Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışmasıyla alakalı...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
en güzel doğal saç rengi mümkün değil zaten. bizlerin renkleri genelde kahve. ve tonları. o yüzden o mümkün değil

onu dün margayla konuştuk. kuaföre yaptırırsa diye marga,aşama aşama çekilsin dedi. ama bunu herkes yapamaz. herkesin elinden gelmez. katılım az olur

o zaman en güzel saç yarışması adı mantıklı olacak genel bir tanım ama

arkadaşlardan fikirle bekliyoruz :cool:

kızılda güzeldir. oyy. yok renk olmaz bencede
Benim rengimm:KK76::KK76::KK76:valla bence bırakın isteyen kuaförde yaptırsın isteyen kaynak ne farketcekki..en güzel saç yarışması adı üstünde katılanlar nasıl katılırlarsa katılsınnben mesela katılırsam boyamı tazeletip güzelce bir maşa ve tabi kuaförümde yaptırırdımm..resim hop sana..sonrada oylama..

Benim rengimm:KK76::KK76::KK76:valla bence bırakın isteyen kuaförde yaptırsın isteyen kaynak ne farketcekki..en güzel saç yarışması adı üstünde katılanlar nasıl katılırlarsa katılsınnben mesela katılırsam boyamı tazeletip güzelce bir maşa ve tabi kuaförümde yaptırırdımm..resim hop sana..sonrada oylama..
hah.işte bu. bende bunu duymak istiyordum

hah.işte bu. bende bunu duymak istiyordum
çünkü canımcım..kuafördede yapılsa emek veriliyorr ay ne güzel olur (en güzel saç yarışması)yarışma bu katılanlar ya evde ellerinden geliyorsa yaparlar kii benim elimden hiç gelmez hangimiz kuaföre gitmiyoruzki yaparım ..yada yaptırırım çıkarım oylamayaa..önemli olan hangi saç güzel olmuşş..

Elimden türlü çeşit saç modeli gelir her örgüyü yaparım neredeyse.
Topuzlar yaparım çeşit çeşit çok güzel olur ammaaa kendime hayatta yapamam :KK53::KK53:
Bence bir konsept belirlemeliyiz mesela ' kız kardeşin düğünü ' gibi.
Ona göre internetten bir elbise bulup o resmi koyup saçı ona göre yapmalıyız ..

Bence de çıt çıt ve kaynak yasak olsun . Kendine bu tarz alangirleri yakıştıranları kendiyle baş başa bırakmak gerekir . Çocuk yok sonuçta sitede genel olarak. Yani yasak olsun , kişinin kişiliğine kalsın artık yapıp yapmaması yakıştırıyorsa kendine bu tarz oyunları bilemeyiz artık ..

Yarışmayı da çok sevindim .. :KK37: Güzel renkli olacak :cool:

Bence de çıt çıt ve kaynak yasak olsun . Kendine bu tarz alangirleri yakıştıranları kendiyle baş başa bırakmak gerekir . Çocuk yok sonuçta sitede genel olarak. Yani yasak olsun , kişinin kişiliğine kalsın artık yapıp yapmaması yakıştırıyorsa kendine bu tarz oyunları bilemeyiz artık ..

Yarışmayı da çok sevindim .. :KK37: Güzel renkli olacak :cool:
çocuk yok ama kullanıp yapmadım diyen olacaktır. eski yarışmalarda fake resimler kullanıldıktan sonra ,bu olmaz denmesi ütopya

özünde güzel bir yarışma ama takma çıt çık işi gerçekten işi bozuyor,söyle bir şey geldi aklıma ama ne kadar başarılı olur bilemem ,cıt cıt larını saklamak isteyen yine bir şekilde saklar ama saç diplerinin resimlerini koysunlar katılanlar,yoksa bende öyle saçlar varkı ( postiş,cıt cıt kesin birinci olurum ) :)))))))))

özünde güzel bir yarışma ama takma çıt çık işi gerçekten işi bozuyor,söyle bir şey geldi aklıma ama ne kadar başarılı olur bilemem ,cıt cıt larını saklamak isteyen yine bir şekilde saklar ama saç diplerinin resimlerini koysunlar katılanlar,yoksa bende öyle saçlar varkı ( postiş,cıt cıt kesin birinci olurum ) :)))))))))
ona ait olduğunu nasıl anlayacağız dip resminin

ona ait olduğunu nasıl anlayacağız dip resminin
saç renginden diye düşünüyorum ama maşallah kk bayanları her konuda hamarat ve becerikli onunda bir yolunu bulur :)))))) amaç eğlence olsun hareket olsun diyorsak artık onuda görülmeyecek :)))

saç renginden diye düşünüyorum ama maşallah kk bayanları her konuda hamarat ve becerikli onunda bir yolunu bulur :)))))) amaç eğlence olsun hareket olsun diyorsak artık onuda görülmeyecek :)))
o saç renginden dip resmi bulabilir isterse. valla burada o kadar şey gördükki artık herşey yapılır. güzellik yarışmasında başkasının resmiyle birinci olanı gördükten sonra

X