Kontakt Lens En Güzel mavi lens (Gri değil mavi) sizce hangisi ?

bend bayıldım buna ya. hep kullansam alıcam yani :) pof aklımı çeliyosun ama :KK1::2::KK16:[/QUOTE]

canım madem ki mavi seviyosun..marka olarak (renk dokusu olarak) hiçbir markanın soloticanın cor serisi kadar gerçek göze yakın durmadığı bir gerçek...hani ben aklımda buna yakın 2. bir isim bulundurmak için burdayım sırf..hem bence aylık lenslerden daha ekonomik..bir anda 150 lira veriyorsun ama 1 sene..temiz bakarsan 1,5 sene kullanabilirsin...aylık lensler 35-45 lira..bu sayıyı 12 ile çarpsan..yada 2 ay kullanıyorum desen 6 ile çarpsan yine yıllıktan daha pahalıya geliyor...:KK61:

teşekkür ederim canım :) evet cor azul bunlar..açık mavi değiller..foto yanıltmasın..fotolarda aşırı mavi çıkıyor..ama yine de canlı ve keskin mavi diyebilirim...orta mavi-koyu mavi- bazen koyu turkuaz duruşu var..:)[/QUOTE]

baktıkça alasım gelio ya anlatamam :KK70: çok kullanmam yasak ta benim :KK43: aylıklarla idare ediorum :KK43:

teşekkür ederim canım :) evet cor azul bunlar..açık mavi değiller..foto yanıltmasın..fotolarda aşırı mavi çıkıyor..ama yine de canlı ve keskin mavi diyebilirim...orta mavi-koyu mavi- bazen koyu turkuaz duruşu var..:)

baktıkça alasım gelio ya anlatamam :KK70: çok kullanmam yasak ta benim :KK43: aylıklarla idare ediorum :KK43:[/QUOTE]

niye yasak ki :KK59: ne biliym sen de hergün takmazsın ama elinin altında sevdiğin bir renk bulunur..ben de hergün takmıyorum ama elimin altında olduğunu bilmek rahatlatıyor :)

baktıkça alasım gelio ya anlatamam :KK70: çok kullanmam yasak ta benim :KK43: aylıklarla idare ediorum :KK43:

niye yasak ki :KK59: ne biliym sen de hergün takmazsın ama elinin altında sevdiğin bir renk bulunur..ben de hergün takmıyorum ama elimin altında olduğunu bilmek rahatlatıyor :)[/QUOTE]

erkek arkadaşım saolunsun :KK43: bu lensleri bile zor aldım. herzaman takmama izin vermioda e yakışıo tabi :):) şaka bi yana bide hareli gri almaya istiyorum bakalım nası ikna edicem :KK43:

bide ben korkuorum yırtarım kaybederim diye. okadar para ver bide yırt amaninnn :KK5:

niye yasak ki :KK59: ne biliym sen de hergün takmazsın ama elinin altında sevdiğin bir renk bulunur..ben de hergün takmıyorum ama elimin altında olduğunu bilmek rahatlatıyor :)

erkek arkadaşım saolunsun :KK43: bu lensleri bile zor aldım. herzaman takmama izin vermioda e yakışıo tabi :):) şaka bi yana bide hareli gri almaya istiyorum bakalım nası ikna edicem :KK43:

bide ben korkuorum yırtarım kaybederim diye. okadar para ver bide yırt amaninnn :KK5:[/QUOTE]

ondan gizli takarsın sen de olmaz mı :KK9: şaka bi yana freshlooklar gerçekten çok ince lensler..
freshlooku ben ancak 2-3 kez takabiliyordum 2-3 takmadan sonra yırtılıyorlardı..yani aylık değil 3 günlük gidiyordu bana :26: ama yıllıklar öyle değil canım ben bile yırtamıyosam kimse yırtamaz :KK66:
yine de karar senin tabi :KK8:

bide ben korkuorum yırtarım kaybederim diye. okadar para ver bide yırt amaninnn :KK5:

ondan gizli takarsın sen de olmaz mı :KK9: şaka bi yana freshlooklar gerçekten çok ince lensler..
freshlooku ben ancak 2-3 kez takabiliyordum 2-3 takmadan sonra yırtılıyorlardı..yani aylık değil 3 günlük gidiyordu bana :26: ama yıllıklar öyle değil canım ben bile yırtamıyosam kimse yırtamaz :KK66:
yine de karar senin tabi :KK8:[/QUOTE]

ya biz birbirimizeden hiçbişey saklamadık senelerdir. şimdi saklasam raatsız oluyorum :) işte böle "aylık alım nolurrrr bu sonnn" diyip kandırıyorum :KK70: baya bi ince freshlook gerçekten. bende yrtmamaya özen gösteriyorum ama dur bakalım :)

çok güzel durmuşlar bence güle güle kullan :KK34:
sendeki renk duruşu soloticadaki cor grafitelerle tıpatıp aynı olmuş :)
zaten grafite genel anlamda beğenilen ve popüler bir renk...aynı renk duruşunu freshlookta yakalamayı başarmışsın güle güle kullan :)

Teşekkürler canım :KK54: sende azulları gördükten sonra grafiteyi eledim ben :KK34:

4 gözle beklediğim tukuazlarım :):)

Eklentiler

• $fsf1.jpg
    $fsf1.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 196
Teşekkürler canım :KK54: sende azulları gördükten sonra grafiteyi eledim ben :KK34:

rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın :)
şişeden çıktığı ilk günde gözümde su yeşili gibi (verde marine) gibi durmuşlardı sende de öyle olursa korkutmasın söyleyim önceden...zamanla güzelleşti rengi :) :KK69:

cor azul ile grafite arasında ne fark var acaba kızlar cor azulu çok beğendim keşke deneme imkanım olsaydı

rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın :)
şişeden çıktığı ilk günde gözümde su yeşili gibi (verde marine) gibi durmuşlardı sende de öyle olursa korkutmasın söyleyim önceden...zamanla güzelleşti rengi :) :KK69:

Sağol canım :nazar: söylediğin iyi oldu. aklımda bulunsa da şok olmuyayım :KK53: gerçekten lenslerin solüsyon yüzü görmemiş halleri çok farklı oluyor. bikaç güne renkleri oturuyor.

Sağol canım :nazar: söylediğin iyi oldu. aklımda bulunsa da şok olmuyayım :KK53: gerçekten lenslerin solüsyon yüzü görmemiş halleri çok farklı oluyor. bikaç güne renkleri oturuyor.

ben sauflon kullanıyorum canım :) lensi şişesinden çıkarıp taktığımda korkunç görünüyorlardı :KK9:

Son düzenleme:
cor azul ile grafite arasında ne fark var acaba kızlar cor azulu çok beğendim keşke deneme imkanım olsaydı

canım grafiteler koyu gri ile karışık dumanlı mavidir..azul ise saf mavi...
azul kabında da mavi duruyor..grafite kabında koyu gri olup gözün koyuluğuna göre mavileşen bir lens..azul ise kabında nasıl görüyorsan neredeyse aynen o rengi veriyor..

Son düzenleme:
canım grafiteler koyu gri ile karışık dumanlı mavidir..azul ise saf mavi...
azul kabında da mavi duruyor..grafite kabında koyu gri olup gözün koyuluğuna göre mavileşen bir lens..azul ise kabında nasıl görüyorsan neredeyse aynen o rengi veriyor..

sevgili GÜNEŞ bu yoruma 2lensi de denemiş biri olarak pek katılmıyorum.. grafite de bir grilik yok ben denediğimde mavi durmuştu oldukça hatta şaşırmıştım.. sevgili VETMAN in albümüne koyduğu cor grafite de bir grilik olmadığını da görmüşsündür bakmadıysan bir bak derim.. grafite, azula göre daha SOFT BİR MAVİ diyebiliriz.. grafitenin tam tanımı bu bence "soft bir mavi" ne çok parlak ve göz alıcı ne de grili belli belirsiz bir renk direk soft bir mavi..o grili ve koyu olan grafiteler çok eski serilerde kaldı çnkü son zamanlarda ocak 2010dan beri gördüğüm hiç bir grafitede grilik yok çok gzl bir mavi azul kadar belirgin mavi istemeyenlere alternatif ve azuldan çok çok daha doğal..bir de grafite kabında çok açık buz mavisi duruyor bunu da belirteyim :) azul da kabında hakkaten oldukça mavi fosfoslu bir mavi gibi hatta ve gözde de öyle duruyor cidden..

X