Anket En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

• 0-1 saat

OY: 26 17,9%
  • 1-3 saat

OY: 35 24,1%
  • 3-5 saat

OY: 30 20,7%
  • çok daha fazla

OY: 54 37,2%

• Ankete Katılan
    145

yaramas

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
948
2
316
52
En fazla cep telefonu ile kaç saat konuştunuz???

0-1 saat
1-3 Saat
3-5 saat
çok daha fazla

ben cep tlf. görüşme yaptığımda hep aynı kolumda tuttuğum için kolum uyuştu kızımdan yardım istedim oda kolumu kırıyodu nerdeyse hızla çekip almıştıkafamçokkarıştı

acaba sziler neler yaşadınız
cvp bekliom??

11-30 gibi başladıydımmmmsırnaşık şey
5,45 gibi bitirdiydimmmmmsırnaşık şey

tabi arada kapantmalar vs. olmuştu... şarj dayanmadı beeeeetatlicadiarzu

Daha uzunuda varda hatırlıyamıyorum:1closedeyes:

aşkımla konuşmaya başladık mı zaman nasıl geçmiş anlamam çooook uzun konuşuyoruz hatta bir keresinde gece konuşmaya başlamıştık gün ışıdığında hala konuşuyoduk,önce onun şarjı bitti sonra benim ama yine de yılmadık yani:asigim:yerimseniben

en fazla 3 dakikadir zaten sadece esimi ararim ya evi ara derim yada ne diceksem der kapatirim.Ben cep telefonu olmayan bi kusaktan geldigim icin ilk gordugumde sonradan gorme olup koynumda yatip kalkmistim :))ogluma hamile kaldigimda ise bayagi bilincliydim hamileyken yanimda tasimayi biraktim hala evdeysem kapatirim .
Eskiden cep telefonumu vardi bi hafta onceden derdik taksim meydanda saat 1,5 da bulusalim ve baska hic bisey icinde gerekmezdi simdi ne degisti merak ediyorum.Kendime gore fikrim biraz abartiyoruz sanirim

Esimle ilk tanistigimiz zamanlari elimizden tel. hic düsmezdi jeyyar
Birgün aksam 7den sabah 7ye kadar konusmustuk. Uykusuz, patlak gözlerle okula gitmistimm:mymeka: ama askim icin degdi:asigim:

iyi dilekler ve temeniler için arkadaşlar çok sağolun teşekkürler kızlar

Sabah 9da ise bir basliyorum tabi kulagimda tel le aksam mesai bitmine dek:) tabi tel sarzda takili arada hat kopmasi oluyor tabi saat basi amaaaaa hemen yeniden ariyorum yoksa is yerinde saat gecmiyorki:) bazen kapaniyormus ben halaaa konusuyorum:))farkedince hemen geri ariyom:)

benim rekorum 24 saat içinde
aralıksız 5,5 saat
aralıklı 9 saat
tabii ki sevgilimle yaptım bu görüşmeleri..
hala da devam ediyor görüşmelerim bu kadar uzun olmasa mesela bugün 2.5 saat konuştum.artık normal geliyor fisfisfis
ayrı şehirlerdeyiz de senağlama

Biz aşkımla çok uzun konuşurduk.3saat dolmadan kapatmazdık genelde.Birkeresinde 11de başlamıştık sabah ablam işe gitmek için 8e doğru kalkmıştı biz hala konuşuoduk hiç kapatmadan hemde:))

Ben telefonla fazla konuşmayı pek sevmem .1 saat fazla görüşmem olmamıştır.
Hele bu cep yakan faturalar ,zaten insanda konuşmaya hal bırakmıyor.

1 saatten fazla değildir
çok sıkılırım öyle saatlercce konuşacak birşey bulamam ben

saat 00 da baslayıp sabahın 8ıne kadar konustugumu hatırlıorum ama ertesı gun basım felaket agrıyordu normalde ıse en fazla 40 dk konusurum:1rolleyes:

aveada bi gıcıklık var 1 saat 4 dakika 34 saniye olduğu an telefon kesiliyo yani ben konuşma saatimi size 1:04:34 çarpıııı X olarak veriyorum :Roflol: X duruma göre değişir ama X küçük değildir birden :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…