• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En etkileyici saç rengi sizce nedir?

En etkileyici,en güzel saç rengi hangisidir?

• Ankete Katılan
    371
bence herkesin yüzüne yakışan renk farklıdır tabiki..
ama etkileyici yani dikkat çeken saç rengini söyleyecek olursam sarı derim.
ama benim saçlarım kumral ve bana çok yakıştığını düşünüyorum tabiki yazın biraz daha açtırıyorum saçımın rengini...

herkes kendi saç rengini etkileyici buluyor :Roflol: benim saçım siyah bencede siyah hem sexsi hem etkileyici a.s ya aslında bunu erkeklere sormak lazım a.s

benim saç rengim kahwe ama bence en etkileyici sarı we tonları.. bilinen bi gerçek war sarışınlar her oratmda dikkat çekerler..

ben bütün renkleri denedim şimdi de kumral sçaım doğal rengine döndürmeye çalışıyorummm bence en çok dikkat çeken saç rengi sarı ve etkileyicilik saç renginin kişiye yakışmasıyla orantılı bence. Saç rengi ten rengine, göz rengine uyumlu olmalı.

Ben beyaz tenli olduğum için her renk yakışıyor 2 yıl kadar kızıl durdu 2 yıl kadar sarı şuan hala sarı iki renk de çok yakışıyor ama hemen geçilmiyor öteki renge.

BENCE SON YILLARIN EN BEĞENİLEN SAÇLARI KIZIL VE KAHVERENKLERİ,AMA SARININ DA AYRI BİR ÇEKİCİLİĞİ VAR TABİ.BENİM SAÇLARIM 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR PLATİN SARIYDI VE BİRDEN KARAR VERİP KAHVERENGİ YAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU SANIRIM BU RENGİ UZUN SÜRE KULLANICAM,GERÇİ BANA PEK AKIL ERMEZ AMA...

şimdiye kadar saçlarımda hiç boya kullanmadım. hep doğaldır saçlarım
ama ben kızıl ,kahve ve bakır tonlarını beğeniyorum

karamel saç rengi moda bu aralar ama herkese yakıştığını düşünmüyorum petek dinçöze yakışıyo mesela ama kızıl renk her zaman yaz kış moda benimde favorim

Dikkat çeken sarı saç da..Etkileyici olması kişinin zevkine göre değişir.

Denizim güneşim
Düşüncene rep verirken lafımı tamamlayamadan onay butonuna bastım sanırım yarım geldi.Yani benim burdaki sorum en ETKİLEYİCİ olanı bulmaktı yolda yürürken en dikkati çeken değil.Lafımı ağzımdan almışsın,koy onu yerine
yerimseniben

Denizim güneşim
Düşüncene rep verirken lafımı tamamlayamadan onay butonuna bastım sanırım yarım geldi.Yani benim burdaki sorum en ETKİLEYİCİ olanı bulmaktı yolda yürürken en dikkati çeken değil.Lafımı ağzımdan almışsın,koy onu yerine
yerimseniben

Anladım.öpüyorum..a.s

Ama dediğim gibi etkilenmek kişiden kişiye değişiyor işte..a.s Ben sarı ya da karamel severim mesela, hele ki usta ellerden çıkmışsa,bayılırım..

Benim saçlarım röfleli, aynı zamanda da uzun.Ben çok beğeniyorum..

Back