En etkilendiğiniz kitap hangisidir?Tavsiye

Halit Ertuğrul'dan "Aysel" kitabı.. Şuana kadar okuduklarımın içinde en etkilendiğim kitap

çalıkuşu okuduğumda 12 yaşındaydım üzerine bır suru kıtap okudumama o roman kadar hiç birinden etkılenmedım kıtap hala duruyor kapı falan yırtılmış ama hlala arada açar bazı sayfalarını okurum

birde tabı aşk oda benı çok etkıledı son 150 sayfayı bır gecede okudum okadar meraketmiştimki sonunu

konu, içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmış ve başlık değiştirilmiştir
bilginize.

Son düzenleme:
kürk mantolu madonna ben tavsiye ederim.okuyan var mı başka?

ben şu an okuyorum. 50. sayfadayım. şu ana kadar çok etkilendiğimi söyleyemem ama sonunu çok merak ediyorum. Çünkü çok fazla tavsiye edilen ve beğenilen bir kitap.

tatlı bela- jamie mcguire

daha birkaç gün önce okudum sanırım 3 günde bitirdim ve çok etkilendim aslında anlatımı başta biraz basit geliyor ve başka kitapları andırıyor ama benim çok hoşuma gitti ilerledikçe bi bölüm daha okuyayım bi bölüm daha diye diye kitap bitti belki benim yaşım küçük olduğu için ve böyle bir aşk yaşamadığım için hoşuma gitmiştir bilemiyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum sanırım yakında filmi de çıkabilirmiş ben üniversite sınavına hazırlandığım için yeni gördüm kitapçılarda belki bayadır vardır ama görmemiş olanlar olabilir mutlaka okuyun özellikle benim gibi lise üniversite çağlarındaysanız

Evet arkadaşlar herkes bir kitap ismi yazıp okuyup okumadığımızı sorsa. Ve kitapla ilgili yorum yapıp tavsiyeler de bulunsa nasıl olur?:)

Tutunamayanlar

Okudun mu?

Evet arkadaşlar herkes bir kitap ismi yazıp okuyup okumadığımızı sorsa. Ve kitapla ilgili yorum yapıp tavsiyeler de bulunsa nasıl olur?:)

Tutunamayanlar

Okudun mu?

evet bence de...fikir edinmiş oluruz hem:) ben Serenad ı bitirdim ve çokta beğendim...şimdi de Yağmur Sonrası diye bi kitaba başladım...bu arada tarihi romanlarla ilgili tavsiyeler olursa çok sevinirimmm

evet bence de...fikir edinmiş oluruz hem:) ben Serenad ı bitirdim ve çokta beğendim...şimdi de Yağmur Sonrası diye bi kitaba başladım...bu arada tarihi romanlarla ilgili tavsiyeler olursa çok sevinirimmm

Kahraman tazeoğlu'nun başka adlı kitabına başladım bende bitince tekrar yazarım:)

Millenium Üçlemesi - Stieg Larsson çok severek okudum kalın kitaplar ama ilki çok dikkatimi çekmemişti ama hele 2. seri resmen ağzımı açık bıraktı. Tavsiye edilir. Bir dolap dolusu kitabım var kokusu bile beni mutlu etmeye yetiyor...

Yıllar önce ortaokula gidiyoken daha, Bana Güneşi Anlat diye bi kitap okumuştum. Fazlasıyla etkilenmiştim o kitaptan yıllardır da hafızamda fakat arıyorum,senelerdir hiç denk gelmedim o kitaba bi daha. Bi bulsam zaten alıp tekrar okumayı çok istiyorum.Zihnimden silindi çünkü kitapta gelişen çoğu olay...
Daha bugün sabah Bir Genç Kızın Uyuşturucu Günlüğü adlı kitabı bitirdim.Dehşet verici,etkileyici ama bi o kadar da sinir bozucu bi roman...Üzülmemek elde değil okudukça...
Ama kalbime taht kuran gelmiş geçmiş tek roman, kesinlikle Elif Şafak- 'Aşk' .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…