Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bune yaaa kalçaları büyütün azz.ben 100 65 85 :)))basen falanda yok tek kalca.acayip degil valla büyük ama boyumda uzun olunca hoş duruyorrr.baya kücük kalçalılar varmış yahuuu pek fazla geldi banaaa benimki:)))
aramızda 3 ün 5 in hesabı olmaz..en güzel ölçüler tabi ki benim ölçülerim..kadın dediğin sar dımı ele avuca gelecek..rakamlar yazmayacam..dedim ya 3 ün 5 in hesabı olmaaaz.....
87- 59 - 89
90 göğüs bana çok fazla geliyor. bel olarak da 55cm falan çok güzel bence. :lepi: thalianın beli 55cmdi yanlış hatırlamıyorsam, çok hoş bence :1rolleyes: basenlerimi küçültme işlemini tamamlıyım sonra belimi 62 cmden 55 e düşürmeye çalışcam.
verilen ölçüler birbirinin tıpkısının aynısı nerdeyse -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
90 60 90 diye bi ideal çıkarmışlar ama saçma bişey naniknaniknaniknanik
boya göre göğüs bel kalça oranlı olmalı..sositososito
ya bu arada bu yeni smiley lara bayıldımm özellikle de şuna kaydirigubbakcemile3
1.78 boya 85-59-85 a.s bilen vardır Adriana Lima'nın ölçüleriyerimseniben.bel ve kalça ölçülerim tutuyo.silikon ameliyatından sonra göğüs de 85olcak,tabi boy tutmuyo.6cm farkla:sm_cool:
vallahi bn bugün ölçtüm veeeeee 78 57 90 çıktı valla fiziğk süperde memişlerden kurtarmıyo boyum 1,68 kilom 49 daha ne olsun :sm_cool::sm_cool::1rolleyes:
YAAAAAAA SİZ 90 95 KALÇA ÖLÇÜSÜNE ÇOK DİYOSUNUZ BEN 110NUM VE TİPİK Bİ LAZ BÜNYESİYLE İLERLİYORUM KİLOM 60 AMA 50KENDE BU BÖYLEYDİ:çok üzgünüm::çok üzgünüm: BELİM İNCECİK GÖĞÜS DERSENİZ YOK MU DİYE DALGA GEÇİYOLAR AMA ALT KISIM FİZANDAN GÖRÜNÜR ASIN BENİYAAAAAAAA:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
klasikleşmiş 90.60.90 var ama bence bu ölçülere ne etek yakışır nede pantolon.kadınsı hatlar için biraz daha gerekli diye düşünüyorum .ha kendimi avutmuyorum.boyum 1.78 kilom 60 ların başında seyrediyor.