• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En etkileyici saç rengi sizce nedir?

En etkileyici,en güzel saç rengi hangisidir?

• Ankete Katılan
    371
ben de sarışınım.ama yapay sarıları pek beğenmiyorum. bana kalırsa herkese yakışan saç kendi saç rengi. sarışın olmak güzel dikkat çektiği de doğru ama eğer esmer ve siyah saçlı bir hatun olarak doğmuş olsaydım gerçekten bundan çok memnun olurdum.

Platin rengi sarı saçlar her ortamda dikkat çekiyor.sengözlerimebaksanab
Fakat herkesin tenine uyan saç rengi farklı.
Ben kumral ve kahve tonlarını severim.
Bu arada her zaman doğal olmak tercihimdir.:1closedeyes:

valla bnım sac rengım budur arkadaslar ..aslında simsiyahdı cokda yakısıodu ama sarı yapmaya karar verdim böle bişi cıktı ortaya herkesin kendine gor bir rengı vardır yakısan kimine siyah yakısır kimine sarııı

benim saçların yarım röfleydi sonra kızıl yaptım 2 renkte yakıştı ama sarı yüzü solgun gösteriyo makyaj şart yani..kızıl ise her durumda seksi ve canlı gösteriyor

kendi rengim siyah
genelde röfle yaptırırım
şu an kızıl (aşk alevi) ilk defa yaptırdım herkes bayıldı :))

Sarı en dikkat çekici saç rengi bir kadın güzel olmasa da bakımlı sarı saçları varsa gayet havalı durabiliyor

Ama ben koyu renkleri seviyorum tabi ki bi ara saçlarım kızıldı çok yakışıyordu şimdi de siyah..beyaz tenli olduğum için bu iki renk de güzel duruyo ama sarının yakışacağını sanmıyorum o nedenle yok yere riske girmeye gerek yok yakışan sarışın olsun dimi

bayan olmama rağmen sarışın bir bayan görünce dikkat çektiği için bakıyorumeşimde öyle çapkın biri deildir ama sarışın görünce şöle gözleri kayıveriyor nedense :oklava:

Back