єѕяα;1537382 .!.:18 numara harika.....
5 numara banada cok profesyonelce geldi.. Bilemicem tabi kendi beceriside olabilir....
Oyum 18 numaraya gitti...
Hakeden kazansın diyorum.. Başarılar.
herkes kendi gozune makyaj yapicak die bi kaide yoktu
yani illa resimde gördüğünüz makyajlı göz resim sahibine ait olmayabilir
mesela ben de kendi gözüme makyaj yapma konusunda pek becerikli sayılmam ama bi başkasında şaheserler meydana getirebilirim yerimseniben
ayy niye bu kadar savunuyosam gören de yarışmayla uzaktan yakından alakam var sanıcak :roflol:
olsun yanlış anlaşılmaları kaldıralım ortadan :1closedeyes:
Gurbaa gözüne şu hareketi yapsaydım keşke= :mymeka:herkes kendi gozune makyaj yapicak die bi kaide yoktu
yani illa resimde gördüğünüz makyajlı göz resim sahibine ait olmayabilir
mesela ben de kendi gözüme makyaj yapma konusunda pek becerikli sayılmam ama bi başkasında şaheserler meydana getirebilirim yerimseniben
ayy niye bu kadar savunuyosam gören de yarışmayla uzaktan yakından alakam var sanıcak :roflol:
olsun yanlış anlaşılmaları kaldıralım ortadan :1closedeyes:
Heee...dabü dabü,herkes kendini boyadı,artanla da çocuunun odasını,balkon parmaklıklarını boyadı...aplajeyyar
Evet sevgili seyircilerimiz, değerli konuklarımız, 5 numero açık ara önde gidiyor şimdilik. Birinciye bana makyaj yapmayı öğretmesi hususunda yasa çıkartılmasını talep ediyorum sayın başkan :1closedeyes:
Üzerime hırlamadığına,zıplamadığına,pabuç kadar dil çıkarıp avaz avaz höykürmediğine göre,bu gün sende bişi var.Konuş len,nooldu.Yine hangi kurye canını sıktı?Böyle mülayim cevap vermez bizim kuzu,ya da sen kimsin kadın.Kuzuyu hekleyip onun pc sine mi çöktün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?