• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    166
  • Anket Kapalı .
Katılıyorum mudurum..uzun uzun yazanların arasında sıkılmadan okudugum nadir yorumculardan..lambruscoyu hatırlıyosun dimi? Bir de o vardı..ne yazardı be..gulenyelken vardı..nadir girerdi ama saglam girerdi..cok donanımlı bi hatundu..yoklar simdi..keske gelseler yine..
MED, Lamb geçen benim de aklıma geldi. Hatta konuların birine yazdım. Keşke gelse...
Bizi okuyorsan gel LAMB...

Oh ne güzel valla bir ara her gün polemikten gidiyordum ben :KK53: darısı senin başına:rolleyes:

Beğenmeye elim gitmedi marilyn:rolleyes::rolleyes:

Yok bu konuda istikrarım bozulmayacak inatla , eskiden pff desen atardı mune ; hele siyasette , o günleri atlatmışım ben , pehh :KK71:

Ausencia Ausencia banlananların nispet mi yapıyorsun anacım:KK70:ama benden söylemesi, sitede kahkaha atarken giden çok, gülüşürken bir bakıyor ortalık kararmış:KK70:

Nasıl zalim bir kadın oldum ben böyle:KK61:

Ehhh bizde dünkü üye değiliz munem :rolleyes: Her türlü tedbiri alırız :KK6::KK6:

Ama çok iddialı konuştum , hissediyorum gri günlerim yakın . Bir bdv klasiği , kınama ; kınadığını yaşamadan ölmezsin lafı başıma gelecek :KK70:

Beğenmeye elim gitmedi marilyn:rolleyes::rolleyes:

Yok bu konuda istikrarım bozulmayacak inatla , eskiden pff desen atardı mune ; hele siyasette , o günleri atlatmışım ben , pehh :KK71:

Ehhh bizde dünkü üye değiliz munem :rolleyes: Her türlü tedbiri alırız :KK6::KK6:

Ama çok iddialı konuştum , hissediyorum gri günlerim yakın . Bir bdv klasiği , kınama ; kınadığını yaşamadan ölmezsin lafı başıma gelecek :KK70:
Benden çok kahkaha atanlara tahammülüm yok, tik yapıyor, gözüm seğiriyor, soldan soldan geliyorlar:KK70::KK70:
Çok gülmekten banlarım, müdüre muhalefetten banlarım:KK70:
Ay bugünde çok tehditkarım :KK70:

Benden çok kahkaha atanlara tahammülüm yok, tik yapıyor, gözüm seğiriyor, soldan soldan geliyorlar:KK70::KK70:
Çok gülmekten banlarım, müdüre muhalefetten banlarım:KK70:
Ay bugünde çok tehditkarım :KK70:

Ay bugünde çok kahkaha atasım var :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hatırlamaz olur muyummm:KK68:
candan'da yok artık, o bizim jenerasyon hatırlarsan, o da çok güzel yazıyordu.
Eskilerde burada olsa, seveceğin çok yorumcular olurdu, bizim bir Che'miz vardı, tanımanızı isterdim, hem gayet ağır bir kadın hemde mükemmel yorumcuydu.

Çoğu gelmiyor artık valla gelseler o kadar güzel olurdu ki, ben Pepe'yi de özledim, tatlı doktorum benim, yok epeydir:KK43:
Biri dönüyor, sürpriz olsun, sanırım 1-2 güne kadar gelir:KK39:

Aliye Rona heee yaz bunu tahtaya, alırsın banını haftaya:KK70:

Çok artistimdir, birde komik kapatmalar yapıyorum ama nazımın geçtiği insanlara, Carrie diye bir arkadaşımız var, onun konularında çoktur öyle komik kapatma yazılarım:KK70:
Allah'tan sağolsun şakalarımı kaldırıyor, aşık atışması gibi yazıyoruz birbirimize ama bu aralar gelmiyor siteye, geldiği an banlanıyor, gelmemekte buldu çareyi:KK70:

Ausencia Ausencia banlananların nispet mi yapıyorsun anacım:KK70:ama benden söylemesi, sitede kahkaha atarken giden çok, gülüşürken bir bakıyor ortalık kararmış:KK70:

Nasıl zalim bir kadın oldum ben böyle:KK61:

Hee, sen beni tehdit mi ediyon, hadi tehdit ediyon bi de laf mı sokuyon?:63:

Evet bi gun hic unutmam, hhhahhahohoho yaparken boyut atlayıp kendimi mapıs damında bulmustum:63: nasıl bir zalımsen artık, 1 hafta onceki mesajımdan banlamıssın:KK12:

Candan vardı bir de dimi, annecigi kalp hastasıydı onun, devamlı hastanelerdeydi..hatta o donem babam icin halimize sukretmistim..zımba gibiydi cunku babam...ben kaybettim babamı, umarım annecigi sifa bulmustur, insallah girememesinin sebebi kotu bir haber degildir..

Che ye de isminden dolayı daha tanımadan ısındım:KK68:

Valla keske gelseler..korle yatan sası kalkar misali bizim de ayarımız kactı iyice..

Yaz tahtaya bir daha, alamam banımı haftaya..sarı cizmeli mehmet aga, benim yerime girer zindana :KK70:

MED, Lamb geçen benim de aklıma geldi. Hatta konuların birine yazdım. Keşke gelse...
Bizi okuyorsan gel LAMB...

İnsallah gelir filozofcum..cok donanımlı bi arkadasımızdı..

hatta o donem babam icin halimize sukretmistim..zımba gibiydi cunku babam...ben kaybettim babamı, umarım annecigi sifa bulmustur, insallah girememesinin sebebi kotu bir haber degildir..

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun med . Babanla ilgili çok şey paylaşmıştık zamanında , okuyunca yazmak istedim .

Ya bu yarışmanın atraksiyonu niye haftalar öncesinden bitti , ne güzel eğleniyorduk :KK6:

Marilyn de yok ki sataşayım :rolleyes::rolleyes:

marilyn monroe marilyn monroe güzel yarıştı , tebrikler sana en kocamanından .:KK9:

Mune Mune sen de son ana kadar 2.lik tahtıma tehdittin ama neyse ki o kadar çok yerde 1. oldun ki bu kategori arada kaynadı :rolleyes::rolleyes:

Teşekkürler oylarınız için :KK68::KK68:

Back