Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt LensEn Güzel mavi lens (Gri değil mavi) sizce hangisi ?
Vallahi kuzenim açık kahve elaya dönük gözlü 2 hafta önce topazio almış onda inanılmaz açık durdu hatta cam göz gibi ama benim koyu gözlerimde mavi durdu fakat bende kullanamıyorum bkdr belirgin mavi olması mı bilmiyorum ama isinamadim hiç bende nolcak bunlar bilmiyorum mesajlarıma bakarsanız başka resimlerde eklemistim
Vallahi kuzenim açık kahve elaya dönük gözlü 2 hafta önce topazio almış onda inanılmaz açık durdu hatta cam göz gibi ama benim koyu gözlerimde mavi durdu fakat bende kullanamıyorum bkdr belirgin mavi olması mı bilmiyorum ama isinamadim hiç bende nolcak bunlar bilmiyorum mesajlarıma bakarsanız başka resimlerde eklemistim