- 31 Temmuz 2014
- 1.140
- 911
- 133
Korkudan Hissedemiyorum ki. Bugün olmam lazımdı. Her a n oluyor gibi hissediyorum zaten :)
Elinizde test varsa tekrar yapar mısınız eğer yine çizgi çıkıyorsa kesin sonuçlar karıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkudan Hissedemiyorum ki. Bugün olmam lazımdı. Her a n oluyor gibi hissediyorum zaten :)
Kalmadı ya ama sabah ise giderken alırım bir tane denerim hemen. Benim kadar silik çizgi görüpte hamile kalmayan var mıdır ki.Elinizde test varsa tekrar yapar mısınız eğer yine çizgi çıkıyorsa kesin sonuçlar karıştı.
Kalmadı ya ama sabah ise giderken alırım bir tane denerim hemen. Benim kadar silik çizgi görüpte hamile kalmayan var mıdır ki.
O ihtimali de biliyorum artık hayırlısı olsun belki de kimyasal olacak ama yine de umut etmek güzel :)Laz4life benim ilk gebeligimde adete 4 gün kala silik çıkmıştı sonra kan testinde 500 çıktı 2 gün sonra yine bakıldı bu sefer 3.8 çıkmıştı yani kimyasaldi. Dr çoğu kadın kimyasal gebelik geçirir ama bunun farkına varamaz dedi.erkenden bakmamak lazım aslında. Inşallah seninki öyle değildir. Inşallah hamilesindir.
Ben kesin sonucu yazarım buraya nasıl birsey bu hep birlikte gireceğizben geçen ay sadece 1 defa gordum oda kimbilir kaçıncı dakikada beklemekten oluşan bir çizgiydi. Sizin işte bir yanlışlık var benCe.fazladan yaptım diyorsunuz. Ya sonuç yanlış söylendi yadà hepimiz kafayı yedik :)) şaka bir yana çok merak ettim bende mutlaka haberdar et beni de canım.
Ben kesin sonucu yazarım buraya nasıl birsey bu hep birlikte gireceğiz![]()
Kan değerim çok düşük çıktı, bu kimyasal da değil başka birşey bekliyorum dün olmam gerekiyordu olmadım belki bugün olurumHakkında Hayırlısı olsun canım inşallah değerin yükselir bence bir Yanlışlık var çünkü benim bildiğim kimyasal gebelikte hcg Değeri önce yükselip sonra düşüşe geçiyor. Yaşayan Arkadaşlarım daha iyi bilir tabi ama hep öyle okudum topiklerde.
Cnm teste göre kesin hamilesin belki kan testini yanlış yaptılarŞimdi yaptığım test bu da. Dündü adet günüm. 1 gün geçmiş oldu.
Cnm teste göre kesin hamilesin belki kan testini yanlış yaptılar
Şimdi yaptığım test bu da. Dündü adet günüm. 1 gün geçmiş oldu.
Kanda değerin kaç çıkmıştı 2 gün gecikmeli haliyle?reglimin geciktiği 2. gün idrarda öğrendim sonra kanda çıktı 4 haftalık
Kanda değerin kaç çıkmıştı 2 gün gecikmeli haliyle?
ya böyle bir şey nasıl olabilir idrar testine göre kesın hamılesın. kan verdiin yerı değiştir bır de başka yerde baktırKanda değerin kaç çıkmıştı 2 gün gecikmeli haliyle?
Şimdi yaptığım test bu da. Dündü adet günüm. 1 gün geçmiş oldu.