş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar temmuza düğünüm var ama daha alınacak çok şeyim var.
Malum çeyiz içinde ıvır zıvır bir sürü eşya oluyor.
tüm herşeyiyle bir çeyiz ne kadar süre de tamamlanır ?
benim pek vaktim kalmadı ve hiç bir şeyim yetişmeyecekmiş gibi geliyor. eyvahedigeldismile
tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.....

amaaan hepsini alman imkansiz cogu zamanla oluyor dunya mali dunyada kalir esin iyi olsun sn iyi ol anlasin kuru sogan yeyin yeter amaaaaan

Back
X