Tamam canım 3 güne hala gelmemiş olursa tekrar yaparım bakalım ama adet olcakmış gibi hissediyorum ağrılar başladı
Merhaba ayela
Bunu hep extra zaman olarak düşün. Yani bu ay hamile olmaman demek kendini sonraki hamileliğe hazırlamak için bir iki haftan daha var anlamına gelsin. Sen de biliyorsun, bu eninde sonunda olacak. Ama biz zamane kadınları birşeye karar verince hemen anında olsun istiyoruz. Zaten anne olacaksın. Bunun kaçarı yok. Sen asıl ya hiç sevmediğin akrabalarından birine benzerse ne yapacaksın, onu düşün
Atsan atılmaz satsan satımaz
Ya kızım olur da ya görümceme benzerse...
Şaka bir tarafa kendine çok iyi bak, zaten anne olcaksın. Demekki bedenin bu ayki yumurta ve sperm kombinayonunu beğenmemiş. Biliyorsun ki pek zor beğeniyor. Biraz mükemmeliyetçi. Sen kendi bedenine güven. O zaten senin için hep en iyisini verecek..
sağlık olsun canım benmmmm
kızlar mide bulantım saat 8den beri hala geçmediçok kötüyüm ya daha okula gidilecek off off
kimsenn içine ben hamileymişim gibi doğmuyor mu yavhep içime doğuyor senin yazdıklarını okuyuncaa sen hamilesin bence umutlandırmış olmayayım ama böyle diyor içimdeki sesbatın ne zamandı
cnm ağır iş yapmıyorum zaten emin ol çay bile demlemiyorum:) dışarıda içiyoruz çayı bile. ha hamile olma ihtimalimden değil cnm da artıke vde yemek yapmaktan durmaktan vs sıkıldığımdan sürekli dışarıdayız:) ama bugün dışarıda birşey yiyecek halim bile yokbiraz önce eşim hala uyrken yatak odasına girdim odada nefes kokusu olur ya resmen kötü oldum kaçtım hemen. Allahım bana neler oluyor
cnm uzanmasam da otursam olmaz mı ya yatmayı sevmiyorum
pazar günü yap hem kandil günü hayırlı sonuçlar görürsün inşallah :) benim de bat pazar günü :) bakalım artık adet olmazsam test yaparım..
canımmmm nasıl oldun??? hala aynı miden ???
kimsenn içine ben hamileymişim gibi doğmuyor mu yav(((
bende çok sıkılıyorum ya 1 2 haftadır yemek için sürekli dışarıdayız bizde :) canımmmm hamilesinidr inşallah Allah ın izniyleeeee....
inşallah olumlu sonuç alırsın canım hatta şöyle 200 300 çıksında bt hcg için rahatlasın için.
cnm öğleye doğru kendime geldim. zorla birşeyler yemeye çalıştım yine, neyseki geçti gibi. bel ağrım hala var cnm bu bel ağrısı nedan geçmez onu anlamadım. ben böyle bir bel ağrısı görmedim hayatımda.
cnm şayet pazar günü ayın 23ünde pozitifi görürsem ve şayet adetim gelmezse kan testini 26sında yaptıracağım. kimyasaldaki tecrübelerime dayanarak 2 basamaklı bchg değeri görmeye dayanacak gücüm kalmadı artık..
geçer canım benm bebeğin burdayım diyordur belki :)
inşallah net olur bu kez canım...
inşallah cnm öyle diyordur :) yoksa adetim ben geleceğim orkidleri hazırla mı diyor :)
:)))))) yook yoookkkkkk............
:) :) :) :) bakalım artık göreceğiz cnm :)
gerçekten bu kadar sancı sızı boşuna çekiliyorsa yazık... benm umudumu kıran tek şey uyku. normaldede uykucuyumdur ama şimdi öyle normalden farklı bir uyku halsizlik yok bende. o yüzden ümidim de az açıkçası. çnkü tam döllenme den itibaren şiddetli uyku bastırıyormuş bende o hiç yok.
gerçekten bu kadar sancı sızı boşuna çekiliyorsa yazık... benm umudumu kıran tek şey uyku. normaldede uykucuyumdur ama şimdi öyle normalden farklı bir uyku halsizlik yok bende. o yüzden ümidim de az açıkçası. çnkü tam döllenme den itibaren şiddetli uyku bastırıyormuş bende o hiç yok.
cnm geçen ay kimyasal gebelikteyken yorgunluk halsizlik had safhadaydı. okula gidince daha ilk derste ayağa kalkacak halim olmuyordu. bu sefer bende de ne uyku hali var ne halsizlik. bi de şeye bağlıyorum artık okul da bitti ya kafamız rahat koşturmaca yok. kafamızı yoğun eden şeyler olmayınca tek odak noktamız hamilelik. böyle olunca da uyku gelmiyo ki :) bizden kaynaklanıyo rahat olsak uyku da olur ben sana söyleyeyim :)
gerçekten de öyle cnm. bu kadar acının ağrının sonunda yüzüm gülmezse hamilelik üzerine makale yazacağım, kendimden bahsedeceğim, bütün hamilelik belirtilerini yaşayıp da hamile olmayan gizemli kadın diye :)
birde ben uykucuyumdur yani 9 10 da uykumun deli gibi olduğu gnler çok fazladır şimdi gece 1 2 uyku gelmeden yatağa gidiyorum :)
bu aydan sonra sana destek olabilirm canım:) geçen ay bende belirti yoktu adetim gecikince araştırdım herke kesin diyordu. tek kesin belirti adet gecikmesidir diyordu ama o da fos çıktı :)
sana kesinlikle katılıyorum canım. insan hamileyken bile emn olamz ki. kucağına alıncaya kadar.... dün hamilelik haberleri falan baya kalabalıkmış burası bugün niye kimse yok ki:))))en kesin belirti nedir biliyo musun cnm hamilelikte :) 9 ay sonra doğumda kucağına alcağın yavrundur :) bak bu en kesini :)
sana kesinlikle katılıyorum canım. insan hamileyken bile emn olamz ki. kucağına alıncaya kadar.... dün hamilelik haberleri falan baya kalabalıkmış burası bugün niye kimse yok ki:))))