Kontakt Lens En Güzel mavi lens (Gri değil mavi) sizce hangisi ?

sevgili GÜNEŞ bu yoruma 2lensi de denemiş biri olarak pek katılmıyorum.. grafite de bir grilik yok ben denediğimde mavi durmuştu oldukça hatta şaşırmıştım.. sevgili VETMAN in albümüne koyduğu cor grafite de bir grilik olmadığını da görmüşsündür bakmadıysan bir bak derim.. grafite, azula göre daha SOFT BİR MAVİ diyebiliriz.. grafitenin tam tanımı bu bence "soft bir mavi" ne çok parlak ve göz alıcı ne de grili belli belirsiz bir renk direk soft bir mavi..o grili ve koyu olan grafiteler çok eski serilerde kaldı çnkü son zamanlarda ocak 2010dan beri gördüğüm hiç bir grafitede grilik yok çok gzl bir mavi azul kadar belirgin mavi istemeyenlere alternatif ve azuldan çok çok daha doğal..bir de grafite kabında çok açık buz mavisi duruyor bunu da belirteyim :) azul da kabında hakkaten oldukça mavi fosfoslu bir mavi gibi hatta ve gözde de öyle duruyor cidden..

düzeltme yaptığın için teşekkür ederim..eczreyrey arkadaşımız içinde başka renk barındırmayan canlı bir mavi istediğinden sözetmişti solotica konusundaki önceki sayfalarda okuduysan eğer..
ben de onun isteğine yönelik olarak cevap vermeye çalıştım..grafitenin kapta duruşu şu anki seri itibariyle değişmiş olabilir ona birşey demiyorum...ancak bu azulun soloticadaki tek saf mavi lens olduğu gerçeğini değiştirmiyor..ikisine de mavi dense de aralarında dağlar kadar fark var...grafite isim olarak da mavinin bir tonu değil aslında koyu gri grafit taşından geliyor ismi...bildiğimiz kurşun kalemin içindeki kurşunun yapıldığı taştır...azul ise mavi bir taşın rengidir..

grafite buz mavisi duruyor şimdi demişsin..buz mavisi olduğuna göre içindeki beyaz boyama yoğunlaşmış demektir..bu da gri lensin hammaddesidir..biraz açık renk olan gözlerde maviden ziyade gri duruyorlar zaten.....
grafitenin sende masmavi durması normaldir çünkü gözler koyulaştıkça mavi duruş artıyordu grafitede..ve yanılmıyorsam senin göz rengin siyaha yakın kahveydi...

Son düzenleme:
ilk lens videomu gönderiyorum..
solotica hidrocor azullarım :)
ilk videomdur hata falan varsa affola...

[video=dailymotion;xgaiji]http://www.dailymotion.com/video/xgaiji_solotica-hidrocor-azul_lifestyle[/video]

düzeltme yaptığın için teşekkür ederim..eczreyrey arkadaşımız içinde başka renk barındırmayan canlı bir mavi istediğinden sözetmişti solotica konusundaki önceki sayfalarda okuduysan eğer..
ben de onun isteğine yönelik olarak cevap vermeye çalıştım..grafitenin kapta duruşu şu anki seri itibariyle değişmiş olabilir ona birşey demiyorum...ancak bu azulun soloticadaki tek saf mavi lens olduğu gerçeğini değiştirmiyor..ikisine de mavi dense de aralarında dağlar kadar fark var...grafite isim olarak da mavinin bir tonu değil aslında koyu gri grafit taşından geliyor ismi...bildiğimiz kurşun kalemin içindeki kurşunun yapıldığı taştır...azul ise mavi bir taşın rengidir..

grafite buz mavisi duruyor şimdi demişsin..buz mavisi olduğuna göre içindeki beyaz boyama yoğunlaşmış demektir..bu da gri lensin hammaddesidir..biraz açık renk olan gözlerde maviden ziyade gri duruyorlar zaten.....
grafitenin sende masmavi durması normaldir çünkü gözler koyulaştıkça mavi duruş artıyordu grafitede..ve yanılmıyorsam senin göz rengin siyaha yakın kahveydi...

sevgili GÜNEŞ ben azula mavi değil demedim zaten gerçeği değiştirmeyecek bir durum yok :) ben grafitenin artık grili bir renk olmadığından bahsettim kabındaki buz mavi duruşu da bu gerçeği değiştirmiyor malesef..grafitenin açık gözlerde ben de gri mavi bir renk olduğunu görüyordum ancak son zamanlardaki grafiteler adı her ne kadar GRAFITE olsa da grili durmuyor gayet soft bir mavi duruyor bundan bahsettim sadece..yani bir de adı grafite diye illa kurşun yapılan taşın rengi duracak diye bir kural yokki :) azulun ne kadar parlak ve fosforluya yakın bir mavi olduğunu ise aylardır burda söyledim zaten..kısacası tek anlatmaya çalıştığım artk yeni grafitelerde grilik yok..bence sen de bir denemelisin gerçekten çok doğal bir mavi..

bir de şunu söylemek istiyorum azul ve verde serileri biri kabında fosforlu mavi biri kabında fosforlu yeşil duruyor bu 2 renk bence çok çok açık renk gözlerde güzel sonuç veriyor gördüğüm bütün örneklerde böyle yorumladım ben..sevgiler..

koyu kahve gözde cor ice mi cor grefite mi daha doğal durur?? daha koyu mavi olur??

koyu kahve gözde cor ice mi cor grefite mi daha doğal durur?? daha koyu mavi olur??
cor grafite daha doğal durur ve daha koyu mavi olur..cor ıce ,lila-menekşe tarzı durabilir ve doğal bir ton elde edilmez koyu gözde bence..grafite göz tabanı ne kadar koyu ise o denli mavi olur,yani göz çok koyu ise grilik hiç olmuyor ne çok açık bir mavi ne de çok koyu mavi cor grafite orta ton bir mavi gün ışığında..doğal bir mavi olsun ,çarpıcı olmasın anlam katsın dersen grafite ama çarpıcı bir değişiklik olsun ve lens olduğu belli olsun ,doğal olmasa da olur dersen koyu gözde 3 lü opak seriden mavi olarak topazio 'dur..:KK34:

cor grafite daha doğal durur ve daha koyu mavi olur..cor ıce ,lila-menekşe tarzı durabilir ve doğal bir ton elde edilmez koyu gözde bence..grafite göz tabanı ne kadar koyu ise o denli mavi olur,yani göz çok koyu ise grilik hiç olmuyor ne çok açık bir mavi ne de çok koyu mavi cor grafite orta ton bir mavi gün ışığında..doğal bir mavi olsun ,çarpıcı olmasın anlam katsın dersen grafite ama çarpıcı bir değişiklik olsun ve lens olduğu belli olsun ,doğal olmasa da olur dersen koyu gözde 3 lü opak seriden mavi olarak topazio 'dur..:KK34:

evet ben de grafite diye düşünmüştüm şekerim haklısın =) bide icemint çeldi aklımı.. ah şu maviii =(

İşte tam bana göre bir konu :) gri olmayan mavi lens topiği :)

Sevgili Güneş o kadar araştırdım senin cor azul kadar güzel bi mavi göremedım. Ancak senın gözler orta kahveymiş benımkıler baya koyu o yuzden sanırım bende daha koyu lacivertimsi bir mavi duracaktır deıl mi ?

Ya ben hidrocharm in haresi ile cor un doğallıgı birleşsin istıyorum. Neden charmlarda pupil o kadar belli oluyor :KK43: anlamış deilim...

charm düşünurken Cor a dönmek üzereyım. karar versem de kurtulsam artık, hem ben hem de forum hem de vetman kurtulsa :))

İşte tam bana göre bir konu :) gri olmayan mavi lens topiği :)

Sevgili Güneş o kadar araştırdım senin cor azul kadar güzel bi mavi göremedım. Ancak senın gözler orta kahveymiş benımkıler baya koyu o yuzden sanırım bende daha koyu lacivertimsi bir mavi duracaktır deıl mi ?

Ya ben hidrocharm in haresi ile cor un doğallıgı birleşsin istıyorum. Neden charmlarda pupil o kadar belli oluyor :KK43: anlamış deilim...

charm düşünurken Cor a dönmek üzereyım. karar versem de kurtulsam artık, hem ben hem de forum hem de vetman kurtulsa :))

teşekkür ederim Sevgili Ayşe...bence lensler çok koyu durmayacaktır haresiz olduğu için renkli boyalı kısım daha büyük ve geniş...okyanus mavisi de dursa radikal değişim olacaktır...charm yada nc gibi lacivert durmaz bence... benim gözlerim de öyle çok açık kahve değil...orta tonda çikolata kahvesi...bitter çikolata değil de sütlü çikolatanın rengi :)

ya kızlar sabahtan beri hem okuyup hem araştırdım kafam allak bullak oldu.ben hiç lens kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum.karar veremedim.daha doğrusu o kadar seçenek varki aklım karıştı.işin içinden çıkamadım.ben koyu mavi yada çok açık mavi düşünüyorumhani bazı lensler gözde pörtlemiş gibi duruyor ya öyle dursun istemiyorum.bide kenardaki damarlar belli olsun istemiyorum.kısacası bana önereceğiniz marka ve renge ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.ama ben hiç bilmediğimden açıkça herşeyini yazın.:18:

gri olmayanlar doğal durmuyor solotica olsa bile..bence natural color ice çok doğal..

hidrocharm ice nasıl durur koyu kahve gözde. bir sürü resim baktım emin olamadım... açık mavi güzel duran bir lens istiyorum ama böyle pörtlek gibi görünmeyecek doğal bir açık mavi olsun

X