- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
-
canim abla mühteşemsinİlk mesaj benden gelsin canım.
1969 dogumluyum... Forumun ablası gibi gorulsem de ben forumun yaramaz afacan çocuğuyum aslında.
23 yasinda mutsuz bir gencimIy akşamlar deyerli üyelerimiz bi şey gedi aklima merak etdim KK yi en cok hangi yaş katigorisinde üyeler izliyor
BAKALIM hangi yaş katigorisi kazanacak
LUTFEN dogum yillarimizi yorumda yazlim
Bnm annemde 68 li size anne diyeblir miyimİlk mesaj benden gelsin canım.
1969 dogumluyum... Forumun ablası gibi gorulsem de ben forumun yaramaz afacan çocuğuyum aslında.
evet canim va ama daha cok hansi1991 sanırım her yaş grubu var
neden tek senin ozaman hepimiz olsunBnm annemde 68 li size anne diyeblir miyim
Ah neden canim uzuldum ŞIMDI23 yasinda mutsuz bir gencim
Yaşı yakın diye dediydimneden tek senin ozaman hepimiz olsunElhananeyi istiyoruz annemiz olrumsunz
YAPMA KIZ bendende gencisin bilorumuzun insan kendi kendini genc tutmali bak sana simdimden kendini 50 saniyorsunBende 1994 25 yaşındayım ama ruhum 50
Engenc birini buldummmmBen 98liyim
Yaa gencim daha 21imEngenc birini buldummmm
Valla zaten göreceli bişey o canım benim annem 74doğumlu hem anneanne hem babaanne ama hala gencecik kadınYasliya oy vern olmamais wauuu her kes gencc ve ya kendini genccc hiss ediyor
Canim genetik o zaman onlarin gencliyiiiValla zaten göreceli bişey o canım benim annem 74doğumlu hem anneanne hem babaanne ama hala gencecik kadın
Yani :) :)
35 se kadar bence genc yukarisi artik orta ve yasli sayilyoKaçtan sonrası yaşlı kabul ediliyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?