- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
valla canım aynen bi adet belirtileri oluto tamam diyorum oluyorum kontrol ediyorum hiç bişey yok geçiyo sonra
bende anlamadım
son durum nedir canım sende? adet ağrıların ara ara devam ediyormu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım aynen bi adet belirtileri oluto tamam diyorum oluyorum kontrol ediyorum hiç bişey yok geçiyo sonra
bende anlamadım
Yaa bişlmiyorum ama cok istiyorum. Yataerince gezdik tozduk yaa:) Onunlada gezeriz:) kızım olsunda tek:)
niye kimse yok bir daha girmiycem yaaa bugün bana moral olursunuz dedim ama çok üzüldüm....
son durum nedir canım sende? adet ağrıların ara ara devam ediyormu?
Canim nasılsın ne durumdasın şimdi bugün bat günün sanıyorum geleen giden var mi test yaptın mi yada yapmayı düşünüyor musun
beykannesli nerdesin durum nedir benim gibi hazin olmsında test sonucu ne oldu:
ara ara devamdı canım düne kadr ve bugün kırmızılar
senin batım ne zamandı canım? ben daha adet olmadım canım ağrımda yok geceleri başlıyor ağrı ara ara gündüz hiç bir şeyim yok göğüslerimde şişmeye başladı korkuyorumda adet olucam diye inşallah test sonucum pozitif çıkar.çok heyecanlıyım.
kızlar testi yaptım çok silikte olsa çızgı cıktı ama sevınemedım kımyasal gebelık gecırdıgım gecen ay da cok sılıktı bırazdan kan vermeye gıdicem ne olur dua edın bana. Bu arada adetımı 1gun gectı degerım kac olması gerekıyor. Atabılırsem testın resmını atıcam.
kızlar testi yaptım çok silikte olsa çızgı cıktı ama sevınemedım kımyasal gebelık gecırdıgım gecen ay da cok sılıktı bırazdan kan vermeye gıdicem ne olur dua edın bana. Bu arada adetımı 1gun gectı degerım kac olması gerekıyor. Atabılırsem testın resmını atıcam.
kızlar gıttım hastaneye kan verdım ama pazartesı alabılırmısım sıstem su anda kapalıymıs benım de sansıma 2gun daha beklıycem esımde vardır bunda da bır hayır dedı eve geldık sımdı. Aglıyorum yalvarıyorum rabbıme gecen ay kı acıyı yasatmasın bana. Idrarı da yarın tekrarlıyım ınsallah koyulasır.
kızllarrr bende adet gunumdeyım ama ne gelen var ne gıden 4 gun once test yaptım ama negtıff acba yıne test yapsamı erken mı