• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Vucut Ölçüsü Hangisidir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce standartlar eşliğinde hazırlanmış seçeneklerden en güzel bayan vücut ölçüleri h

• 87- 59 - 89

OY: 33 9,7%
  • 89 - 59 - 90

OY: 20 5,9%
  • 90 - 60 - 90

OY: 147 43,2%
  • 89 - 60 - 92

OY: 68 20,0%
  • 87 - 59 - 87

OY: 23 6,8%
  • 87 - 60 - 87

OY: 49 14,4%

• Ankete Katılan
    340
benimde 90-67-98 kalçam biraz geniş ama sevıyorum boyum 1.77 çünkü

en güzel ölçüler benim ölçülerim,
90-65-90,

bune yaaa kalçaları büyütün azz.ben 100 65 85 :)))basen falanda yok tek kalca.acayip degil valla büyük ama boyumda uzun olunca hoş duruyorrr.baya kücük kalçalılar varmış yahuuu pek fazla geldi banaaa benimki:)))

Boyum 1.65
Kilom 54
göğüs 85
bel 72 :1closedeyes: memnunum bi kerem ben belimden
kalçam yuvarlak ve çıkık :1closedeyes: 92

ben memnunum vucut hatlarımdan...gamyoncuiremsu

ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı one öle 90 beden kalçamı olur şöle ısparta semeri gibi olacak kalça dediğin :roflol:

aramızda 3 ün 5 in hesabı olmaz..en güzel ölçüler tabi ki benim ölçülerim..kadın dediğin sar dımı ele avuca gelecek..rakamlar yazmayacam..dedim ya 3 ün 5 in hesabı olmaaaz.....

Tabimkide benim ölçülerim en güzelikaydirigubbakcemile3

93 72 94
:1shok:

87- 59 - 89
90 göğüs bana çok fazla geliyor. bel olarak da 55cm falan çok güzel bence. :lepi: thalianın beli 55cmdi yanlış hatırlamıyorsam, çok hoş bence :1rolleyes: basenlerimi küçültme işlemini tamamlıyım sonra belimi 62 cmden 55 e düşürmeye çalışcam. :kahve:

verilen ölçüler birbirinin tıpkısının aynısı nerdeyse -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
90 60 90 diye bi ideal çıkarmışlar ama saçma bişey naniknaniknaniknanik
boya göre göğüs bel kalça oranlı olmalı..sositososito

ya bu arada bu yeni smiley lara bayıldımm özellikle de şuna kaydirigubbakcemile3

1.78 boya 85-59-85 a.s bilen vardır Adriana Lima'nın ölçüleriyerimseniben.bel ve kalça ölçülerim tutuyo.silikon ameliyatından sonra göğüs de 85olcak,tabi boy tutmuyo.6cm farkla:sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benimkide 86 63 91
Tabi daha gelişme çağındayız bu oranlarda 18 e kdr değişme olur:)

vallahi bn bugün ölçtüm veeeeee 78 57 90 çıktı valla fiziğk süperde memişlerden kurtarmıyo boyum 1,68 kilom 49 daha ne olsun :sm_cool::sm_cool::1rolleyes:

Son düzenleme:
vücududa cildi gibi yağlı olupta bildiği güzel bi maske tarifi olan varmı? lütfen cevap yazın.

YAAAAAAA SİZ 90 95 KALÇA ÖLÇÜSÜNE ÇOK DİYOSUNUZ BEN 110NUM VE TİPİK Bİ LAZ BÜNYESİYLE İLERLİYORUM KİLOM 60 AMA 50KENDE BU BÖYLEYDİ:çok üzgünüm::çok üzgünüm: BELİM İNCECİK GÖĞÜS DERSENİZ YOK MU DİYE DALGA GEÇİYOLAR AMA ALT KISIM FİZANDAN GÖRÜNÜR ASIN BENİYAAAAAAAA:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

klasikleşmiş 90.60.90 var ama bence bu ölçülere ne etek yakışır nede pantolon.kadınsı hatlar için biraz daha gerekli diye düşünüyorum .ha kendimi avutmuyorum.boyum 1.78 kilom 60 ların başında seyrediyor.

Banu Alkan tabikide bu sorulurmu,,bebegiiim.....

Back
X