- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
-
- Konu Sahibi callmesenorita
Siz ne yazdiginizi anladiniz mi acaba merk ediyorumAslında burada
kardeşinizin cinsel ilişkisinin
siz yapamıyor oldugunuzdan sizi agresif yapması daha ayıp .
Sonuçta kardesimizi kıskanmamiz iyi niyet göstergesi değildir
Siz konu sahibi olmadığınız için siz veya bir baskasinjn anlaması gerekmiyorSiz ne yazdiginizi anladiniz mi acaba merk ediyorum
Ve beyin koşarak uzaklaşırSiz ne yazdiginizi anladiniz mi acaba merk ediyorum
5 yillik evlilik bu bi tanede cocuk var.1 seferligi istisna bi durum olabilr diye goz ardi edilebilirMerhaba arkadaşlar ben bekarım ve evlilikle ilgili bi durumum da yok 29 yaşındayım, uzun olacak ama bi soru sormak isterim, benden iki yaş küçük kız kardeşim 5 yıllık evli ve şu an hamile. Normalde bize uzak şehirde yaşıyolardı. Hamilelik biraz halsiz yaptı ve eşi de online olarak yürütüyor işini o yüzden bize(ilçe) geldiler, eşi rahat çalışabilmek için kendi ailesinde(şehir merkezinde) kalıyor. Küçük de çocukları var. Eşi zaman zaman çocuğa ve kardeşime vakit ayırmak için gelip haftasonunu bizde geçiriyor. En çok bir hafta ayrı kalmış oluyolar. İlçe ve il arası 1 saatlik yol. Şimdi esas sorum geliyor. Eşi bize gündüz geliyo çocuğu bize verip yan odada özel hayat yaşayıp sonra banyoya giriş çıkış rahat olsun diye kapılarımızı örtüyolar. Yani diyeceğim o ki biz o sırada ne yaptıklarından haberdarız. Evde 25 yaşında bekar bi kız kardeşim ve annem de var. Evliler için bu durumu bu şekilde yaşamak normal mi. Çünkü ben bildiğim için çok rahatsızlık duyuyorum. Keşke eşi ya akşam gelse ya da akşamı bekleseler diye istiyorum. Biz o sırada annesini babasını isteyen çocuğu oyalamak zorundayız ve onlar da oturma odamızın hemen yanındaki misafir odasında kaldıkları için orayı kullanıyolar. Hemen yan odamda olanları bilmek beni çok rahatsız ediyor. Siz normal sana mı soracaklar diyebilirsiniz belki ama fizyolojik olarak sonuçta ben de bazı ihtiyaçlar duyuyorum ve bu olayın farkında olmak daha agresif hale sokuyo beni. Tabi tutup tüm düşüncemi onlara ve olaya ayırmıyorum sapık değilim sonuçta. Ama işte bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim. Yan odada oldukları için çocuğu oyalarken annen baban uyuyo ders yapıyo gibi konuşmak zorunda kalıyorum ve sesim içeri gidiyodur, bizim olayın farkında olduğumuz net, annem diyo ki çok normal. Ben bekarım diye mi bu kadar sinirlenip etkileniyorum. Sizce saygısızlık değil mi?
Zaten bir tek biz normal bulmuşuz bu durumu. Millet elinden gelse taşlayacak ablayıKonu ile "30 yaşında bekarlık" hastaginin ne alakası var , ben de onu anlamadım..
Bana normal geldi. Ben evdeyken ev arkadaşım sevgilisiyle odasına girip sırayla duşa girmesi ne kadar problem değilse , annemin babamın yan odada ne yaptiklari asla umrumda degilse bu olay da umrumda olmazdı. Gece çocuk yanlarında olacak, çocuğun yaninda mı yapsınlar? Ya da ablanız çocuğu size ya da kardeşinize kitlese , siz çocuğu oyalarken peşpeşe duşa girseler yine rahatsız olacak mısınız?
Cevap evet.
Yani olay gecede gündüzde değil. Herkesin iyi kötü bir cinsel hayatı var.
İlle de rahatsız oluyorsanız kapanmayin odaya. Madem misafir odasında kalıyorlar salağa yatın, TV falan açın, koltuğa uzanın kitap okuyun enişte sizdeyken. En azından gündüz odanın namusunu korumuş olursunuz
En fazla beş yıllık evliliğim yok ama yine de cevapladım. Sorry
Siz konu sahibi olmadığınız için siz veya bir baskasinjn anlaması gerekmiyor
Mesaj yerine ulastiysa yeterli . hatta o bile umrumda değil
Bn burda herkes yorum yapabiliyo diye biliyorum ama "anlamlı" .. gerci sizin konu sahibinn bile anlamasi umrunuzda olmayan bi yorumda bulunmussunuz ama neyse tmm siz haklisiniz sorun bizdeSiz konu sahibi olmadığınız için siz veya bir baskasinjn anlaması gerekmiyor
Mesaj yerine ulastiysa yeterli . hatta o bile umrumda değil
Kiz kardeşiniz tam bir s..l..k kusura bakmayın ama evde gündüz vakti biri cocuk oyalarken ben ilişki peşine asla düşmem 6 yıllık evliyim kendi evimde bile çocukların uyumasını bekliyorum doğal olarak annenizin normal karsilamasida cok normal degilMerhaba arkadaşlar ben bekarım ve evlilikle ilgili bi durumum da yok 29 yaşındayım, uzun olacak ama bi soru sormak isterim, benden iki yaş küçük kız kardeşim 5 yıllık evli ve şu an hamile. Normalde bize uzak şehirde yaşıyolardı. Hamilelik biraz halsiz yaptı ve eşi de online olarak yürütüyor işini o yüzden bize(ilçe) geldiler, eşi rahat çalışabilmek için kendi ailesinde(şehir merkezinde) kalıyor. Küçük de çocukları var. Eşi zaman zaman çocuğa ve kardeşime vakit ayırmak için gelip haftasonunu bizde geçiriyor. En çok bir hafta ayrı kalmış oluyolar. İlçe ve il arası 1 saatlik yol. Şimdi esas sorum geliyor. Eşi bize gündüz geliyo çocuğu bize verip yan odada özel hayat yaşayıp sonra banyoya giriş çıkış rahat olsun diye kapılarımızı örtüyolar. Yani diyeceğim o ki biz o sırada ne yaptıklarından haberdarız. Evde 25 yaşında bekar bi kız kardeşim ve annem de var. Evliler için bu durumu bu şekilde yaşamak normal mi. Çünkü ben bildiğim için çok rahatsızlık duyuyorum. Keşke eşi ya akşam gelse ya da akşamı bekleseler diye istiyorum. Biz o sırada annesini babasını isteyen çocuğu oyalamak zorundayız ve onlar da oturma odamızın hemen yanındaki misafir odasında kaldıkları için orayı kullanıyolar. Hemen yan odamda olanları bilmek beni çok rahatsız ediyor. Siz normal sana mı soracaklar diyebilirsiniz belki ama fizyolojik olarak sonuçta ben de bazı ihtiyaçlar duyuyorum ve bu olayın farkında olmak daha agresif hale sokuyo beni. Tabi tutup tüm düşüncemi onlara ve olaya ayırmıyorum sapık değilim sonuçta. Ama işte bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim. Yan odada oldukları için çocuğu oyalarken annen baban uyuyo ders yapıyo gibi konuşmak zorunda kalıyorum ve sesim içeri gidiyodur, bizim olayın farkında olduğumuz net, annem diyo ki çok normal. Ben bekarım diye mi bu kadar sinirlenip etkileniyorum. Sizce saygısızlık değil mi?
Öncelikle merhaba ben 8 yıllık evliyim ne çevremde ne kendimde böyle bir şey duymadım da görmedim de. Ve sizi anlıyorum benim başıma gelse bende bu durumda rahatsız olurdum. Herkese bile bile daha doğrusu neredeyse göstere göstere olması şaşırtıcı. İnsan komşusunu duyunca bile rahatsız oluyor.Merhaba arkadaşlar ben bekarım ve evlilikle ilgili bi durumum da yok 29 yaşındayım, uzun olacak ama bi soru sormak isterim, benden iki yaş küçük kız kardeşim 5 yıllık evli ve şu an hamile. Normalde bize uzak şehirde yaşıyolardı. Hamilelik biraz halsiz yaptı ve eşi de online olarak yürütüyor işini o yüzden bize(ilçe) geldiler, eşi rahat çalışabilmek için kendi ailesinde(şehir merkezinde) kalıyor. Küçük de çocukları var. Eşi zaman zaman çocuğa ve kardeşime vakit ayırmak için gelip haftasonunu bizde geçiriyor. En çok bir hafta ayrı kalmış oluyolar. İlçe ve il arası 1 saatlik yol. Şimdi esas sorum geliyor. Eşi bize gündüz geliyo çocuğu bize verip yan odada özel hayat yaşayıp sonra banyoya giriş çıkış rahat olsun diye kapılarımızı örtüyolar. Yani diyeceğim o ki biz o sırada ne yaptıklarından haberdarız. Evde 25 yaşında bekar bi kız kardeşim ve annem de var. Evliler için bu durumu bu şekilde yaşamak normal mi. Çünkü ben bildiğim için çok rahatsızlık duyuyorum. Keşke eşi ya akşam gelse ya da akşamı bekleseler diye istiyorum. Biz o sırada annesini babasını isteyen çocuğu oyalamak zorundayız ve onlar da oturma odamızın hemen yanındaki misafir odasında kaldıkları için orayı kullanıyolar. Hemen yan odamda olanları bilmek beni çok rahatsız ediyor. Siz normal sana mı soracaklar diyebilirsiniz belki ama fizyolojik olarak sonuçta ben de bazı ihtiyaçlar duyuyorum ve bu olayın farkında olmak daha agresif hale sokuyo beni. Tabi tutup tüm düşüncemi onlara ve olaya ayırmıyorum sapık değilim sonuçta. Ama işte bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim. Yan odada oldukları için çocuğu oyalarken annen baban uyuyo ders yapıyo gibi konuşmak zorunda kalıyorum ve sesim içeri gidiyodur, bizim olayın farkında olduğumuz net, annem diyo ki çok normal. Ben bekarım diye mi bu kadar sinirlenip etkileniyorum. Sizce saygısızlık değil mi?