Anket En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

• 0-1 saat

OY: 26 17,9%
  • 1-3 saat

OY: 35 24,1%
  • 3-5 saat

OY: 30 20,7%
  • çok daha fazla

OY: 54 37,2%

• Ankete Katılan
    145
sımdı kı kocam ozamanlar kı sevgılımle 8 saat belkı daha fazla konusmusuzdur..:asigim:
gece 22:00-23:00 gıbı baslayıp sabah 06:00 ya kadar..jeyyar

bir kere telefonum olduqunda baya konuşuyordum... saatlerce birkere akşam 11 de başladık qece sabaha doru ance kapadık :) nerde o eski qünler off of

üç-dört saat tabi ay sonu fatura geldiginde pek hoş olmuyo((

nişanlıyken eşimle en fazla 5 saat konuşuyorduk telefonda uyuduğum bile oluyodu beni uyandırdığında farkına varıyodum uyuduğumun.ayıp oluyodu ama allahtan hiç bişey demiyodu.

işim gereği çok konuşuyorum
ama sıkılıyorum bazen tlfon sesinden sıkıldım artıkkafamçokkarıştı

gece 23:00 dan sabah 05:00 a kadar konuşmuşumdur çıkarken + nişanlıyken
çok telefon elimde uyuya kaldığımı bilirim :roflol: hatta sayıklamışım bile noter yan taraf, biz emzik satmıyoruz diye. :roflol:

ben en fazla 40 dakika konusmustum o zaman daha yeni tanisiyorduk...

Aynen belki o kadar bile değil. Telefon benim için ihtiyaçtır. Mesajını söyler kapatırsın. Ha bi problem vardır konuşmak tartışmak gereken o zaman konuşulur ama o da 10 dk geçmez genelde. Ben insanların nasıl konuşabildiklerine hayret ediyorum. Bazen otobüste rastlıyorum da 45 dk'lık yolculuk boyunca kız erkek arkadaşı ile konuşuyor. 'Dur muavin para topluyor', 'Iyy otobüs çok dolu bugün', 'Şimdi şurdan geçtik' e bi bakıyorsun 45 dk boyunca konuşma böyle devam edip gidiyor dolayısı ile saatlerce konuşulmuş oluyor yav bunlara gerek var mı:sm_confused: Ya ben sevgili ile konuşma kültürünü bilmiyorum ya da biz bu telefonla konuşma işini abartıyoruz.

bende esımle evlenmeden once ayrı sehırlerdeydık ve saatlerce saatlerce dıyorum bazen sabaha kadar konusuyorduk kı daha gun ıcını soylemıyorum sımdıde cok konusuruz gun boyunca arar yada ararım ben

kızlar ben de bu aralar çok konustum yaaa saat tutsaydım 6-7 olmusdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…