En hızlı çeyiz hazırlığı ne kadar sürer ?

mutlulukkk

19.Θ7.շΘıΘ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
800
79
123
Bursa

Arkadaşlar temmuza düğünüm var ama daha alınacak çok şeyim var.
Malum çeyiz içinde ıvır zıvır bir sürü eşya oluyor.
tüm herşeyiyle bir çeyiz ne kadar süre de tamamlanır ?
benim pek vaktim kalmadı ve hiç bir şeyim yetişmeyecekmiş gibi geliyor. eyvahedigeldismile
tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.....

benim 1 iğnem bile yoktu 1 haftada aldık herseyi aslında 3 gunde aldık bakıpta almadıgımız gunlerde oldu gezmek görmek amaclı 1 gun yatak odasında kullanılacakları aldık nevresim yastık yatak örtüsü fln 1 gun mutfakta kullanılacak belli baslı seyleri aldık dier gunlerdede mutfakta kullanılacak ıvır zıvır seyleri aldık bende anneme kızıodum sıkıstırıosun yetmeyecek dye ama yetiomus

paraya bkıyor canım..paran varsa toptan al al koy kenara.. yoksa uzun sure bizim gibi aylara haftalara dagıtarak alırsın.

benimde düğünüm haziranda ama hiiiç telaş yapmıyorum valla yavaş yavaş olucak illa ki, Allah yardım ediyor ve denk geldikçe alıp tamamlıyorum. zaman para meselesi dense bile ben içime sinmeyen bişeyi almak istemiyorum mesela. aldığım bir şeyin sonra daha güzelini görürse aklım kalır diye geziyorum hep :)

Doğru paran varsa 1 haftada halledersin. Ama içine sinsin istiyorsan, gezip görerek, en beğendiklerini alıp kenara koy canım bencede. Eksik çok, Benim daha 6 aya yakın var ama bi yerden ufaktan başlamak gerekiyor. Kolay gelsin canımmm

teşekkür ederim arkadaşlar.. içim daralıyo du zaman az kaldı daha pek bir şey hazır değil diye ama en azından zaman varmış da para yokmuş :)
ben ikiside yok diye üzülüyodum sempatiksalakcinni
Allah utandırmasın hiç birimizi inşallah alnımızın akıyla çıkarız el içine :Saruboceq:

ben 15 gün içinde çay bardağından yatak örtüsüne kadar herşeyi aldım.
sıcak para varsa sorun da yok :)

hadı ya benımde hıcbıseyım yok
kımle nerde yasayacagım bellı olmadanda almak ıstemıyorum
sevındım 2 ayda dugun olsun cok ısterdım cunku

para varrsa ve gelin adayı ne istediğini biliyosa kararsız değilse bi haftada biter. mesela linense girersin para varsa zaten havludan perdeye, hooop bütün tekstil alışverişini bi mağazadan halledersin. sonra hoop girersin ıYı BıR MOBıLYA MAĞAZASINA mobilyalarını a dan z ye alırsın.yeterki para olsun. AMA EN ÖNEMLıSı SAĞLIK OLSUN. HEPSı OLUR.

bende hep bu konuyu düşünüyordum ne basitmiş meğer,önümde bir örnek olmadığı için çok büyütüyordum kafamda ama siz öyle dediniz bende rahatladım ben hiç almıyorum hep para biriktiriyorum son bir ayda alınabiliyorsa alırım o zaman kaydirigubbakcemile5

bende hep bu konuyu düşünüyordum ne basitmiş meğer,önümde bir örnek olmadığı için çok büyütüyordum kafamda ama siz öyle dediniz bende rahatladım ben hiç almıyorum hep para biriktiriyorum son bir ayda alınabiliyorsa alırım o zaman kaydirigubbakcemile5

en iysini yapıosun canım.şimdi alsan o zamana kadar çeyizler evde beklicek sen sabırsızlanacaksın gördükçe
ne gerek var hem o arada daha güzellerini görceksin aldıklarının pişman olcaksın
paran elinde olunca kısa sürede almak çok zevkli oluyor
her gün alışveriş yapmak süper:lepi::lepi:

en iysini yapıosun canım.şimdi alsan o zamana kadar çeyizler evde beklicek sen sabırsızlanacaksın gördükçe
ne gerek var hem o arada daha güzellerini görceksin aldıklarının pişman olcaksın
paran elinde olunca kısa sürede almak çok zevkli oluyor
her gün alışveriş yapmak süper:lepi::lepi:

ay canım çok teşekkür ederim doğru bişey yaptığımı duyunca sevindim zemuszemus aynen korkum pişman olmak zaten birde hepsini toplu alınca nakitte bayağı indirim yapıyorlarmış,eminönünü tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum nasıl,birde küçük ev aletlerinin hepsini almayın hediye geliyo falan dediler ama bilemiyorum bilmiyorumkismile

Back
X