En favori yorumcuların baş ve son harfi:))

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
Arkadaşlar sitede en çok beğendiğiniz yorum sahiplerinin kullanıcı isimlerinin baş ve son harflerini yazmanızı rica etsem kimi yazardınız acaba ,eğlenceli bir oyun gibi düşünebilirsiniz,sevgiler............

Ilk cevap benden olsun o zaman : Me

esel,
şimdi birinin nikinin baş ve son harfini yazsam diğer kızlar beni keser:KK14: önce şanıma yakışanı yapıp bana laf söyleyeni kk mapusuna atarım diyeyim de testi kırılmadan önlem almış olayım:KK1::KK1:

Ef:KK34:

A R :)

Ay cok heyecanlı ve yeni bir oyun :)

Benim reytingim cok düştü :)

Pek eğlenceli geldi top listemde iki kişi var ama benim HR ve KE :)

Begendigim birden fazla kisi var :) Birkacini yazayim bari ME, NS, KA, OE :)

Konum fazla talep görmemiş ara ara kendi beğendiğim yorumcuları yazayım bari:)yorumlarını okudum ve çok beğendim ,kendisine buradan sevgiler..................se

Guzelmis. Benim birkac tane var, simdi yazsam hemen kendilerini bilir simarirlar :) :KK1: Once bir izleyeyim.
Peki bu ilk ve son harfe isim sonrasi gelen ekleri de yaziyor muyuz? mesela benimkinde _ var, kiminkinde noktalar var, kiminkinde numara var, ne bileyim... Yoksa sadece isim mi yazcaz?

Son düzenleme:
guzelmis. Benim birkac tane var, simdi yazsam hemen kendilerini bilir simarirlar :) :KK1: Once bir izleyeyim.
Peki bu ilk ve son harfe isim sonrasi gelen ekleri de yaziyor muyuz? Mesela benimkinde _ var, kiminkinde noktalar var, kiminkinde numara var, ne bileyim... Yoksa sadece isim mi yazcaz?

isim baş ve son harfi daha açıklayıcı olur herhalde mesela sizinki se gibi ............sevgiler

enn yorumunda kendimi bulduğum P-L
enn özelimi paylaşabildiğim B-U,ya da yeni ismiyle M-A :))
enn mutlu olmayı hakeden,içi aşkla dolu-enerji saçanı L-E
enn akılcısı,onu tanıdığımı düşündüren de bir başka L-E =)
hepiciğini de çook seviyorum :KK24::KK24:

Yorumlarini cogulukla begendigim uyeler;
az
yc
oe
baska oe
bazen ea
me
ki

Daha da var da, aklima geldikce eklerim :)

Bende k.k daki bütün arkadaşların bayramını şimdiden kutlarım,sağlıklı ,mutlu ,güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle,sevgiler.................

A Z :) Genellikle çok mantıklı geliyo yazdıklarıı :)

kk ya çok takılamasa da geldiği zamanlarda harika yorumlar yapar,onu üstüne yorumcu tanımam :21:

SN...

X