en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arkadaşlar bilgilenme amaçlı yorumlarınızı merak ediyorum.tabi herkesin kendine has biyolojik özelliği standardının hamilelik 5. haftasına girdiğinde olduğunu biliyorum ve merak ediyorum bundan daha erken özellikle ilişkiden kısa bir süre içinde öğrenen var mı?

canım ben ilişkiden 10 gün sonra öğrendim adete 4 gün kala yani

Ovulasyonun haftasina idrarda cikti saatler sonra 10. Gun falanda net cikti 2 dk da sonrada kan verdim hemen 35.8 di suanda daha bat 2 gun var erken ogrenenlerdenim cunku ovu testiyle yum catladigi gunu kesin biliyodum oyuzden

5 gün kala gün içerisinde yaptığım bir idrar testiyle öğrendim, yumurtlamanın 9. günüydü. erken gebelik testi falan değildi test bu arada

Adete 4 gün kala yumurtlamadan 9 gün sonra :)
idrarda gebelik testi ile öğrendim ( silik çizgi )
Seni hatırlıyorum cnaım, kaç haftalık hamilesin hayırlı olsun:) benimde bugün regl günüm 2 gündür silik çıkıyordu. bugün test yaptım ve daha net çıktı ama hala korkuyorum ya değilsem diye. Testim böyle seninki de böyle miydi.

Eklentiler

• 20150128_085951.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 4.828

ilk böyle çıktı her sabah koyulasti tatlım 12 +2 yim ben :)
ay hadi hayirli olsun şimdiden :) kan ver derim

Reglime 4 gün kala han testiyle öğrendim hcg 17.5 ti

Bu testte nasıl gebelik olmaz anlamıyorum. Sonuç mu karıştırıldı acaba. Benim bundan silikti adetten 3 gün önce. Ama her sabah testi yeniledim.tek testle yetinmedim. Sizde yarın sabah yineleyin bence. Yada başka yerde kan verin. 2dk içinde çıkan çizgilere benziyor. Hayırlısı olsun çok şaşırdım.

Ben 3 gün sabah farklı testlerle yaptım böyle çıktı. dediğiniz gibi başka yere gideceğim. Olursam da Rabbimin takdiri ama böyle silik cizgilerdenn sonra adet olmak çok yıkıcı

Ben 3 gün sabah farklı testlerle yaptım böyle çıktı. dediğiniz gibi başka yere gideceğim. Olursam da Rabbimin takdiri ama böyle silik cizgilerdenn sonra adet olmak çok yıkıcı

Benim geçen ay çıktı ama bekleme çizgisi oluşmuş. Çok şükür bu ay gerçek çizgileri gördüm. Ama seninkilerde gerçek çizgi çok belli. Bu işte bir karışıklık var. adetine ne kadar var canim olumlu düşün. Sen hamile oldugunu hissediyor musun?

Korkudan Hissedemiyorum ki. Bugün olmam lazımdı. Her a n oluyor gibi hissediyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…