- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi pinkpantera
Kız daha 45yasında :) :) genç tabi gören diyo annen senden güzelCanim genetik o zaman onlarin gencliyiii![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha 45yasında :) :) genç tabi gören diyo annen senden güzelCanim genetik o zaman onlarin gencliyiii![]()
![]()
![]()
Level atladim desene tatlımBnm annemde 68 li size anne diyeblir miyim![]()
![]()
Aboooo bunu annem duymasın. 51 yaşında hala gencim ben diyor35 se kadar bence genc yukarisi artik orta ve yasli sayilyo
Yok valla ülkede yaş ortalaması 78. Yani 39 a kadar genç sayılmalı sonra 55e kadar orta sonrası yaşlı bence35 se kadar bence genc yukarisi artik orta ve yasli sayilyo
Ben babaananeni kast etdmKız daha 45yasında :) :) genç tabi gören diyo annen senden güzel![]()
![]()
Kız babaannem de anneannem de rahmetliBen babaananeni kast etdm
Oley benden daha genci çıktı99 luyumannemin bebegiyim hala
yasitlarimdan olgunum diye düşünüyorum
Ohhh sefam olsun valla.neden tek senin ozaman hepimiz olsun![]()
![]()
![]()
![]()
Elhananeyi istiyoruz annemiz olrumsunz
Beynime sorun birde kaç yaşındaOley benden daha genci çıktı![]()
Canim cok guzel demeki annenizi ruhu genc ruhu genc olan isanlar etrafina isik sacar mutluluk sacarAboooo bunu annem duymasın. 51 yaşında hala gencim ben diyor
Ben 24 bu arada![]()
Benim de ruhum yaşlı hatta ölüCanim cok guzel demeki annenizi ruhu genc ruhu genc olan isanlar etrafina isik sacar mutluluk sacar
Sag salim alirsin koyununa insallahKız babaannem de anneannem de rahmetli
Benim annem 45 yasında 4torunu var hem anneanne hem babaanne kendisi
Ben 21yasındayım 1ay sonra doğurucam benim oğlum dahil 4torun![]()
Cnki 23 yasimdaki o delilik heycan yok su deprem yuzunden mitlulugum coktu resmen surekli olum korkusuyla yatip kalkiyom en cokta evladmdan korkuyom bide hep yalnizim arkads yok komsu yok kendimi burda avutyom burda birileriyle konusunca mutlu oluym oyle isteAh neden canim uzuldum ŞIMDI
Sizin yaş kaçBenim gibi yaniii![]()
![]()
En gencimiz 9999 luyumannemin bebegiyim hala
yasitlarimdan olgunum diye düşünüyorum
28 Ze gecit yapdimSizin yaş kaç![]()