''En Güzel Göz Makyajı'' Yarışma Anketi

En Güzel Göz Makyajı Yarışması Anketi

• 1. Göz Makyajı

OY: 9 4,1%
  • 2.Göz Makyajı

OY: 3 1,4%
  • 3.Göz Makyajı

OY: 6 2,7%
  • 4.Göz Makyajı

OY: 4 1,8%
  • 5.Göz Makyajı [COLOR="Red"]1. olan Foto[/COLOR]:hooray:

OY: 85 38,3%
  • 6.Göz Makyajı

OY: 8 3,6%
  • 7.Göz Makyajı [COLOR="Red"]2. olan Foto[/COLOR]

OY: 38 17,1%
  • 8.Göz Makyajı

OY: 10 4,5%
  • 9.Göz Makyajı

OY: 1 0,5%
  • 10.Göz Makyajı

• 11.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 12.Göz Makyajı

• 13.Göz Makyajı

OY: 15 6,8%
  • 14.Göz Makyajı

• 15.Göz Makyajı

OY: 0 0,0%
  • 16.Göz Makyajı

OY: 2 0,9%
  • 17.Göz Makyajı

• 18.Göz Makyajı [COLOR="Red"]3. olan Foto[/COLOR]

OY: 37 16,7%

• Ankete Katılan
    222
ay fiyasko zaten bu gözlerin içinde benimki çoook sönük kaldı.itiraf ediyorum tek oyum var kendim verdim katılmasaydım şimale verirdim ben de .yarışmak çok güzel başkasına artık dimi ama:teytey:

Aslında her yarışmacınınçok güzel makyaj yaptığını biliyorum:)simurg buna sen de dahilsin..Ama foto çekimlerinde ki kalitesizlik makyajı iyi görmemizde eksi etken oluşturdu..Yani foto çekimleri çok kötü olduğundan da şansınız biraz düştü diyebilirim..
Tüm arkadaşlarıma katıldıkları için teşekkür ederim..Maksat birlikte olmak,aynı tatdan keyif almaktı..Bence çok keyif aldık..

Çok eğlenceli bir yarışma olduğunu düşünüyorum..Acaba sırada ki yarışma en kılıbık eş foto yarışması mı yapsak ne?

fotoların iyi çıkmadığı konusunda haklısın berşule.kazananları ben de tebrik ediyorum az önce yazmamışım ayıp oldukılıbık erkek iyi olur bakalım o zaman da kızmasın kocalar.

bütün dereceye girenleri tebrik ederim
ben fotoları görünce zaten şansım olmadığını anlamıştıma.s
aman fotoda belli olsun diye boyadıkça boyamıştım kendimi:roflol:
hiç böyle bir makyajla dolaştığımı bilmemsengözlerimebaksanab
bana oy veren 9 kişiye çok teşekkür ederim

yeni yarışmaları hevsle bekliyorum
bundan sonra varım hepsinde hiç beceremediğim makyaja bile katıldıysam
:roflol::roflol:

oncelikle yarismacilara juriye oy veren herkese tska.s.dereceye girmisim a.sbana oy veren herkesi opuyoruma.s.hulya avsarin gozu diye ufak bi kriz cikmisti:roflol:aciklamak isterim benimkendi gozumdursengözlerimebaksanab

oncelikle yarismacilara juriye oy veren herkese tska.s.dereceye girmisim a.sbana oy veren herkesi opuyoruma.s.hulya avsarin gozu diye ufak bi kriz cikmisti:roflol:aciklamak isterim benimkendi gozumdursengözlerimebaksanab

serena arkadaşım,tebrik ediyorum.
Maşallah nazar değmesin o güzelliğine..a.s.

[/COLOR]

41 kere maşallah

senin çocuklarının gözleri de çok güzeldir

ben şimale vermişim oyumu ben, vermişsem benim birincim o:)
bu arada şimalcim fotoğraf makinen nedir çekim ve makina harika
dereceye giren bütün arkadaşları tebrikkkk ediyorum ,siz şükredin ki o ara makinem yoktu:)))) puhahahaaaa

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları kutluyorum.
Dereceye girenleri bir kez daha kutluyorum...

dereceye giren girmeyen herkezi tebrik ederim yapılan makyajların hepsi çok güzeldi ellerinize sağlık benim tarzıma en çok uyanı 3.cü seçilendi ama aralarında hiç beğenmediğim yoktu bravo doğrusu sevgiler

yarışmaya katılan bütün kızları kutluyorum
bence hepinizin makyajı harika olmuş
sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…