• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz?

Elinizde test varsa tekrar yapar mısınız eğer yine çizgi çıkıyorsa kesin sonuçlar karıştı.
Kalmadı ya ama sabah ise giderken alırım bir tane denerim hemen. Benim kadar silik çizgi görüpte hamile kalmayan var mıdır ki.

Kalmadı ya ama sabah ise giderken alırım bir tane denerim hemen. Benim kadar silik çizgi görüpte hamile kalmayan var mıdır ki.

ben geçen ay sadece 1 defa gordum oda kimbilir kaçıncı dakikada beklemekten oluşan bir çizgiydi. Sizin işte bir yanlışlık var benCe.fazladan yaptım diyorsunuz. Ya sonuç yanlış söylendi yadà hepimiz kafayı yedik :)) şaka bir yana çok merak ettim bende mutlaka haberdar et beni de canım.

Laz4life benim ilk gebeligimde adete 4 gün kala silik çıkmıştı sonra kan testinde 500 çıktı 2 gün sonra yine bakıldı bu sefer 3.8 çıkmıştı yani kimyasaldi. Dr çoğu kadın kimyasal gebelik geçirir ama bunun farkına varamaz dedi.erkenden bakmamak lazım aslında. Inşallah seninki öyle değildir. Inşallah hamilesindir.

Laz4life benim ilk gebeligimde adete 4 gün kala silik çıkmıştı sonra kan testinde 500 çıktı 2 gün sonra yine bakıldı bu sefer 3.8 çıkmıştı yani kimyasaldi. Dr çoğu kadın kimyasal gebelik geçirir ama bunun farkına varamaz dedi.erkenden bakmamak lazım aslında. Inşallah seninki öyle değildir. Inşallah hamilesindir.
O ihtimali de biliyorum artık hayırlısı olsun belki de kimyasal olacak ama yine de umut etmek güzel :)

ben geçen ay sadece 1 defa gordum oda kimbilir kaçıncı dakikada beklemekten oluşan bir çizgiydi. Sizin işte bir yanlışlık var benCe.fazladan yaptım diyorsunuz. Ya sonuç yanlış söylendi yadà hepimiz kafayı yedik :)) şaka bir yana çok merak ettim bende mutlaka haberdar et beni de canım.
Ben kesin sonucu yazarım buraya nasıl birsey bu hep birlikte gireceğiz :KK16:

Regl günüme 3 gün kala idrar testinde silik çizgi ile öğrendim :) adet günü hcg 60 civarı çıkmıştı. Testi yaptığım günün Akşamı da Yerleşme kanaması yaşamıştım 7-8 damla. Şimdi büyüyoruz, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK68:

Ben kesin sonucu yazarım buraya nasıl birsey bu hep birlikte gireceğiz :KK16:

Hakkında Hayırlısı olsun canım inşallah değerin yükselir bence bir Yanlışlık var çünkü benim bildiğim kimyasal gebelikte hcg Değeri önce yükselip sonra düşüşe geçiyor. Yaşayan Arkadaşlarım daha iyi bilir tabi ama hep öyle okudum topiklerde.

Hakkında Hayırlısı olsun canım inşallah değerin yükselir bence bir Yanlışlık var çünkü benim bildiğim kimyasal gebelikte hcg Değeri önce yükselip sonra düşüşe geçiyor. Yaşayan Arkadaşlarım daha iyi bilir tabi ama hep öyle okudum topiklerde.
Kan değerim çok düşük çıktı, bu kimyasal da değil başka birşey bekliyorum dün olmam gerekiyordu olmadım belki bugün olurum:KK43:

Şimdi yaptığım test bu da. Dündü adet günüm. 1 gün geçmiş oldu.

Eklentiler

• 20150129_094544.webp
    20150129_094544.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 2.542
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum. Bizin ilişkimiz daha çok yeni adetime de yaklaşık 10 gün falan var.Bu erken öğrenen arkadaşlar herhangi bir belirtiniz oldu mu yoksa hersey normal mi seyretti. Yani ben test yaptırmak istemiyorum şimdiden belli olmaz diye. Ama ilişkiden birkaç gün sonra biraz bel sırt ağrısı ve hafif bir bulanti oldu.bu bir tesadüf mu sizce. Birkaç aydır negatif sonuç alınca yine pek umudum yok aslında:(

Kızlar benim ovulasyon testlerim böyle çıkıyo 4 gündür yani hiç siliklesmedi daha bat a 8 gün var tekrar mi yumurtlama oluyo yoksa hamileik olma ihtimali var mı

Eklentiler

• 20151102_121451.webp
    20151102_121451.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.454
Back