Hatırlamaz olur muyummm
candan'da yok artık, o bizim jenerasyon hatırlarsan, o da çok güzel yazıyordu.
Eskilerde burada olsa, seveceğin çok yorumcular olurdu, bizim bir Che'miz vardı, tanımanızı isterdim, hem gayet ağır bir kadın hemde mükemmel yorumcuydu.
Çoğu gelmiyor artık valla gelseler o kadar güzel olurdu ki, ben Pepe'yi de özledim, tatlı doktorum benim, yok epeydir
Biri dönüyor, sürpriz olsun, sanırım 1-2 güne kadar gelir
Aliye Rona heee yaz bunu tahtaya, alırsın banını haftaya
Çok artistimdir, birde komik kapatmalar yapıyorum ama nazımın geçtiği insanlara, Carrie diye bir arkadaşımız var, onun konularında çoktur öyle komik kapatma yazılarım
Allah'tan sağolsun şakalarımı kaldırıyor, aşık atışması gibi yazıyoruz birbirimize ama bu aralar gelmiyor siteye, geldiği an banlanıyor, gelmemekte buldu çareyi
Ausencia
banlananların nispet mi yapıyorsun anacım
ama benden söylemesi, sitede kahkaha atarken giden çok, gülüşürken bir bakıyor ortalık kararmış
Nasıl zalim bir kadın oldum ben böyle
Hee, sen beni tehdit mi ediyon, hadi tehdit ediyon bi de laf mı sokuyon?
Evet bi gun hic unutmam, hhhahhahohoho yaparken boyut atlayıp kendimi mapıs damında bulmustum

nasıl bir zalımsen artık, 1 hafta onceki mesajımdan banlamıssın
Candan vardı bir de dimi, annecigi kalp hastasıydı onun, devamlı hastanelerdeydi..hatta o donem babam icin halimize sukretmistim..zımba gibiydi cunku babam...ben kaybettim babamı, umarım annecigi sifa bulmustur, insallah girememesinin sebebi kotu bir haber degildir..
Che ye de isminden dolayı daha tanımadan ısındım
Valla keske gelseler..korle yatan sası kalkar misali bizim de ayarımız kactı iyice..
Yaz tahtaya bir daha, alamam banımı haftaya..sarı cizmeli mehmet aga, benim yerime girer zindana
MED, Lamb geçen benim de aklıma geldi. Hatta konuların birine yazdım. Keşke gelse...
Bizi okuyorsan gel LAMB...
İnsallah gelir filozofcum..cok donanımlı bi arkadasımızdı..