En erken kacinci gunde test yapilmali

beykannesli canım sen morelini hiç bozma bence bebegin seninle olacak su güzel aylarda, kimin ne dediğini pek takmamak gerek cünkü herkesin belirtileri ,cesareti kişiden kişiye degisir ve hiçbir zaman su hayatta büyük konusmamak gerek ki allah veren bebegi almayıda bilir ...........burda herkes olabildigince birbirine cesaret vermeli hersey insanlar için......

canım çok sağol ben alaycı tavıra kırıldım dalga geçer gibi ben zaten duygularımı anlatmaya korkan biriyim derken o tavır beni daha beter üzdü. herkesin kendi karakteridir ama ben kimseyi üzmek duygularınla dalga geçmek istemem asla hep destek olmaya çalıyorum elimden geldiğince herkese. çok üzüldüm bugün inan ki..

bilmem ki canım kanama yok şimdilik,adetimin gectiği 6. gün bugun, acıkcası yerlesme kanaması hakkında bilgim yok arastırayım bari

bebek yerleştiyse o kanamadır senin geç döllenme olmuş sanırım canım bugün ve ya yarın bir idrar testi yap bebek yerine yerleşti artık sanırım

anlıyorum canım seni ...belki kötü niyetle yorum yapmak istememiştir arkadaş ,,sen bebişe odaklan canım az kaldı seninde ögrenmede...sanırım sen benden önce öğreneceksin

bebek yerleştiyse o kanamadır senin geç döllenme olmuş sanırım canım bugün ve ya yarın bir idrar testi yap bebek yerine yerleşti artık sanırım

ayyyy canım ins öyledir ya....yarın eşimin doğum günü test yapıcam sabah nasipse veee hediyesini vericem eşime ne güzel hediye olacak .... tabi pozitif cıkarsa canım

anlıyorum canım seni ...belki kötü niyetle yorum yapmak istememiştir arkadaş ,,sen bebişe odaklan canım az kaldı seninde ögrenmede...sanırım sen benden önce öğreneceksin

sen benden önce öğrenirsin canım çünkü benim daha adete 6 gün var beklemedeyim aslında pek ümidim de yok bugün de öyle bir düşüncedeyim allah hayır etsin.

ayyyy canım ins öyledir ya....yarın eşimin doğum günü test yapıcam sabah nasipse veee hediyesini vericem eşime ne güzel hediye olacak .... tabi pozitif cıkarsa canım

canım inanıyorum ki poziitifi göreceksin eminim bundan içimde öyle bir his var bence hamilesin bir de lekelenmende olduysa bebek yerindedir artık. dualrım seninle yarın iyi haberlerini merakla bekliyorum. ne güzel bir hediye olur :)

tesekkür ederim canım ins güzel haberler veririm ve sende benim dualarımdasın isteyen herkese dua ediyorum ins sende güzel haber alıcaksın canım....sonra mart anneleri topigini olusturucaz nasipse sonra birlikte bebeklerimizi bekleriz topikte

ay kızlar internette arastırdıgıma göre yerlesme kanaması ya adet gününde ya da adetten önce olurmus ama benim adetimi geceli 6 gün oldu sanırım yerlesme deil....

ay kızlar internette arastırdıgıma göre yerlesme kanaması ya adet gününde ya da adetten önce olurmus ama benim adetimi geceli 6 gün oldu sanırım yerlesme deil....

canım internetten senin gibi gecikme yaşayanları araştırdım kimisi doktora gitmiş kist çıkmış moralini bozmak istemem ama bir doktora gitmende fayda var canım.

Aaa keseyi de gördün demek çok sevindim canim yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsin ohhhhh

amin cnm inşallahhhh :)

15 gün sonra doktora gideceğim kalp atışları için. o zaman 7. haftam da bitmiş 8. haftaya giriyor olacağım. inşallah pıt pıt atan kalbi duyarım da rahat bir tatil yaparım sen nasılsın cnm bugün? bebişin ne yapıyo :)

bazen gebelik testleri geç çıkıyor.benim adetim 5 gün geçmişti kan testi yaptım çıkmadı.20 gün sonra çıktı benimde zamana bırak hayırlısı olsun.kimisi 20 gün sonra öğrenmiş kimiside ultrasonda görünce öğrenmiş adetinin 7 .günü yani kafanda ki soru işaretlerini bitirmek istiyorsan doktora gidip ultrasona girmen şart cnaım.

canım gözün aydın artık için rahatlamıştır çok sevindim senin adına.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım benim çok sağol.. evet içim nasıl rahatladı bilemezsin darısı sizlerin başına inşallah.. hep dualarımdasınız hanımlar hepimiz aynı ayda doğuracağız inşallahh

hanımlar herkesinkisi çok farklı oluyor. bugün doktorda bhcg sonucumu beklerken hamile bi bayan vardı. neyse sonucum 3660 çıktığına sevinirken ne dese beğenirsiniz bana, ay moralini bozmak istemem ama adetim 5 gün gecikince 5000lerde çıkmıştı benim dedi :)) aa çok güzelmiş dedim.. ne diyeyim ki.. herkesin bünyesi farklı, benim gibi adeti 6 gün gecikince 250 çıkan da doğruyo 10000 çıkan da doğuruyo. yeter ki rabbim nasip etsin, gerisi hikaye..

canım sen kim ne diyor boşver senin değerlerin mükemmel allahta nazardan saklısın bazıları felaket habercisi oluyor boşver sen stres yapma sakın.

haklısın canım yarın sabah test yapıcam pzt kan testi yapıcam net bir bilgim olur ona göre hayatıma devam ederim

Hakkında hayırlısı olsun güzel haberler Lee gelirsin umarım ben 25 gün bekledim hiç test yapmadım sonra kan yaptım en iyisi o bence kesin sonuç

tesekkür edrim canım bakalım kesin sonuc iyi haberi alırım allah isteyen herkese nasıp etsin..... bu arada hayırlı olsun bebişin

Tşkr ederim canım benim :)rahat ol dua et bol bol bebeğin yanında olsun eğer şüphen de varsa kendine çok dikkat et :)

belirtiler yasıyorum ama adet belirtiside olabilir cok fazla kapılmadan sabretmeye calısıyorum iki test yaptım negatif cıktı yıne aynı seyi yasmak istemiyorum bakalım pzt hersey belli olacak ins bebegim benimledir....bişey sormak istiyorum sen belirti yasadın mı ? ve yerlesme kanaman olduysa ne zaman oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…