Bu sayfayı nasıl takip edicemi bilmiyorum yardım lütfen
geçmişeee peki yıllar önce evlenmiş olanlar için geçerli değilmi ,halbuki acayip enteresan bir evlilik teklifi almıştım
kaç evlenme teklifi aldınız ki ? : )
daha hiç almadım ki :)))) alcam diye dua ediyorum hayalinizdeki ve en güzel evlenme teklifi diye yazıyordu yani bi kaç hayal de olabilir :)))))))
Hayır. katılır.. hayalinizdekini yazabilirsiniz.evlenme teklifi almayan katılamz mı peki(((((
hayır. Katılır.. Hayalinizdekini yazabilirsiniz.
Bu sayfayı nasıl takip edicemi bilmiyorum yardım lütfen
bugün 10 da yarışmaya başvuru sonlanıyor. hatırlatayım arkadaşlar.16 aralik son derken??? Son gun 16 aralik mi yani katilabilitor mutuz??
selam,26 tane teklif. 18de açılacak yarışma. ancak. kafam karıştı kızlar.2 yemi bölsek yarışmayı. bu kadarını kimse okumaz.Merhaba okypete, yarışma sonuçları ne zaman ve nerden açıklanacak acaba?
Teşekkürler
evet. kazenle konuştum. 26 mesajla birazdan açıyorum yarışmayı. yılbaşına 31 aralıkta oylama biter. hayırlısı olsun bakalım:)selam,26 tane teklif. 18de açılacak yarışma. ancak. kafam karıştı kızlar.2 yemi bölsek yarışmayı. bu kadarını kimse okumaz.
sıkılır.
13 13 yapıp,sonra ordan ilk üçlerimi yarıştırsak.
kazenle konuşayımda ben.
evet. kazenle konuştum. 26 mesajla birazdan açıyorum yarışmayı. yılbaşına 31 aralıkta oylama biter. hayırlısı olsun bakalım:)
buraya açıyorum yarışmayı. nick belirtilmeyecek. açık oylama olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?