• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    166
  • Anket Kapalı .
marilyn monroe marilyn monroe bebişim noldu sana? bu hayın müdür kıskanıp attı mapıda seni dimi?

Mune Mune , bundan önceki sene bu ketegorinin sahibiydim ayıptır söylemesi :cool:.. geçen sene 2 oy farkla aldın tahtımı elimden, artık cımbızla mı korkuttun hayranlarımı, maşayla mı korkuttun bilemem:KK12:
Ama marliyn olmasaydı hiiiiiiiiiiç şansın yoktu, geçen senenin intikamını alıp tacımla el sallıcaktım sana burdan :70:

Listede benim beğendiğim kimler var; sen, saraylım, chelzy, duka, cogni..sen hariç hepimiz hemen hemen aynı görüşlerdeyiz..hatun hepimizin arasından sıyrılıp ok gibi fırladı:KK9:
Tabi kıskanmadım değil ama haketti napalım:KK34:

Gelecek sene, kasım-ocak arası marlyni mapısa atarsan çok sevinirim :oops:
:KK68:

simdi sitede 1 sene boyunca yapilan yorumlara gore oylama aslolan.
son 15 günde yazilanlar baz alınmamalı.bana göre bu yanlış.
listeye baktigimda ilk aklima gelen bu.

zaten bazilarinin uzun uzun yazması disinda bir sey goremiyorum mesajlarinda.ici boş geliyor bana.okuyorum okuyorum sıkılıyorum..
hem uzun hem bos.kısaca uzun yazmak içinde anlam,yoksa laf cambazlığından öteye gitmiyor.
kısaca her uzun yazı yorum bana göre iyi yorum olmuyor.
neyse oyumu son gun kullanacağım.
marilyne elbette.
yada bu aralar.gidişata bagli. bakalım

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra geri dönüp , 2015 in son bir ayında yorum yazmaya başladığım halde ; bu kategoride beni aday gösterip oy verenlere tekrar teşekkür edeyim bende bu vesile ile .
Olaya bu şekilde bakıp , teşekkür etmeme fırsat sunan arkadaşlara da teşekkürler...

Uzun bir aradan sonra geri dönüp , 2015 in son bir ayında yorum yazmaya başladığım halde ; bu kategoride beni aday gösterip oy verenlere tekrar teşekkür edeyim bende bu vesile ile .
Olaya bu şekilde bakıp , teşekkür etmeme fırsat sunan arkadaşlara da teşekkürler...
Bu konudan bağımsız olarak iyi ki döndün aus o gidenlerden bir tek seni arıyordu gözlerim.ve ben senin yorumlarını beğeniyorum daha doğrusu karşıt fikirli olsak da saygı içinde yazmanı beğeniyorum.

Bu konudan bağımsız olarak iyi ki döndün aus o gidenlerden bir tek seni arıyordu gözlerim.ve ben senin yorumlarını beğeniyorum daha doğrusu karşıt fikirli olsak da saygı içinde yazmanı beğeniyorum.
Teşekkürler kadesacım , bende sizin dönüşünüze sevindim . :KK68:
Karşıt fikirler hakaret içermediği sürece iyidir ya , bakış açımızı sorgularız ara ara:KK66:

marilyn monroe marilyn monroe bebişim noldu sana? bu hayın müdür kıskanıp attı mapıda seni dimi?

Mune Mune , bundan önceki sene bu ketegorinin sahibiydim ayıptır söylemesi :cool:.. geçen sene 2 oy farkla aldın tahtımı elimden, artık cımbızla mı korkuttun hayranlarımı, maşayla mı korkuttun bilemem:KK12:
Ama marliyn olmasaydı hiiiiiiiiiiç şansın yoktu, geçen senenin intikamını alıp tacımla el sallıcaktım sana burdan :KK70:

Listede benim beğendiğim kimler var; sen, saraylım, chelzy, duka, cogni..sen hariç hepimiz hemen hemen aynı görüşlerdeyiz..hatun hepimizin arasından sıyrılıp ok gibi fırladı:KK9:

marilyn mapus damının soğuk taşları üzerinde titriyor fakat hakkını yememek lazım, çok beğendiğim yorumculardan biri, fikirleri ne olursa olsun, dolu dolu yazanları takdir ediyorum, listede olanda var olmayanda.
Gönül ister ki iyi yorumcular daha çok tanınsın, daha çok okunsun ve daha çok çoğalsınlar çünkü içi dolu, düşündürerek yazanların bize farklı bakış açıları kazandırıp bilmediklerimizi de öğrettiklerine inanıyorum.

marilyn mapus damının soğuk taşları üzerinde titriyor fakat hakkını yememek lazım, çok beğendiğim yorumculardan biri, fikirleri ne olursa olsun, dolu dolu yazanları takdir ediyorum, listede olanda var olmayanda.
Gönül ister ki iyi yorumcular daha çok tanınsın, daha çok okunsun ve daha çok çoğalsınlar çünkü içi dolu, düşündürerek yazanların bize farklı bakış açıları kazandırıp bilmediklerimizi de öğrettiklerine inanıyorum.

Katılıyorum mudurum..uzun uzun yazanların arasında sıkılmadan okudugum nadir yorumculardan..lambruscoyu hatırlıyosun dimi? Bir de o vardı..ne yazardı be..gulenyelken vardı..nadir girerdi ama saglam girerdi..cok donanımlı bi hatundu..yoklar simdi..keske gelseler yine..

Mune Mune beraberlik var aramızda , bu eşitlik bozulmalı , marliyn den çek oyunu bana ver mesela :KK70::KK70::KK70:
Piii sen ne biçim rekabet ediyorsun, yokluğumu fırsat bilip lobicilik faaliyeti yapmışsın :KK70:

Öfff ya sabah bir umut baktım belki sende çıkmışsındır diye ama cıks mıhlanmışsın oracığa :rolleyes:

Azıcık bdv ye dalıp yorum popülaritemi arttırayım bari , sen o arada izne falan çık , uyu mis gibi 72 saat :KK70::KK70:
Tünelin ucu çok pis bi yere çıkıoyor Aus. Bu zalım Mune Mune bdvde mürekkebim kurumadan attı beni mapus damlarına :KK70:

Ama marliyn olmasaydı hiiiiiiiiiiç şansın yoktu, geçen senenin intikamını alıp tacımla el sallıcaktım sana burdan :KK70:

Sorma medim sorma :KK70: ben halbuki tamamen saf :KK53: niyetlerle bir hanımefendiye bir soru yöneltmiştim ama müdür üsluptan attı beni mapus damlarına. Ben musumum :KK53:

Hiç beklemediğim bir mesajdan :KK53: attın beni mapusa zalım gadın :KK70: insan bir kombi neyin yaptırır totom dondu soğuktan bu kış günü :KK70:

Piii sen ne biçim rekabet ediyorsun, yokluğumu fırsat bilip lobicilik faaliyeti yapmışsın :KK70:

Tünelin ucu çok pis bi yere çıkıoyor Aus. Bu zalım Mune Mune bdvde mürekkebim kurumadan attı beni mapus damlarına :KK70:

Sorma medim sorma :KK70: ben halbuki tamamen saf :KK53: niyetlerle bir hanımefendiye bir soru yöneltmiştim ama müdür üsluptan attı beni mapus damlarına. Ben musumum :KK53:

Hiç beklemediğim bir mesajdan :KK53: attın beni mapusa zalım gadın :KK70: insan bir kombi neyin yaptırır totom dondu soğuktan bu kış günü :KK70:

Atar o ataaar....bunda ne var lo? dedirtir adama, aliye rona iste nolcak :70: zalım insan..

Yıllardır KK dayım , gördüğüm en değerli oy senin ki oldu :KK70:

Durduğu yerde değer kazanıyor mübarek :rolleyes:
Ay değeri gittikçe artmakta son dk golünü bekliyorum:-)

Teşekkürler kadesacım , bende sizin dönüşünüze sevindim . :KK68:
Karşıt fikirler hakaret içermediği sürece iyidir ya , bakış açımızı sorgularız ara ara:KK66:
Senide takip ettim ya gidip çok hos yorumların var ama bayagi yokmussun ya ondan seninle karşılaşmamisim hadi iyisin listeye aldım seni:KK70:

Ya Mune Mune nin konuyu kapatmadan önce yaptığı yorumlara bayılıyorum ya birde çok artistik konuyu kapattığı için ondan sonra da kimse bişey yazamıyor yada itiraz edemiyor:D az önce yine karşıma çıktı bayılıyorum ya :-)
marilyn monroe marilyn monroe bir ar nereye kayboldu ya hiç anlamıyorum ne ara ban yiyorsun sen geçmiş olsun :-)

Lobi miii:KK57::KK57: , aşk olsunnnnn , senin yokluğunda içim el vermedi , değil kk ya evime bile sığmadım , attım kendimi uzaklara . Ne zaman marilyn döner , o zaman gelirim dedim muneye , sor bak :confused::confused:

Tünelin sonunu ben hiç görmedim be marilyn , ayıptır söylemesi sicilim temiz . Ban nedir bilmez mesajlarım:rolleyes::rolleyes:

Ay değeri gittikçe artmakta son dk golünü bekliyorum:-)

Senide takip ettim ya gidip çok hos yorumların var ama bayagi yokmussun ya ondan seninle karşılaşmamisim hadi iyisin listeye aldım seni:KK70:

Yok yok benim mesajlar mürur-u zamana uğradı artık :KK70:Son bir ayın bir seneye bedel dersen sen bilirsin tabii :KK48::KK48:

Lobi miii:KK57::KK57: , aşk olsunnnnn , senin yokluğunda içim el vermedi , değil kk ya evime bile sığmadım , attım kendimi uzaklara . Ne zaman marilyn döner , o zaman gelirim dedim muneye , sor bak :confused::confused:

Tünelin sonunu ben hiç görmedim be marilyn , ayıptır söylemesi sicilim temiz . Ban nedir bilmez mesajlarım:rolleyes::rolleyes:

Yok yok benim mesajlar mürur-u zamana uğradı artık :KK70:Son bir ayın bir seneye bedel dersen sen bilirsin tabii :KK48::KK48:
Belli olmaz olsun ama :-)

Katılıyorum mudurum..uzun uzun yazanların arasında sıkılmadan okudugum nadir yorumculardan..lambruscoyu hatırlıyosun dimi? Bir de o vardı..ne yazardı be..gulenyelken vardı..nadir girerdi ama saglam girerdi..cok donanımlı bi hatundu..yoklar simdi..keske gelseler yine..

Hatırlamaz olur muyummm:KK68:
candan'da yok artık, o bizim jenerasyon hatırlarsan, o da çok güzel yazıyordu.
Eskilerde burada olsa, seveceğin çok yorumcular olurdu, bizim bir Che'miz vardı, tanımanızı isterdim, hem gayet ağır bir kadın hemde mükemmel yorumcuydu.

Çoğu gelmiyor artık valla gelseler o kadar güzel olurdu ki, ben Pepe'yi de özledim, tatlı doktorum benim, yok epeydir:KK43:
Biri dönüyor, sürpriz olsun, sanırım 1-2 güne kadar gelir:KK39:

Aliye Rona heee yaz bunu tahtaya, alırsın banını haftaya:KK70:

Ya Mune Mune nin konuyu kapatmadan önce yaptığı yorumlara bayılıyorum ya birde çok artistik konuyu kapattığı için ondan sonra da kimse bişey yazamıyor yada itiraz edemiyor:KK70: az önce yine karşıma çıktı bayılıyorum ya :-)
marilyn monroe marilyn monroe bir ar nereye kayboldu ya hiç anlamıyorum ne ara ban yiyorsun sen geçmiş olsun :-)

Çok artistimdir, birde komik kapatmalar yapıyorum ama nazımın geçtiği insanlara, Carrie diye bir arkadaşımız var, onun konularında çoktur öyle komik kapatma yazılarım:KK70:
Allah'tan sağolsun şakalarımı kaldırıyor, aşık atışması gibi yazıyoruz birbirimize ama bu aralar gelmiyor siteye, geldiği an banlanıyor, gelmemekte buldu çareyi:KK70:

Ausencia Ausencia banlananların nispet mi yapıyorsun anacım:KK70:ama benden söylemesi, sitede kahkaha atarken giden çok, gülüşürken bir bakıyor ortalık kararmış:KK70:

Nasıl zalim bir kadın oldum ben böyle:KK61:

Son düzenleme:

Oh ne güzel valla bir ara her gün polemikten gidiyordum ben :KK53: darısı senin başına:rolleyes:

Back