• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En etkileyici saç rengi sizce nedir?

En etkileyici,en güzel saç rengi hangisidir?

• Ankete Katılan
    371
ya simdi bu kisiden kisiye değisir bence. saçlarım normalde kahverengiydi.kızıla boyadım su an , acık tenli olduğum için yakıstıda. daha öncede hint kınasıyla simsiyah yapmıstım oda yakısmıstıbmesela çok esmer olanlara kızıl gitmiyo.kisiden kisiye değisir yanı bence. röflenin ve açık kumralın çok yakıstığı kisilerde var..

Son düzenleme:
Bence kizil gercekden cok iddali bir renk , ama herkese yakismaya bilir.
Sarisin veya röfle güzel, ama bence yasladinkca acik renklere dönmek daha güzel, ayrica röfle gibi tonlar insani hem daha yasli gösteriyor, hem beyaz tenli olunca pek makyajsiz hic hos durmuyor ,
cok soluk olunuyor,
siyah bence cok hos ve seksi,
bu aralar cogunluk sari kullandiginda, bi ortama girince siyah saclarla acayip cekici oluyor :))

ben sarı röfleliyim ama inanırmısınız istanbulda bir turistte bir kızıl saç görmüştüm. deniz otobüsünde yanımda oturuyordu. doğal kendi rengi.. ışıkta alev alev yanıyordu.. nasıl bir parlamak nasıl bir renk arkadaşımızla kızın saçına hayran hayran bakmaktan kendimizi alamamıştık.. daha önce sarı saçları beğenen ben o gün bugün kızıl diyorum.

sarı kesinlikleee.....................ama doğru tonda ve yakışana...

sarı da doğru ton çok önemli.. bazen bir boyatıyorlar yumurta sarısı o kadar kötü görünüyor ki.. bir de çok esmer tenliler yapıyor.. sanki başına 1 adet peruk geçirmiş gibi duruyor.. simsiyah kaşlılarda da olmuyor maalesef

böyle bir şey yok bence. birinde çok etkileyici duran bir şaç rengi diğerinde korkunç derecede kötü olabilir..

tabı kı kızıl ama kızılında kendı içinde tonları var kırmızıya yakın olanları cok dıkkat cekıyor ben mı:))ben de kızıl bır cadıyım:roflol:

bence sarı hem çekici hem seksi hemde güzel.saçlarım kahverengi şimdik sarıya boyadım daha önce çok yakışıo ama askerimn gelmesini bekliorum tekrar boyamak için

sarı evet alıcı bir renk olabilir ma
ne renk olursa olsun yakışmayanada cidden hoş durmuyo

güzel bir kızılda olabilir röfle falan

ben Siyahtan Yana Tercih Kullandimm..
Siyah Ve Düz Saç çok çekici Duruyoo Bana Göree
Gerçi Yakişmasinada Bağlii..
Sari Tonlari Yakişana çok Güzel Duruyoo

elbetteki siyah muhteşem çekici ve hoş duruyor zaten bende esmerim kömür gibi saçlar herkes boyamı diyor harika diyorlar saç rengin çevremden böyle duyduğum için sölüyorum ayrıca hiç boyatmadımda boyatmayıda düşünmüyorum. kızılda çok hoşuma gidiyor çok yakışıyor esmerede kumaralada beyaz tenliyede ama oldum olası sarıyı sevmem ne bilim bence çok yaşlı gösteriyor olduğundan büyük gösteriyor. bu yüzden yaş problenmeri olanlar kızıl ve siyah yada kahve tonları bence tercih etmeli ... daha dinamik gösteriyor...:) sevgiler

Back