Kontakt Lens En Güzel mavi lens (Gri değil mavi) sizce hangisi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Bugüne kadar senelerce mavi lense önyargılı davranmışım..son lensimden sonra mavi lense ilgi duyar oldum..
mavinin doğal durmama riski var ancak yakışana da tam yakışıyor
mavi lens kullananlar ve mavi tonlarında lense ilgi duyanlar..burada toplanıp fikir alışverişi yapalım mı ?
en güzel ve en doğal mavi lens hangi markanın hangi renginde sizce ?

ilk yazan ben oliyim :) aslında şöle bi durum var . herkese farklı tonlarda mavi yakışıyor. o yüzden bana güzel olan başkasında güzel olmayabilir. bide ton sevmekle ilgisi var. mesela ben çarpıcı renkleri seviyorum. parlak mavi, tukuaz gibi. taktım mı belli olucak :) tabi çok doğal duran mavi lensler var ama fiyatları çok yüksek.

ilgin için teşekkür ederim :) evet ben de senin gibi canlı tonda mavi sevenlerdenim..zaten o yüzden konu başlığında grileri kastetmediğimi özellikle belirttim...koyu ve canlı mavileri turkuaz mavileri de seviyorum açık mavi ve menekşe tonlarını da...sadece gri tonlarıyla aram iyi değil :)
bu konuyu gri hariç mavinin her tonuyla ilgilenenlere özel açtım zaten :)
bende solotica hidrocor azul var...renk duruşu hakkında freshlook üzerinden örnek vericek olursam
duruşu gerçek safir ile turkuaz arası dönüyor..oda içinde turkuaz günışığında gerçek safir rengi gibi duruyorlar..açıkcası memnunum ancak bi parça daha açık olabilirdi..yine de seviyorum onları :)

Son düzenleme:

demek senle ortak yanımız var sevindim :) bende freshlook parlak mavi var. zümrüt yeşilinden daha çok takıorum mesela. yıllık kullanmadığım için solotica almak istemiyorum. renkleri gerçekten güzel. peki B&L mavileri hakkında fikrin var mı? çok damarlı deniyo

ben de sevindim :) insanlar genelde doğallık adına mavi tonlarından kaçınıp yeşil ve elaları tercih ediyorlar..10 senelik lens kullanıcısıyım ben bile mavilere yeni ilgi duyar oldum..ama bunda bugüne kadar nette gördüğüm mavi resimlerinin de payı var..çünkü mavi isteyenler direkt açık mavilere grimsi mavilere yöneliyor..haliyle lensin ortasından gerçek kahve göz rengi sırıtıyor ve gözler 2 renkli gözüküyor..benim maviler koyu mavi olduğu için bu bahsettiğim durum pek ortaya çıkmıyor..çıksada gözü tırmalayacak şekilde rahatsız edici değil....kahve gözlerle koyu mavilerin daha iyi durduğunu düşünüyorum açık mavilere göre....
canım evet b&l ler damarlı ve rahatsız lensler ben da dahil birçok kişi o markayı tavsiye etmeyecektir..ancak b&l nin aquasını kullanmıştım güzel bir koyu maviydi koyu olduğu için de damarları belli değildi ..b&l almak istiyorum dersen de koyu tonları tercih etmeni ve hareli seriden almanı tavsiye ederim..harelide damarlar daha az belli..

ya aslında doğallık değil değişiklik bence lens takmak. madem belli olmıycak neden lens takıyım :) tabiki bu benim görüşüm. açık mavi ve griler çok açık ve tuhaf duruyor bazen. koyu bencede en güzeli lensin kusurlarını kapatıyor. :)
b&l bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim. freshlook kullanıyorum ve memnunum başka markaya geçmek matıksız geliyor. bide raatsız diosun hiç kullanmam artık :) şimdi turkuaza taktım saolsun "hatich" lenslerini göndercek bana bi bakıcam nasıl bişeymiş :) sırf meraktan yani. lens bağımlılık yapıo diolardı gerçekten yapıomuş. şimdiki tutkum maviler :)
bide" diamond " diye bi lens markası var. fiyatı oldukça yüksek. doal oldukça. onun mavileride doğal mı durur acaba. mavi tehlikeli bi renk malum :)

tabi canım haklısın bi bakıma...sonuçta insan para veriyor..gözlerini yoruyo ve göz sağlığını riske bile atıyor..bu şeylere hiç belli olmayacak bir renk için katlanmak bence de mantıksız...
yani tabi ki "ben lensim" diye de car car bağırmamalı ama lensli ve lenssiz gözün arasında da farkedilir fark olmalı dimi :)
bi de okumuştum biyerde..freshlookun haresiz serisinde bombe yokmu hareli seri bombeliymiş gözler şaşı görünüyomuş..seneler önce ben de kullanmıştım ama unuttum açıkcası..ama doğrudur hareli freshlooklar daha opak...opaklık arttıkça bombe ve şaşı göz olayı artıyor..
evet lens bağımlılık yapıyor kaç kere bırakıcam dedim olmadı
diamond colors görmüştüm birisinde ve dokusunu hiç beğenmedim 600 liraydı sanırım fiyatı ve o fiyatın lensi değil..dokusunun freshlook colors dan çok bi farkı yok inan...alan kişi de memnun kalmamıştı zaten..
şu an kullandığım mavi lenslerin sayesinde yeni tanıştığım ve görüşmeye başladığım kişiler ve beni mavi gözlü olarak tanıyorlar..ama her zaman anında solotica temin etmek mümkün olmuyor ben de soloticasız günlerde milleti şok etmemek için yedek olabilecek 2. bir mavi lens arıyorum :)
sana fikir olması için lenslerimin 1-2 resmini koyuyorum...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

ay cnm bunlar ne güzel bi mavidir böle :) bayıldım resmen :)

okadar para vermek banada saçma gelio aslında. az para değilki 600 lira :) o parayı kazanmak için 1 ay çalışan insanlar var ya . :) şaka bi yana taktın mı değmeli :)
freshlook haresiz mavide güzel ben çok beğendim. hemde o kadar pahalıda değil. yedek olarak kullanmak için uygun bence.

teşekkür ederim canım :) aslında biraz daha pastel ve zaman zaman daha koyu duruyolar gözde (liv tylerin gözlerine daha yakın koyu mavi-turkuaz) ama fotolarda çok daha mavi çıkıyor..ama yine de canlı mavi..gerçek safir ile turkuaz arası birşey :)
az önce baktım freshlook mavi güzel renk ..doğal da ama açık mavi o sanırım koyu mavi değil..
gözün kahverengilerini belli eder gibi :26: sanırım bunların muadili freshlooktaki gerçek safir mi oluyo ki....parlak mavi nasıl birşey yeni bir renk mi ?

Son düzenleme:

freshlook haresiz mavi çok açık bi mavi dediğin gibi. gerçek safir çok koyu bi maviymiş ilk onu almayı düşünüodum çünkü. araştırdım baya koyu dediler. parlak mavi şuan bende var. ekliyorum resmini bi bak. koyu bi mavi ortada gözün kahve rengisi belli oluo hafif ama her mavide olucak şey. ben gayet memnunum okadar doal değil ama çekici :)

teşekkür ederim canım..adı gibi baya parlak maviymiş gerçekten :) biraz fosforlu gibiler...ama sana çok yakışmışlar..saçına tenine falan bütünleşmişler :) biraz benimkileri de andırıyor sana senin mavişler benimkinden çok daha canlılar...parlak mavileri azulla karşılaştırırsak parlak mavi...daha laciverte yakın sanırım değil mi ?..laciverte çalıyorlar mı ? canlı renk sevmeme rağmen bunlara ben bile cesaret edemem doğrusu :) ama sana çok yakışmış helal olsun :)

baya parlaklar cnm :) lacivert oluo bazen makyaja göre değişio rengi. okadar fosforlu değil aslında normalde ışık vurunce direk resimde öle çıkmış :) ben baya bi cesaretliyim cnm bu konuda. ben seviosam takarım, giyerim yani. öle bi huyum var :) yeşilden daha çok yakıştırıyorum nedense bide daha raat yeşilden. saol cnm lens taktın mı görüncek :):) hareli mavi var bide freshlookta ben denemedim hiç ama fazla görünmüomuş gözde. sana freshlookta renk bulamıycaz başka markaya geçelim bence

evet ben da kendime yeşilleri pek yakıştıramıyorum...ünlülerde bile mavi gözlüleri daha çok beğendiğimi farkettim parlak maviler B&l aqualara benziyor benim azuldan ziyade..
bizdeki lenslerin tonları farklı sanırım ..2 si de koyu mavi ama bendeki turkuaza meylediyor..deniz suyu okyanus suyu gibi...sendeki de canlı lacivert :)
bu arada menekşe rengi de güzel bir renktir onu da deneyebilirsin :) bi ara favorimdi..mor olduğunu düşünüp kaçınıyor insanlar ama tonunda olunca çok güzel oluyorlar...kendime yıllık uygun menekşe bulamadığım için mavilere kaydım aslında..ama iyi de etmişim :)
benimkileri gerçek safire çok da benzetmiştim oysa...belki de çok koyu diyenler gözü siyaha bakan kahve gözlü kişilerdir olamaz mı :) ?

ama mavide her insana yakışmıo. biz şanslı insanlardanız sanırım :)
senin mavilerin rengi böle değişik bi renk o tonu bulmak çok zor. okadar güzel bi rengi nası bulcaz biz şimdi :)
aslında gerçek göz rengine görede değişiyo lensin rengi. belkide dediğin gibi çok koyu göz rengi olanlarda öle görünüodur :) buarada senin göz rengin ne renk

ben de gitmişim en cins maviyi bulmuşum desene
solotica olmadımı bittim o zaman :)
bence de şanslıyız canım boncuk gibi gezebiliyoruz :)
canım benim gözüm kahverengi..ama ışığa göre açılıp koyulanlardan..yani odamın içinde parlak siyah ama pencere önünde veya dışarıda elayı zorlayacak kadar açık kahveymiş gibi duruyolar...en iyisi orta kahve diyim :26: yani bende lensler içeride farklı dışarıda farklı duruyorlar..

Son düzenleme:

o konuda da aynıyız cnm. bende de öle çünkü. içerde kahve ışıkta yeşile bakan ela oluo :)

lensinde kötü yanı kimde nasıl duracağı belli değil. deneme yanılma yöntemiyle buluosun işte :) aslında bi dene bakalım sende nasıl durcak :)

Bunlar da benim freshlook haresiz mavilerim. Yeni aldım bu lenslerimi solotica kadar doğal değil ama hiç yoktan iyidir

Bunlar da benim freshlook haresiz mavilerim. Yeni aldım bu lenslerimi solotica kadar doğal değil ama hiç yoktan iyidir

çok güzel durmuşlar bence güle güle kullan
sendeki renk duruşu soloticadaki cor grafitelerle tıpatıp aynı olmuş :)
zaten grafite genel anlamda beğenilen ve popüler bir renk...aynı renk duruşunu freshlookta yakalamayı başarmışsın güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…