- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
18 Yasimda yaniii nede bu kadar cocukken evvlilik yapiyorlar biz yapdik da parmaklarimiz balla pekmezemi batdi2001 li evli bir tanıdığım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 Yasimda yaniii nede bu kadar cocukken evvlilik yapiyorlar biz yapdik da parmaklarimiz balla pekmezemi batdi2001 li evli bir tanıdığım var
AynennEvet böyle sanki çok kucukmüs gibi geliyor neden se![]()
Peki o tanıdığınız kişi okumamış mi? Yoksa hem evli hem okuyormuEvet böyle sanki çok kucukmüs gibi geliyor neden se![]()
Dışarıdan okuyor bende 17 yaşında evlendim neden erken evlendim bilmiyorumPeki o tanıdığınız kişi okumamış mi? Yoksa hem evli hem okuyormu
Ben okumadim mesela kendimi tuhaf hissetmistim herkes universiteye gitmiştigerci bende gittim bıraktım ama.
Artık simdilerde eskiye dönme modasi var. Kiyafetlerdeki gibi.18 Yasimda yaniii nede bu kadar cocukken evvlilik yapiyorlar biz yapdik da parmaklarimiz balla pekmezemi
Neden braktin bak gittseydin simdi calisiyordunnnPeki o tanıdığınız kişi okumamış mi? Yoksa hem evli hem okuyormu
Ben okumadim mesela kendimi tuhaf hissetmistim herkes universiteye gitmiştigerci bende gittim bıraktım ama.
Evet bende 20 yasindan gun aldim ama cogu bilgiliyim buyugum diyenlerden daha olgun oldugumu dusunuyorum. Insanlarin aklinda cok kucuk falan gibi geliyor ama suan ayni zamanda universite ikiyi okuyorum. Sandiginiz kadar kucuk degiliz yani2001 li evli bir tanıdığım var
Kismet iste gönül ferman da dinlemez aile de dinlemezDışarıdan okuyor bende 17 yaşında evlendim neden erken evlendim bilmiyorumama hem okuyorum hen hafizligim a devam ediyorum ailem evlenmemem için konustular ama o an nasıl oldu bilmiyorum
![]()
Kendime bu cevabı veremedim daha18 Yasimda yaniii nede bu kadar cocukken evvlilik yapiyorlar biz yapdik da parmaklarimiz balla pekmezemi batdi
Ask iste gozleri kor ediyorDışarıdan okuyor bende 17 yaşında evlendim neden erken evlendim bilmiyorumama hem okuyorum hen hafizligim a devam ediyorum ailem evlenmemem için konustular ama o an nasıl oldu bilmiyorum
![]()
Bilmem. Sevmedim.. ama sonra çalıştım. Hatta evlenince de biseyler yaptım ama suanda hiç çalışasım yok mesela. Istedigim bir iş var. Belki o olursaNeden braktin bak gittseydin simdi calisiyordunnn
Aşk mi ne bilemicem suan ama iyi olduAsk iste gozleri kor ediyor
Biliyorum canım bende 99 Kasım sonunda doğmuşum 2000 e 1 ay kala ama küçük değilim 40 yaşında oturup kalktığım ablalarim var sohbetim kendi yasitlarimla uymuyor mesela 2003 lu arkadaşım da var doğum yiliyla alakası yok olgunlugunEvet bende 20 yasindan gun aldim ama cogu bilgiliyim buyugum diyenlerden daha olgun oldugumu dusunuyorum. Insanlarin aklinda cok kucuk falan gibi geliyor ama suan ayni zamanda universite ikiyi okuyorum. Sandiginiz kadar kucuk degiliz yaniinsanlarin yasi degil yasadiklari degistirir yasini
☺
Canim bu konuda esinizi destekliyorumArtık simdilerde eskiye dönme modasi var. Kiyafetlerdeki gibi.gencler erken evleniyor 19 20 21 :)
Ogun esim diyorki bence bir erkek 30 yasinda baba olmali en geç, ki kendisi 30 yaşını geçkindir.
Baba degil henüz.
Ben sacmalama bos konusma bir erkek 35 ten once evlenmemeli dedim mesela. Bana dioki 40 yasindami baba olcak. Dedim evet???![]()
Allah mutlulugunuzu bozmasin animAşk mi ne bilemicem suan ama iyi oldugördüm ne olduğunu
şimdi eşimle iki arkadaş dost sevgili gibi takılıyoruz
![]()
Insanlar cok takiliyor bu yasa. Benimde ne tanidiklarim.var 25 30 unda olup hala 13 14 yasindaki cocuk beynine sahip olan. Konusmadan dertlesmeden ne bileceksinizki kimin olgun olup olmadigini. Yasa cok ta takilmayin yasadiklariniz ogretiyor size hayatiBiliyorum canım bende 99 Kasım sonunda doğmuşum 2000 e 1 ay kala ama küçük değilim 40 yaşında oturup kalktığım ablalarim var sohbetim kendi yasitlarimla uymuyor mesela 2003 lu arkadaşım da var doğum yiliyla alakası yok olgunlugun![]()
Benim babamla aramda cok yas farki var yanimda dedem gibi duruyor cidden.Canim bu konuda esinizi destekliyorum![]()
kiz cocuk babasina o zaman baba yok dide desin
Rabbim cumlemizin yuvasına huzur mutluluk versin birde sağlıklı hayırlı evlatlar ❤Allah mutlulugunuzu bozmasin anim