Anket En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

• 0-1 saat

OY: 26 17,9%
  • 1-3 saat

OY: 35 24,1%
  • 3-5 saat

OY: 30 20,7%
  • çok daha fazla

OY: 54 37,2%

• Ankete Katılan
    145
aveada bi gıcıklık var 1 saat 4 dakika 34 saniye olduğu an telefon kesiliyo yani ben konuşma saatimi size 1:04:34 çarpıııı X olarak veriyorum :Roflol: X duruma göre değişir ama X küçük değildir birden :Roflol:

eet pamukum bizimde dikkatimizi çekti 1 saat 4dk olduunda kesio avea.ama bizi yıldıramıolarr.Sevioz birbirimiziii:dance::asigim:

aveada bi gıcıklık var 1 saat 4 dakika 34 saniye olduğu an telefon kesiliyo yani ben konuşma saatimi size 1:04:34 çarpıııı X olarak veriyorum :Roflol: X duruma göre değişir ama X küçük değildir birden :Roflol:

ay pamuk aynen yaa bizimde avea kesiliyo 1 saatte ben de bi tek bize oluyo sanıyodumm ya pat diye gidiyoo gıcıııık...bi keresişnde 4 saat konuştuk galiba o en uzunuydu ama onun dışında en fazla 1 saat konuşuruz aşkımla çünkü adamın uykusu geliyooo bana dese sabaha kadar konuşalım ben konuşurum ama yok anacım bu konudan dertliyim zateen şu sıralar bütün gün en fazla 30dk konuşuyoruzz:çok üzgünüm:

ya 5 saaten fazla konuşmuşumdur ama arada şarj bitiodu kapanıodu eğer onu saymazsak saat sabah 9 da başladık akşam 7 de kapattık :D daha doğrusu her günümüz böle gçiodu

ben çok daha fazla konustum sabahtan aksama kadar hıç kapatmadan esım askerdeydı saatlerını bıle hatırlamıyorum telefon şarjda patlıcak dıye çok korkardım ayy özledım o gunlerı yaaaaŞeniz

kardesimle 2-3 saat sürüyor normal bir görüsmem her hafta mutlaka konusuruz

bira cep partner diye bi promosyon vardı ve 24saat telefonum açıktı bunun 15saati açık olarak eşimle konuşmakla geçerdi

cep patner vardı ozaman annemle memlekette idi onunla konusuyodum...tlfn hiç kapanmıyodu.sadece sarj bitince kapanırdısırnaşık şey

3 saat nekı daha fazla o zaman esımle nısanlıydık farklı sehırlerdeydık dahada onemlısı askerdeyken nobetlerınde sabahlara kadar onunla nobet tutardım hergun ŞenizŞenizŞeniz

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

amman kapatmak nedir bilmezlerdi kaç gece uykusuz kaldığımı sabahladığımı hatıryorum uyuyorum bi bakıyorum tlf delirirdim bizde bazen çok huysusuz bee ilgi isteriz ilgilenirler sıkılırz lülülülülülü

ayy ben hic yazmayim su an esim olan ozaman sevgilimdi iste bi yilbasinda biz malesef beraber olamamistik ben evde sevgilim (esim)arabada 8 saat telefonda konusmustuk

anam bende kendimi uzun konusuyo bilirdim.ben hiç konusmuyomusum be.en fazla 1 saat kesintisiz konusmustum ama sizi duydugumda bensadece merhaba deyip kapatmıs sayarım kendimi.
e yuh yani yuh! ne buluyonuz o kadar konusmaya enteresan yani.

Sensiz geçen şu günlerimi,
Bana sen mi ödeyeceksin?
Şu gecelerdeki korkumu;
Sen mi dindireceksin?
Sana olan hasretimi
Sen mi bitireceksin?
Yoksa,
Borcunu ödemeden,
Korkumu dindirmeden,
Bir telefonla
Sensizliğe,karanlığa mı kaçacaksın?
Beni böyle yarı yolda