- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
o kadarı anlarız kızAbartıp peruk bile takarlar bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadarı anlarız kızAbartıp peruk bile takarlar bence..
kızlar bir fikrim daha var. en güzel saç yerine en güzel model yada kesimmi yapsak. ay zormuş ya
yani kaynağa o yüzden ok diyelim diyorum. yoksa öbürüde sorunhmmm herkesin kesimi aşağı yukarı aynıdır marjinaller çıkar mı ki oky
kuru bir yarışma olur sanki
Yok o uzun sacda etkili olmaz cancagzim kisada daha etkilikızlar bir fikrim daha var. en güzel saç yerine en güzel model yada kesimmi yapsak. ay zormuş ya
yani kaynağa o yüzden ok diyelim diyorum. yoksa öbürüde sorun
onun olduğunu nasıl anlayacağız:) o fotoğraf ona ait değilseYok o uzun sacda etkili olmaz cancagzim kisada daha etkili
bence editorle foto paylasimi sirasinda sac diplerinice cekip atsinlarr
bende cozum cokkk
sağlıklı saçtada kaynak olurda. renk olabilir baksaç rengi mi olsa acep
yada en sağlıklı saç yarışması
hee bak ondada iddaliyimmsaç rengi mi olsa acep
yada en sağlıklı saç yarışması
sağlıklı saçtada kaynak olurda. renk olabilir bak
ondada çıtçıt olurama kaynakta. kendi saçım der.sağlıklı derken yani oky parlak kırıksız
renk te olur ama o zaman siyahlara yazık olur herkes sarı seçer
Ah ahkızlar bir fikrim daha var. en güzel saç yerine en güzel model yada kesimmi yapsak. ay zormuş ya
AA bak bu olurrr..en güzel saç rengi olsa katılıveririmm..en güzel saç rengi yarışması.
düşünelim bunu bir. elde var 1..
ondada çıtçıt olurama kaynakta. kendi saçım der.
olsun illa en güzel saç uzun saç demek değilki. harika kısa saçlar var..Ah ah
okypete saçım kısa cık benim, o uzun saçım olacaktiki hem kızıl bide maşa yaptımmıydı çok güzel oluyodu beyaa.
canım ya,inan geçen yarışmadan dolayı her şeyi düşünmek durumunda kalıyorum. o kadar şey arandıki o yarışmada. en ince detaya kadar düşünmem lazım. kazende aynı fikirdeokipit hiç olurun yok ayol
Hadi bakalım açılsın bir konu katılıveririm ..olsun illa en güzel saç uzun saç demek değilki. harika kısa saçlar var..
yok boya boyasız farketmiyor. onda hemfikiriz doğal renk aramıyoruzIyi de dogal sac rengi olan insanlar nasil ayirt edilecek. Saglikli saci anlarim modeli anlarim ama renk i ihh bence
canım ya,inan geçen yarışmadan dolayı her şeyi düşünmek durumunda kalıyorum. o kadar şey arandıki o yarışmada. en ince detaya kadar düşünmem lazım. kazende aynı fikirde