Anket En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

• 0-1 saat

OY: 26 17,9%
  • 1-3 saat

OY: 35 24,1%
  • 3-5 saat

OY: 30 20,7%
  • çok daha fazla

OY: 54 37,2%

• Ankete Katılan
    145
bir seferlik bir konusma ise sorulan 5 saat ama gun iiçinde soruluyorsa 10 saaat konustuğumuz olmustu aşkımlaaaa oluyoda zaten:D:asigim::utangac:Şeniz:nazar:

bende cok konusurm hatda esım nısnalıyken ben telde konusmakdan nefret ederım derdı ama yatarken yanı 11 gıbı baslar sabah ezanıyla uyurduk nerdeyse

3 tane tel var.birini bile unutsam insanlar kafayı yiyor bana ulaşamayınca aramasalar hiçççç taşımam

En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

0-1 saat
1-3 Saat
3-5 saat
çok daha fazla

ben cep tlf. görüşme yaptığımda hep aynı kolumda tuttuğum için kolum uyuştu kızımdan yardım istedim oda kolumu kırıyodu nerdeyse hızla çekip almıştıkafamçokkarıştı

acaba sziler neler yaşadınız
cvp bekliom??

şu sıralar annemle uzun uzun konuşuyoruz
uzak olduğu için benden bir başlıyoruz muhabbete anlatamam..

elo
-al yanaktan bal dudaktan gonlum gecer hos kelamdan
-actim teli verdim eli bundan gayri sevdim seni
-haydi basliyalim aski katliyalim
-once sen buyur kendini duyur
-alonun sirasi olmaz yarsiz adam olmaz
-ben basliyim sen besle cocugumuza isim belle
-oldu oldu gozlerim doldu bu muhabbet hizli oldu
-henuz konustuk sanki kayipti da bulduk
-bende buldum gönlüme koydum
-kaptirdik gidiyoruz kendimizi bilmiyoruz
-kafiye mafiye girdik bi alamete
-susalim en iyisi ayiralim ahizeyi
-memnunda olmusken gidiyorsun aniden
-napalim oyle olmadi boyle
-hadi nas nas gozumde kalmasin yas
-kapattim gitti bu is burda bitti
-aynen benden sogudum senden
-mauhaauh
-eheueh
-kimi aramistiniz?
-aslimi aradim aslini buldum
-ayay sapik kapattim artik..cat
-sensin sapik ben deli asik..cat

yaramas bu şiirleri kendinmi yazıyorsun yoksa alıntımı, sanki seni böyle gurbette birileri varda hasret çekiyormuşun gibi geldi öylemiCADIARZU,kusura bakma biraz meraklıyımda:çok üzgünüm:

ooo bekarken okadar uzun konuşurdumki canım annem sinir olurdu gecenin köründe mır mır konuşuyorsun baban bi duyacak valla gebertir seni derdi :)

ya ne konuşuyosunuzki o kadar bizde 2 saat konuşmuşuzdur en fazla ama genelde o konuşur hatta çok şikayetcidir konuşmuyosun fazla diye sürekli konuşmamı istiyo ne anlatıyosunuz bana yardımcı olun kızlar yaw normaldede çok konuşkan biri diğilim ama onun yanında olunca dha sus pus oluyom heyecandan napcam ben konuşmam lazım biraz:asigim:

ya ne konuşuyosunuzki o kadar bizde 2 saat konuşmuşuzdur en fazla ama genelde o konuşur hatta çok şikayetcidir konuşmuyosun fazla diye sürekli konuşmamı istiyo ne anlatıyosunuz bana yardımcı olun kızlar yaw normaldede çok konuşkan biri diğilim ama onun yanında olunca dha sus pus oluyom heyecandan napcam ben konuşmam lazım biraz:asigim:

ah bende laf bilmem kızŞeniz

en Fazla 3 Saat Kesintisiz Konuşmuşumdur Telefonla

Fakat Msn De Saatlerce Chat Yapiyorum Sevgilimlen :))))

benim günlük kesintisiz konusma saatim yaklasik 3.3bucuk almanya ici bedava olunca amca kiziyla nerdeysee beraber yatiyoruzz
vee ayrica beraber ayni yemegi yapip yiyoruz bilee:roflol: esim bakti haftalik konusma sureme 60saatmis:roflol:

Back