• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Pasta Yarışması...

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
bayanlar her konuda yarışma açtık açtık ama bizim mutfakta becerikli hatunlarımızı unuttuk
ben diyorum ki kategorilere ayıralım ve her hafta bunlardan birine yarışma açalım herkes en güvendiği tarifi ve resmini göndersin bizde bunu oylayalım ne dersiniz ?
fikir ve önerilerinizi bekliyorum

mesela ilk yarışmamız pasta olsun
siz tariflerinizi ve resmini gönderin ve yarışmaya koyalım
son katılım tarihi 08 şubat saat:10:00
kurallar:
pastalar kremalı olacak
resim kesinlikle sizin çekiminiz olmalı başka yerden alıntıyla katılnlar elenecek
yarışma sonuna kadar nickler açıklanmyacak
tarif bi yerden alıntı olabilir

not: yarışmaya katılanlar pastaların tadına bakabilmem için bana birer dilim göndermeliler yoksa eklemem tarifleri

Son düzenleme:
tam benlik bir yarisma
hep istedigim ve hayallini kurdugum bir yarisma
cok güzel fikir süper düsünülmüs
sadece isim ve resmimi olucak canim?
hani malzeme ve tarifler olmicakmi?

tam benlik bir yarisma
hep istedigim ve hayallini kurdugum bir yarisma
cok güzel fikir süper düsünülmüs
sadece isim ve resmimi olucak canim?
hani malzeme ve tarifler olmicakmi?

evt ilk etapta isim ve resmi eklicez ama siz bana tarifleride gönderin anket sonlandıktan sonra resimlerin başına tarifleri de ekleriz opuyorumnanaktan

bak şu kıza ya hiç boş durmuyor a.s. tabiki bende katılacağım ama yarıb deneyeceğim,resminide çeker pazartesi eklerim tamam mı şekerim?

bak şu kıza ya hiç boş durmuyor a.s. tabiki bende katılacağım ama yarıb deneyeceğim,resminide çeker pazartesi eklerim tamam mı şekerim?

ahh canım ilham perim sensin bu yarışmada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy kimbilir yine ne güzel şeyler yaparsın sen bekliyorum canım resmini olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ahh canım ilham perim sensin bu yarışmada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy kimbilir yine ne güzel şeyler yaparsın sen bekliyorum canım resmini olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

teşekkür ederim şekerim ama bu dalda o adar çok tecrübeli ve yetenekli hatunlar var ki beni sollayan çok olur boshayallersmile

teşekkür ederim şekerim ama bu dalda o adar çok tecrübeli ve yetenekli hatunlar var ki beni sollayan çok olur boshayallersmile

ben sana güveniyorum canım
bu dalda benim bildiğim 2 kişi var çok ön planda olan görcez ama
inş katılım olur fikir beğenilir

fikir süper , katılımda olur ama tanıtım önemli,birde 3 şubat erken değil mi tarihi uzatabilirsin bence

nacizhane fikrimi belirtmek istiyorum
zaten haftasonundayiz
ve 3subat cok erken canim benim
sonucta görselik ön planda olucak
ve bende elimden geldigince link dagiticam herkezin haberi olsun diye
en az 10gün süre vermelisin bence
sonradan neden haberimiz yoktu diyen cok oluyo
baksana suan bile fazla gören olmamis

pasta yarısması var ve benim haberim yok ahanda hemen damladım evet ya 3 subat erken 5 subat yap eccem hem benimde dogum gunum yaparım bitane dekoratif pastalarımdan

libyanamizin eline su dökmek imkansiz
hayranim onun sunumlarina elinden cikan lezzetlere
dilerim ki katilmaa imkani olur
linki onada verdim
listemde aklima gelenlere dagittim
ama 3 subat cok erken canim

durun nan durun bende geldim bensiz olurmu hic
incim canim benim link icin tesekkur ettim degilse haberim zr olurdu

konuyu acan eccem arkadasimiz, sen su 3 subati biraz uzat canim ,anca haberi olur herkesin ,katilim daha fazla olur bence ,ay iyiki ogrendim bunu yarin bosum ekleriminsallah

canim bide sorcagm mesela pastanin kekleri hazir falan olabilir dimi

aslinda bu konuyu ben acicakimda hic bos zaman yok takip edemme diye acmadim sana tesekkur ettim artik resim yollarim

inanmazsiniz zaten ben yarin pasta yapicaktim yarin arkadasima goturcektim yeni evi icin tamda buna denk geldi cok sevindim valla:lepi:

bak bak heleee kimleri goruyorum ben buaralarda
son zamanlarda sende yemek tariflerine pek bi dusmusun ,yavas anam beni gececen yakinda
ha bide kilolara dikkat etkaydirigubbakcemile3
katil canim seni burda gormeye cok sevindim

eminim bu yarismada herkes oy vermeye cok zorlancak ,masallah turk garilarinin hepsi hamarat anam ,bize yarisma dayanmaz :)

Son düzenleme:
Back