[/QUOTE]Bu rengin sende duruşu muhteşemcor azul bu sanırım.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
teşekkür ederim canım :) evet cor azul bunlar..açık mavi değiller..foto yanıltmasın..fotolarda aşırı mavi çıkıyor..ama yine de canlı ve keskin mavi diyebilirim...orta mavi-koyu mavi- bazen koyu turkuaz duruşu var..:)
baktıkça alasım gelio ya anlatamamçok kullanmam yasak ta benim aylıklarla idare ediorum
niye yasak kine biliym sen de hergün takmazsın ama elinin altında sevdiğin bir renk bulunur..ben de hergün takmıyorum ama elimin altında olduğunu bilmek rahatlatıyor :)
erkek arkadaşım saolunsunbu lensleri bile zor aldım. herzaman takmama izin vermioda e yakışıo tabi :):) şaka bi yana bide hareli gri almaya istiyorum bakalım nası ikna edicem
bide ben korkuorum yırtarım kaybederim diye. okadar para ver bide yırt amaninnn
çok güzel durmuşlar bence güle güle kullan
sendeki renk duruşu soloticadaki cor grafitelerle tıpatıp aynı olmuş :)
zaten grafite genel anlamda beğenilen ve popüler bir renk...aynı renk duruşunu freshlookta yakalamayı başarmışsın güle güle kullan :)
Teşekkürler canımsende azulları gördükten sonra grafiteyi eledim ben
4 gözle beklediğim tukuazlarım :):)
güle güle kullan canım :) bence bu renk daha güzel durmuş parlak mavilere göre..
sen beğendinmi lenslerini
4 gözle beklediğim tukuazlarım :):)
cor azul ile grafite arasında ne fark var acaba kızlar cor azulu çok beğendim keşke deneme imkanım olsaydı
Harika olmuş canımiyi günlerde kullan
rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın :)
şişeden çıktığı ilk günde gözümde su yeşili gibi (verde marine) gibi durmuşlardı sende de öyle olursa korkutmasın söyleyim önceden...zamanla güzelleşti rengi :)
Sağol canımsöylediğin iyi oldu. aklımda bulunsa da şok olmuyayım gerçekten lenslerin solüsyon yüzü görmemiş halleri çok farklı oluyor. bikaç güne renkleri oturuyor.
cor azul ile grafite arasında ne fark var acaba kızlar cor azulu çok beğendim keşke deneme imkanım olsaydı
canım grafiteler koyu gri ile karışık dumanlı mavidir..azul ise saf mavi...
azul kabında da mavi duruyor..grafite kabında koyu gri olup gözün koyuluğuna göre mavileşen bir lens..azul ise kabında nasıl görüyorsan neredeyse aynen o rengi veriyor..