Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu dün margayla konuştuk. kuaföre yaptırırsa diye marga,aşama aşama çekilsin dedi. ama bunu herkes yapamaz. herkesin elinden gelmez. katılım az olurFikirler arıyorum ama bu kadar buldum
Buldukça yazıcam
oky acaba saç modeli mi olsa
mesela örgü topuz falan birşeyler yapsalar
onu dün margayla konuştuk. kuaföre yaptırırsa diye marga,aşama aşama çekilsin dedi. ama bunu herkes yapamaz. herkesin elinden gelmez. katılım az olur
yaz yaz canım. kafam gitti benimmmm:)Fikirler arıyorum ama bu kadar buldum
Buldukça yazıcam
oky acaba saç modeli mi olsa
mesela örgü topuz falan birşeyler yapsalar
aynen ya. kaynakta ok. olacak. sorun olmasın diyeo zaman en güzel saç yarışması adı mantıklı olacak genel bir tanım ama
arkadaşlardan fikirle bekliyoruz
yani bir sarı çıksa hemen oylar onaen güzel doğal saç rengi mümkün değil zaten. bixlerin renkleri genelde kahve. ve tonları. o yüzden o mümkün değil
kızılda güzeldir. oyy. yok renk olmaz bencedeyani bir sarı çıksa hemen oylar ona
Benim rengimmvalla bence bırakın isteyen kuaförde yaptırsın isteyen kaynak ne farketcekki..en güzel saç yarışması adı üstünde katılanlar nasıl katılırlarsa katılsınnben mesela katılırsam boyamı tazeletip güzelce bir maşa ve tabi kuaförümde yaptırırdımm..resim hop sana..sonrada oylama..kızılda güzeldir. oyy. yok renk olmaz bencede
hah.işte bu. bende bunu duymak istiyordumBenim rengimmvalla bence bırakın isteyen kuaförde yaptırsın isteyen kaynak ne farketcekki..en güzel saç yarışması adı üstünde katılanlar nasıl katılırlarsa katılsınnben mesela katılırsam boyamı tazeletip güzelce bir maşa ve tabi kuaförümde yaptırırdımm..resim hop sana..sonrada oylama..
çünkü canımcım..kuafördede yapılsa emek veriliyorr ay ne güzel olur (en güzel saç yarışması)yarışma bu katılanlar ya evde ellerinden geliyorsa yaparlar kii benim elimden hiç gelmez hangimiz kuaföre gitmiyoruzki yaparım ..yada yaptırırım çıkarım oylamayaa..önemli olan hangi saç güzel olmuşş..hah.işte bu. bende bunu duymak istiyordum
Saç yarışması pek ilgi çekici gelmedi bana ya.. En güzel toto yarışması yaparsak varım bak, 1. olamam da 2. olabilirim belkio kadarı anlarız kız
Saç yarışması pek ilgi çekici gelmedi bana ya.. En güzel toto yarışması yaparsak varım bak, 1. olamam da 2. olabilirim belki
çocuk yok ama kullanıp yapmadım diyen olacaktır. eski yarışmalarda fake resimler kullanıldıktan sonra ,bu olmaz denmesi ütopyaBence de çıt çıt ve kaynak yasak olsun . Kendine bu tarz alangirleri yakıştıranları kendiyle baş başa bırakmak gerekir . Çocuk yok sonuçta sitede genel olarak. Yani yasak olsun , kişinin kişiliğine kalsın artık yapıp yapmaması yakıştırıyorsa kendine bu tarz oyunları bilemeyiz artık ..
Yarışmayı da çok sevindim .. Güzel renkli olacak
ona ait olduğunu nasıl anlayacağız dip resmininözünde güzel bir yarışma ama takma çıt çık işi gerçekten işi bozuyor,söyle bir şey geldi aklıma ama ne kadar başarılı olur bilemem ,cıt cıt larını saklamak isteyen yine bir şekilde saklar ama saç diplerinin resimlerini koysunlar katılanlar,yoksa bende öyle saçlar varkı ( postiş,cıt cıt kesin birinci olurum ) :)))))))))
saç renginden diye düşünüyorum ama maşallah kk bayanları her konuda hamarat ve becerikli onunda bir yolunu bulur :)))))) amaç eğlence olsun hareket olsun diyorsak artık onuda görülmeyecek :)))ona ait olduğunu nasıl anlayacağız dip resminin
o saç renginden dip resmi bulabilir isterse. valla burada o kadar şey gördükki artık herşey yapılır. güzellik yarışmasında başkasının resmiyle birinci olanı gördükten sonrasaç renginden diye düşünüyorum ama maşallah kk bayanları her konuda hamarat ve becerikli onunda bir yolunu bulur :)))))) amaç eğlence olsun hareket olsun diyorsak artık onuda görülmeyecek :)))