• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En etkileyici saç rengi sizce nedir?

En etkileyici,en güzel saç rengi hangisidir?

• Ankete Katılan
    371
şuan saçlarım çikota kahvesi üzerine karamel balyaj
ben bu tonları çok beyeniyorum:icecream:

herkesin Kendi Saci En Seksidir Ornegin Dogustan Saci Sariya Uygun Olmayan Birinin Sacini Sariya Boyamasi Assiiirii Igrenc Oluyor Sexy Olcam Derken Komik Oluyor Bence En Guzeli Dogal Rengin Neyse O Allah Herkese Yakisani Vermis Zatenn DOGAL YADA DOGALINA EN UYGUN RENK DERIM SON OLARAK BEN

Son düzenleme:
kesınlıkle kızıl ve tonları........herkes ıcın uygun bır tonuda var mutlaka.......

saçlarım kestane rengi uzun zaman açık kumral rengine boyadım sarıya çevirdim.yakınlarım sarı kalmasında ısrarlı yakıştığını söylüyorlar ama koyu renk daha iyi bence.kestane,siyah güzel bu renkler.ama sarı dikkat çeker.iyi bir röfle atılmışsa çok güzel durur.yerimseniben

bence röfleli ve sarı saçlar :)))))))))))))))))))))))
benim bi türlü tonunu tutturamadığım röfleeeeeeeeeeee öffffffffffffff

benim saçlarım sarı aralarda çok az karamel balyajlar var. ama siyaha boyatmayı düşünmüşümdür hep ama cesaret edemedim beyaz tenliyim uyar mı sizce yaaa

BNCE MARJİNAL RENKLER HEM ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ HEMDE ÇOK GÜZEL DURUO ÇART RENKLER HERZAMN SEXY RENKLERDİR HEMDE CESARET GEREKTİRİR BOYAMAYA saçlarım kısa uzadığında önce çart sarı yapıcam sora rasta sora kazıtıcam ama birkaç ay sora kırmızı wişne tonları düşünüom şaçlarımı çok sık boyattığımdan çok berbat oldu ama boyatmadan da duramıom inanırmısınız ilkdefa saçlarımı uzatıcam çok sıkılıom ama sabredicem artık

bence sarı ve tonları inkarsız daha fazla ilgi çekiyor.
özelliklede tatilde plajlara falan bakarsanız akdeniz sahilleri sarışın rusların akınına uğruyor.
erkeklerde kabul edelim ki güzel fizikli ve seksi sarışın kızlardan yana.
sarı saç ve tonları kızlarda ayrı bir hava yaratıyor ve daha çok ilgi çekiyor.
ancak şunuda gözardı etmeyelimki insanların hemen hemen %70 küsürü yada buna yakını sarı saçla dolaşıyor doğal sarışınlar gerçekten çok çok az boya ile işi halleden hanımlar dünyayı sarışın akımına uğrattı ve sarışınlık artık bir moda haline gelmiş durumda benim saç rengim açık kahve tam sarı değil ama ben sarışın olmayı düşünmüyorum bir ara papatya ile açmaya karar vermiştim doğal yolları kullanıp kimyasal boyalara falan bulaşmak istemiyordum sonra böyle kalmaya karar verdim çünkü kendimi sarışın modasına alet etmeyeceğim ama kaçınılmaz bir gerçek ki her zaman için sarışın hanımlar ve sarı saçlar hep ön planda (;

bence sağlıklı,koyu renk saçlar her zaman daha asil ve seksi..O yüzden favorim siyah...
Koyu renk saçlar yüz hatlarını daha netleştiriyor, sarı saç ise çok güzel olmayan bir yüzü bile havalı yapıyor..Ben koyu renk saçları olan kadınları daha kendine güvenir bulurum bu yüzden...
Ben ne mi yaptım saçlarım uzun zamandır sarı balyajlıydı..şimdi koyu kestane...ama düğünümde siyah yaptırıcam

Kumral tonlarını seviyorum. Kendi saçım koyu kahverengi ama ışık vurduğunda koyu sarı gibi oluyor bende anlamadım (:

ben sarı yani gölge kullandım saçımda o da güzeldi şuan kızıl sarı yaşı daha büyük gösteriyo kızıl bence daha çekici

Back