• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
422668_201494609955311_140312426073530_313153_370895671_n.jpg

burda çok hoşuma gitti çok ilginç bazı resimlerde çok güzel alımlı bazılarında sıradan buluyorum genelde photoshopun bol olduğu resimlerde çok iyi görünüyor ama bu doğal ve hoş.

Çok ruhsuz geliyor bana bu kadın.
Tek tek bakınca yüz hatlarına kusursuz ama bütünde görüntü hiç etkilemiyor beni.
Hiç beğenmiyorum. :19:

Gerçi bunları daha önce de yazmıştım sanırım. :D

doutzen_kroes_still_-1.jpg

Doutzen_(6).jpg

doutzen_kroes_has_a_-1.jpg

doutzen_kroes_has_a_.jpg

Son düzenleme:
Ay ,o arkada şezlongta yatan adam ne öyle? :P

Son düzenleme:
Burnu aşırı küçük yüzüne göre. :S İticiliğinin sebebi bu olabilir.
Anlamadım neden çok cazibesiz bulduğumu. Hala anlamaya çalışıyorum kendimi. :37::D

Burda en beğenmediğim kadın tipi. Kuzenime benziyor. Onu da hiç beğenmem zaten.
Sarışınları bir beğenemedim gitti. :S

doutzenkroes0021.jpg

Son düzenleme:
Bu güzelmiş. :D
Diğerlerine göre güzel daha doğrusu.

MEOW_Katy_Perry_make.jpg

bende anlamıyorum neden beğenemediğimi beğensemde sadece olduğundan farklı olan resimlerde günlük halini beğenemiyorum hiç ama biliyorum fiziğini güzel bulsaydım bu kadını güzel bulurdum.ama yüz olarak bakıncada dudakları çok kalın bence göz çevresi fazla kırışık olduğu için gülmeyi yakıştırmıyorum yüz hatları genellikle çok düzgün olsada birbirine uygun değil bana göre göz şekli güzel yalnız birde profilden mükemmel ona bir şey diyemem.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım yüzü çok güzel muhteşem bir profili var filan ama beli bozuyor yinede genel olarak güzelliğini fazla bozduğunu düşünmüyorum yüz olarak kusursuz zaten. :16::16::16::16::16:

tumblr_m2b4wmOQ3Z1rr9wefo1_500.jpg

tumblr_m1n8q3YpLq1r9v99vo1_500.jpg

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tumblr_m2a64mLEJY1rsr4zbo1_400.jpg

Bana göre bronz, esmer ten beyaz tene göre daha güzel ama beyaz bir yüz gibisi yok.

doutzen-kroes.jpg

kaba bir fiziği var.sarısın mavı gozlu bayanları sevmedıgım ıcın buda bana cekıcı gelmıyor.çiğ gelıyor bu tarz bayanlar.

bayan olduğun içindir bence objektif olalım..:1:

Yine mi ya?.. :52: Bu konu hakkinda bir baslik mi acsam napsam... :31:

O kadar cok fesatiz ki biz "Ah cok güzel kadin ama cok kiskaniyorum, illa bir kusuru cikmali ortaya, dur en iyisi b. atayim" diye geciriyoruz aklimizdan. :27:

Back