- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi pinkpantera
-
Allah seni guldursun kiz millet genclesmek isterken sen nede yaslanmak istyorsunOrayi karıştırdın gel burayi beraber karıştıralım kuzum
Ben 92 doğumluyum. 27 bitti.ama hemen 35 olmak istiyoooorummmm
En genç mi seçildim yaniEn gencimiz 99
Evet keske aklima gelseydi canin kendinin genc hissedenlerde zatn genc1983 dogumluyum yaşlı mı oluyorum şimdi ?
Genci işaretlesem olmaz mi
Ankete bide orta yaş yada kendini genç hissedenler şıkkı olmalı
Srnden genci cikti ortayacnmEn genç mi seçildim yanibeynim duy bunları kendime 99 lu diyince bile kabullenemiyorum erken girismisim hayata
Hos geldin canimHayırlı akşamlar bende 1993
Hah tamam köşeme cekiliyim yavaştanSrnden genci cikti ortayacnm
Orta yas krizi nasıl birsey merak ediyorum.Allah seni guldursun kiz millet genclesmek isterken sen nede yaslanmak istyorsun
2000 dogumlu mu geldi yoksa kaçırdım kim kimmmSrnden genci cikti ortayacnm
Orta yas krizi nasıl birsey merak ediyorum.70 72 dogumlu insanlarla.cok iyi anlasiyorum. En son bir arkadasim vardi 76 dogumluydu oglu da 96 . Bilmiyorum muhabbetleri de sarıyor
Evet geldiii2000 dogumlu mu geldi yoksa kaçırdım kim kimmm
Hoş buldum canımHos geldin canim
Bak iste burdaHayir en genciniz benim. Daha 4 aylik evliyim 2000 liyim. 20 den gün aldim
2001 li evli bir tanıdığım varGeçen gun 2001 doğumlu bir cocukla tanismis kardesim bir ortamda,.sigara ictik beraber dedi.
Bende oha o kadar velet sigara mi iciyor dedim
Bir an 12 yasinda gibi düşündüm sanirim
Sacmalama ne var 18 yasında dediama buyuk duruyormuss dedim simdikiler öyle
Doğrudur. Ilk soylendiginde cok ufakmis gibi bir algi oluşuyor2001 li evli bir tanıdığım var
Evet böyle sanki çok kucukmüs gibi geliyor neden seDoğrudur. Ilk soylendiginde cok ufakmis gibi bir algi oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?