Wuuu çok hızlısın kaydirigubbakcemile3Ama salon yapıldı, ikincisi olur mu? Gerçi ilki yapılalı 1 sene olmuş, olur herhalde.Bayanlar burda evimizin resimleriniz paylaşıyoruz bizde dedik ki
yarışma yapalım katılmak isteyenler salonlarının resimlerini eklesin daha sonra da
aksesuarları en iyi kullanan yerleşimi en güzel yapan üyemizi seçelim ne dersiniz yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
Wuuu çok hızlısın kaydirigubbakcemile3Ama salon yapıldı, ikincisi olur mu? Gerçi ilki yapılalı 1 sene olmuş, olur herhalde.
Ben de sonuçlara yetişmiştim :dance:olur ya neden olmasın o yarışma yapıldığında ben burda bile değildim :roflol:
Ben de sonuçlara yetişmiştim :dance:
ama benim salonumda duvardaki fotomla 2 melegimden baska aksesuar yok sevmiorummafoldumben
bence aksesuar degılde butun bır salon olarak ele alınmalı
hem bız kız tarafıyız yatak odası yarısması yapalımkı evlenecek kızlaraada fıkır olsun :jeyyar:
tmm o zaman canım bende varım bende
tamam canım yatak odası yarısmasıda gecıkmesın lutfeenn zemuszemustabii ki bütün olarak bakılcak işte duvarlar renkler aksesuarlar yerleşim
dur kızz yavaş yavaş yapıom direk yatak odası olmasın dedim ama söz bundan sonrakji yatak odası olcak
tamam canım yatak odası yarısmasıda gecıkmesın lutfeenn zemuszemus
bencede benceedeeee :sm_cool: :teytey:Bence yatak odası ilk olsun :hulya:
Bence yatak odası ilk olsun :hulya:
bencede benceedeeee :sm_cool: :teytey:
Hainnn, hemen şart koşuyor salakcinni İyi hadi öyle olsun eve gidince çekem bari resimleri :ecrin_bebek:tamam başlığı falan değiştiriyorum amaaa bi şartım var
bundan sonrakilere de katılcaksınız
Hainnn, hemen şart koşuyor salakcinni İyi hadi öyle olsun eve gidince çekem bari resimleri :ecrin_bebek:
tamamdır başlık ve konu değişiyo gelsinn resimlerrr
İçimiz dışımız yarışma oldu hee :roflol:B&M nerdesin??? Yolla hadi resmi hihoyyyt
eccem 1den fazla resim göndericez dimi, çünkü benim oda küçük ve birkaç açıdan foto almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?