• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
burdada adayım,ama yine oylayan yok :KK43:
küçük emrah gibi büktüm boynumu
adımı verin,ama oylamayın : )
neyse 1 ay var,bakalım kim oy verecek
beni kim aday gösterdi,çıksın ortaya lütfen
valla merak ettim ya.

Bence her ankette hanimkelesimigetir in olmasi haksuzlik olmus gibime geldi , biraz once ona da oy verdim ilginc nicklerde onu da begeniyorum ama farkli kategorilerde herkes ona oy vermis haksizlik olmus sanki biraz , masaldenizindekikucuksal cok tatliymis ya ona verdim oyumu , lavantakokulusandik da guzelmis :)

burdada adayım,ama yine oylayan yok :KK43:
küçük emrah gibi büktüm boynumu
adımı verin,ama oylamayın : )
neyse 1 ay var,bakalım kim oy verecek
beni kim aday gösterdi,çıksın ortaya lütfen
valla merak ettim ya.

Buralar benden sorulur :KK53::KK53:

Bence her ankette hanimkelesimigetir in olmasi haksuzlik olmus gibime geldi , biraz once ona da oy verdim ilginc nicklerde onu da begeniyorum ama farkli kategorilerde herkes ona oy vermis haksizlik olmus sanki biraz , masaldenizindekikucuksal cok tatliymis ya ona verdim oyumu , lavantakokulusandik da guzelmis :)

Diğer bölümlerde olmak önemli değil,beklediğim yerlerde çıktı o kadar da olsun.,Isınamadığınz yada asabide,tanışılmak istenilen bölümler..

Buralar benden sorulur :KK53::KK53:

Diğer bölümlerde olmak önemli değil,beklediğim yerlerde çıktı o kadar da olsun.,Isınamadığınz yada asabide,tanışılmak istenilen bölümler..
evet çoğu yere hep aynı isimler yazılıyor,birde herkes arkadaş olunca birbirine oy veriyor.
editöre sorsakmı ki,isimlerimizi kim yazdı diye,söyler mi dersin?

Back