katıllllllllllllllllllllllAyyyy saçlarım kısa ama renginide modelini de cok seviyorum. Ama maşa yapmaya üseniyorum.
Eğer yaparsam kısa saçlarımla oy alamasamda katılcam
katılın kesinlikle ne kadar çok yarışmacı o kadar eğlence demek2 gun icinde vesikaliga ihtiyacm var onun bahanesyle belki fonleyip gonderirim resimkatilmak istiyorumda renk olsun iste kazancagma degil disli rakipler var gibi cok merak.ediyorum forograflari valla
Bi iddiam yok zaten maksat eglence olsn:) eminim cok guzel saclar gorucez:))katılın kesinlikle ne kadar çok yarışmacı o kadar eğlence demek
hem iddialı olmak gerekmiyor
sevgiler
Sizin ssaclarinizi mrk ettim bu arada cok ovmusler profildekimi:))katılın kesinlikle ne kadar çok yarışmacı o kadar eğlence demek
hem iddialı olmak gerekmiyor
sevgiler
bunu bende yapamıyorum. ama sitede editörr arkadaşlar yapıyor. siz yollayın ben onların başını ağrıtırım yine:)
ben tanımam:). dermişim. ya katıl bence
vala çok iyi olur. teşekkürler.Eğer sıkışırsan bende yardım edebilirim.
Yok yok dertsiz başıma dert almayayım.norwegian katılsın hem onun saçları çok güzel...
bu sefer söz veriyorum ama kuralları bir kez daha okuyayım :)hep katılacağım diyorrsun katılmıyorsun. söz ver:)
yok değilimSizin ssaclarinizi mrk ettim bu arada cok ovmusler profildekimi:))
Katıldın mı sen? Bence mutlaka katılmalısın!yok mu katılan yaa
herkese tek tek mesaj atarım ha
süpersin.yarışmayı paylaşıyorum geyik topiklerinde :)
inşallah:)bakalım işe yarayacak mı ?
Herkes saçlarım şöyle güzel böyle bakımlı diyordu noldu ya...2 kişi katıldı. varmı artırannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?