• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Vucut Ölçüsü Hangisidir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gozyasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce standartlar eşliğinde hazırlanmış seçeneklerden en güzel bayan vücut ölçüleri h

• 87- 59 - 89

OY: 33 9,7%
  • 89 - 59 - 90

OY: 20 5,9%
  • 90 - 60 - 90

OY: 147 43,2%
  • 89 - 60 - 92

OY: 68 20,0%
  • 87 - 59 - 87

OY: 23 6,8%
  • 87 - 60 - 87

OY: 49 14,4%

• Ankete Katılan
    340
Ama dediğiniz gibi 34 ya da 36 beden giyiyorum popo kısmım küçük gelio bana aslında kıyafetleri özel olarak seçmem lasım herşey güzel durmuo yani ama ölçülerimden memnunum genetik bişi bnmkii annemde de bel filan ince aman nazar degmesnn :P

valla kimse kusura bakmasın ama 65 ten az bel çok itici duruyor bence...yaa resmen sıfır beden oluyor onun neresi güzel..çok balık etli olsun demiyorum ama güzel vucutlular bence 38 beden giyenler...aşağısı çok zayıf ve köt duruyor bana göre.sen 38 sin herhalde diyenler olur şimdi ben 42 giyiyorum.tamam ii değil ama zayıflasam bile 38 altına düşmeyi istememmmmmmmm

valla herkesin fikrine saygı duyuyorum ama bence 36 beden en güzeli ben 34-36 bedenim.ne giysek yakışır.tabi bu benim fikrim

34-36 beden giyiyorum ne giysem yakışıyor...ben çok memnunum halimden...kilo sorunum da yok ne yersem yiyim yakıyorum...boyum 1.73 çok şükür daha ne olsun herşeyden önce şükretmek lazım...kendimle barışığım...

1.78 Boyum 56 Kg Yim. 85-64-93.. 36 Beden Pantolon Ve M Beden Iç Camasir Giyiyorum.

En güzel vücut balık eti yuvarlak hatlı vücut bence :)

kesinlikle...ben 34 beden sevmiyorum:1no2: boyum 1.74 şuan diyetteyim ama sınırım 57..hatta o zaman bile çok zayıf duryorum çirkin oluyor.kemiklide bir yapım var zaten..bence herşeyin yakışanı...istesem bile 57 nin altına inmemtatlicadiarzu....en güzel vücut 38 bence..taşçatlasın 36

yaa ben 1.73 boyundayım 51 kiloyum.. çok mu zayıfım sizce?? herkes zayıfsın diyo bıktım valla off :çok üzgünüm: boyuma göre zayıfmışım :((

canım benim arkadaşımda 170 cm kilo 48...boy kilo oranına bakınca aynısınız...o aşırı zayıf duruyor..sadece bana göre değil bütün arkadaş çevremize göre...bence zayıfsın..55-56 kilo olsan çok daha güzel olursun bence

38 beden ideal bence aşırı zayıf kadınlar cirkin geliyor bana

Ufak tefek bayanlarin vucutlari daha bicimli ve guzel oluyor bence. Etrafima baktigimda oyle. Ama uzun boylu cok guzel fizige sahip olanlarda var onlarda manken zaten:))

Ufak tefek tini mini kadinlar daha cekici diye dusunuyorum ve sanirim erkeklerin buyuk kismida bu tarz kadinlardan hoslaniyorlar.Bir yerde okumustum burnu kucuk kadinlar erkeklerin ilgilerini daha fazla cekiyorlarmis, cunku ozaman karsisindakinin kendinden daha cok korumaya ihtiyaci oldugunu, ve gucsuz oldugunu, ona sahiplenmenin daha kolay oldugunu dusunuyorlarmis. Yani bir nevi egolarini tatmin ediyorlar :) Bunu vucutlada kiyaslayabiliriz sanirim, ufak tefek bayanlar vucut yapilari nedeniyle biraz daha gucsuzdur, e erkeklerde ego tatmin etme meraklilari zaten.

ınce bel ıdealdır.......................................................................

ideal bence
1.75 boy
55 kilo
80 göğüs ölçüsü
ince bel
hafif yuvarlak bazen
çıkık kalça
uzun bacak
küçük ayak ve el
uzun boyun:1rolleyes:
tabi bu ben değilim bunu demek lazım ama fena da sayılmam hani:icecream:

en ideal benim kendi ölçüm canım burda benim idealim yok malesef
1,71 boy
e ölçüleri diyet sonunda yazarım :roflol:
sevgiler...yerimseniben

bilinen suki 90 60 90 ideal ölcü ama bunu kolaylikla elde edemiyoruz.....
ben ankette 89 60 92 yi isaretledim.....
cünkü cogunlukla kalcalarda kaybediyor cogunluk....
bende biraz daha fazla var ama olsun artik alistim.....

60 cm bel tasiyan bir bayan siska olarak adlandiriliyor saglik alaninda
hatta o beli tasiyanin cok sagliksiz olduguda soylenilenler arasinda :bbo:

ne bunlar böle kıs :roflol:
bence hiçbiri de ii deil,kadın dediğin etli butlu olur jeyyar
çirozlar işe yaramaz jeyyar

benim vucüdüm
93 65 95 ama dietteyim evlenene kadar 90 60 90 olucam inşallah

Back
X